Σύνοδος Ερμή- Πλούτωνα, Ανακαλύπτω την αλήθεια !!


Στη ζωή μας τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο,  και αυτό, γιατί από την μια στιγμή στην άλλη τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, είτε προς την ευχάριστη είτε προς την δύσκολη κατεύθυνση. Αυτές τις ημέρες άλλωστε, η συναισθηματική μας κατάσταση, εξαιτίας των διάφορων δύσκολων γεγονότων που συμβαίνουν σε διάφορα σημεία του πλανήτη, μεταβάλετε συνεχώς, και θα κορυφωθεί όσο πλησιάζουμε στην συνάντηση του Ερμή με τον Πλούτωνα .

Συγκεκριμένα στις 10/02 η όψη συνόδου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω (28ο 58’),  σε κοσμικό επίπεδο, θα γίνουμε θεατές ή θα κορυφωθούν ακόμα περισσότερο  κάποια πολύ σκληρά γεγονότα,  τα οποία θύματα κυρίως νεαρά άτομα (π.χ. ο σεισμός στα σύνορα Τουρκίας- Συρίας), δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πλούτωνας συνδέεται με το υπέδαφος και τα γεωφυσικά φαινόμενα , σεισμούς – ηφαίστεια. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να έχουμε σημαντικές αποκαλύψεις, οι  οποίες θα δώσουν τέλος σε μια περίοδο ψευδών ειδήσεων ή παραπλανήσεων.

Σε προσωπικό επίπεδο θα παρατηρήσουμε ότι αυτές τις ημέρες  η ψυχολογική διάθεση μας είναι αρκετά πεσμένη, ενώ, υπάρχουν στιγμές που θα παρασυρόμαστε από έμμονες ιδέες. Εάν κάτι είναι πολύ σημαντικό για την ψυχική μας υγεία, είναι να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να είμαστε προσεχτικοί στις αντιδράσεις μας, και να αποφύγουμε την επικοινωνία με άτομα που μπορεί να μας ασκούν έντονη ψυχολογική πίεση.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βγάλουμε στην επιφάνεια το αστυνομικό μας δαιμόνιο και να καταφέρουμε με έξυπνους τρόπους και λεπτούς χειρισμούς  να ανακαλύψουμε τις κρυφές σκέψεις και προθέσεις των συνομιλητών μας. Φυσικά, για κάποιους από εμάς, όσο δύσκολο και αν μας φαινόταν πριν από λίγο καιρό,  ήρθε η ώρα μετά από όχι και τόσο εύκολες διαδικασίες , να προχωρήσουμε σε οριστικές εκκαθαρίσεις τόσο στις προσωπικές και φιλικές μας σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες μας.Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εμάς είναι πιθανόν να  μπούμε στον πειρασμό και να προσπαθήσουμε να χειραγωγήσουμε τις σκέψεις και τις αποφάσεις τόσο του συντρόφου όσο και των  δικών μας ανθρώπων είτε από προσωπικό συμφέρον, είτε από ανασφάλεια. Ιδιαίτερα κατά τις προσωπικές και επαγγελματικές μας επαφές, ο λόγος  και τα σχόλια μας θα είναι ιδιαίτερα καυστικά έως βιτριολικά , με αποτέλεσμα να  πληγώσουμε  τους συνομιλητές μας.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω ο Πλούτωνας, στη αρχαιότητα ήταν ο θεός του κάτω κόσμου, γι’ αυτό και  συνδέεται με το υπέδαφος , τα έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, το κύτταρο, τις μεταλλάξεις, τον θάνατο και την αναγέννηση, ενώ ο Ερμής εκτός από την επικοινωνία, την αντίληψη, το λόγο, το εμπόριο στην αρχαιότητα ήταν και ο ψυχοπομπός, γι’ αυτό και  είναι πιθανό να αυτή η όψη να προκαλέσει αρκετές ανθρώπινες απώλειες (εκτός από το σεισμό), από χρόνιες ασθένειες, λοιμώξεις ή ατυχήματα, τα οποία και απευχόμαστε.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάσεις τους τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης θα είναι για τις επόμενες 8 ημέρες.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τους συνεργάτες τους,  και το κυριότερο, καθώς αυτό είναι ένα από τα τρωτά σημεία του χαρακτήρα τους,  μην βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα. Ιδιαίτερα, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχουν με ορισμένους συνεργάτες τους, θα πρέπει να κρατήσουν τις αποστάσεις γιατί είναι πιθανό ορισμένοι από αυτούς, στην προσπάθεια τους να πετύχουν αυτά που θέλουν, είναι πιθανό είτε να  προσπαθήσουν να τους κολακέψουν, είτε να το παίξουν θύματα . Από την άλλη πλευρά, αυτές τις ημέρες θα έχουν την δυνατότητα να  έρθουν πολύ κοντά με ισχυρά πρόσωπα από τον φιλικό ή επαγγελματικό τους κύκλο, οι οποίοι μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να λειτουργήσουν χειριστικά απέναντι στον σύντροφο τους  ή κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης να είναι ιδιαίτερα επικριτικοί απέναντι του.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, μόνο θετική θα είναι για αυτούς, αφού θα τους βοηθήσει, μετά από πολύ  δουλειά και επίμονή  να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια επαγγελματική συμφωνία για την οποία δουλεύαν καιρό, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσουν να κινηθούν στο παρασκήνιο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να πείσουν τον σύντροφο τους για τις προθέσεις τους, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να ανακαλύψουν ποια άτομα από το χώρο της εργασίας τους προσπαθούν να τους δημιουργήσουν προβλήματα.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα τους τόσο στην δουλειά τους όσο και κατά την διάρκεια των φιλικών τους συζητήσεων, καθώς θα τους βοηθήσει να αντιληφθούν τη συναισθηματική και ψυχολογική διάθεση των συνομιλητών τους, ώστε να καταφέρουν να οδηγήσουν τις αποφάσεις των συνομιλητών τους εκεί που αυτοί θέλουν. Σε προσωπικό επίπεδο, οι αποφάσεις που θα πάρουν θα είναι με οδηγό την διαίσθηση τους, έστω και αν η στάση και η συμπεριφορά του συντρόφου τους μπορεί κάποιες στιγμές να τους δημιουργεί ανασφάλεια.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!