Σύνοδος Ερμή – Ουρανού, Τολμώ να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα ..


Η ζωή μας το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι γεμάτη ανατρεπτικά γεγονότα, τα οποία άλλες φορές είναι καλοδεχούμενα και άλλες αφήνουν μια γλυκόπικρη γεύση. Μια ημέρα όπου το στοιχείο της ανατροπής θα είναι πολύ έντονο, είναι στις 18/04 όπου ο Ερμής θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου (13ο 49’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα σχέδια μας θα ανατραπούν, βγάζοντας μας από την ρουτίνα της  καθημερινότητα μας ή  από το τέλμα που ενδεχομένως είχαμε μπει, καθώς θα έχουμε ξαφνικές συναντήσεις με φιλικά ή συγγενικά μας πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό, ενώ θα έχουμε την ικανότητα να θα βρούμε έξυπνες και ιδιαίτερα ανατρεπτικές λύσεις σε ζητήματα που μας απασχολούν.

Επίσης, αρκετοί από εμάς θα ασχοληθούμε με ασυνήθιστα θέματα. Εάν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχουμε είναι την ανυπομονησία μας. Σε κοσμικό επίπεδο, θα έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους ) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στις οικονομικές τους υποθέσεις, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν τα μελλοντικά τους σχέδια με ευρηματικό τρόπο. Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία τους θα παίξει η βοήθεια των φίλων τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κερδίσουν την προσοχή των φίλων τους με το κοφτερό τους μυαλό αλλά και το έξυπνο χιούμορ τους.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα τους ωθήσει να βγουν από την πεπατημένη και να γίνουν πιο τολμηροί. Ήρθε η στιγμή, να βάλουν σε πρακτική εφαρμογή τα τολμηρά τους σχέδια και να αποδεχτούν μια ανατρεπτική επαγγελματική πρόταση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να βρουν έξυπνες λύσεις στα θέματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια τους, ενώ θα εκπλήξουν ευχάριστα το ταίρι τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, ενώ δεν θα διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε ξαφνικές συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Αν κάτι πρέπει να διαχειριστείτε, αυτά είναι η βιασύνη και η ανυπομονησία σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!