Σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα, Όνειρα για το μέλλον …


Σε πείσμα των καιρών και κόντρα σε όλες τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε, εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά, να εξελιχθούμε και να κάνουμε όνειρα για το μέλλον. Στις 23/03 η συνάντηση του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (23ο 16’), θα έχουμε τάσης φυγής από την πεζή πραγματικότητα και να ονειρευτούμε ένα κόσμο πιο όμορφο.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα κοιτάξουμε μπροστά και θα οραματιστούμε την ζωή μας όπως εμείς θέλουμε, για κάποιους αυτό μπορεί να αφορά την προσωπική τους ζωή, ενώ για κάποιους άλλους την καριέρα και την επαγγελματική τους καταξίωση. Επίσης, θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες, ενώ θα δώσει έμπνευση στους καλλιτέχνες την οποία θα αποτυπώσουν μέσω της Τέχνης τους.

Στην καθημερινότητα μας, θα μας βοηθήσει να βρούμε έξυπνες λύσεις, παράλληλα όμως θα μας βοηθήσει, με οδηγό το ένστικτο μας, να καταλάβουμε ποιοι άνθρωποι μπορεί να μας φανούν χρήσιμοι στο μέλλον και να βρούμε τρόπους για να έρθουμε κοντά τους. Σε αυτή μας την προσπάθεια, θα υπερτονίσουμε τις ικανότητες και τα προτερήματα μας, καλύπτοντας παράλληλα με έξυπνο τρόπο τις αδυναμίες μας. Στην προσπάθεια μας να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε κατά συνθήκη ψέματα.

Εάν κάτι πρέπει να προσέχουμε είναι είτε να μην πέσουμε θύματα κολακείας, είτε να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας μέσα από ροζ γυαλιά, όπως δηλαδή θα θέλαμε και όχι όπως πραγματικά είναι . Η όψη συνόδου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) αλλά και τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ παράλληλα θα τους ωθήσει να κάνουν όνειρα για το προσωπικό και επαγγελματικό τους μέλλον. Επίσης, αυτή η όψη θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική, για όσους περνάν δύσκολα στην δουλειά τους καθώς θα τους βοηθήσει να ξεγλιστρήσουν από δύσκολες καταστάσεις ή να για να προβάλλουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να παρασυρθούν σε κατά συνθήκη ψέματα στην προσπάθεια τους να μην δυσαρεστήσουν τους ανθρώπους που βρίσκονται στο κοντινό τους περιβάλλον.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα τους ωθήσει να πιστέψουν στα όμορφα λόγια και στις υποσχέσεις των φίλων τους, ενώ αρκετοί θα χρησιμοποιήσουν την γοητεία τους για να προσεγγίσουν άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον και τον κοινωνικό τους κύκλο, τα οποία μπορεί να τους φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δώσουν υποσχέσεις στον σύντροφο τους που δεν θα τηρήσουν ή είναι πιθανό να παρασυρθούν σε λανθασμένες οικονομικές συμφωνίες.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τα σχέδια τους για το μέλλον με πολύ όμορφο τρόπο και να αποτελέσουν πηγή έμπνευση για το φιλικό τους περιβάλλον, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσουν και σε μια επαγγελματική συνεργασία την οποία είχαν ονειρευτεί εδώ και καιρό. Επίσης, αρκετοί θα προσπαθήσουν να με έξυπνους τρόπους να προσεγγίσουν τον σύντροφο τους και να δώσουν τέλος στα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ τους, ενώ θα παράλληλα θα αποκαταστήσουν την σχέση τους και με τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!