Σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης, Η αρμονία επιστρέφει στις ερωτικές μας σχέσεις ..


Το Σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο να μας εκπλήσσει ευχάριστα, και να μας κάνει μικρά δωράκια,  πριν ξεκινήσει ένας κύκλος αλλαγών και νέων ξεκινημάτων. Στις 23/10 ο Ήλιος θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού (29ο 27’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ήλιο, βασικός μας στόχος θα είναι να επαναφέρουμε την ηρεμία και την ισορροπία στις προσωπικές μας σχέσεις, ανοίγοντας τον δρόμο να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα μας στον σύντροφο και στα αγαπημένα μας πρόσωπα, με όμορφο και διπλωματικό τρόπο. Αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική και για τους δεσμευμένους, τους οποίους θα τους βοηθήσει να αφήσουν πίσω τους, τις δυσκολίες και τα προβλήματα που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, και να κλείσουν τις πληγές που πιθανόν να είχαν δημιουργηθεί από λάθη και πικρόχολα σχόλια.

Από την άλλη πλευρά, πολύ ευχάριστα θα είναι τα νέα και για τους  αδέσμευτους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να  γνωρίσουν ένα άτομο που θα τους ενθουσιάσει και υπόσχεται ότι μαζί του θα ζήσουν όμορφα και ήρεμα, ένα άτομο με ευγένεια, καλούς τρόπους και αισθητική. Επίσης, αυτή η χρονική  περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσουμε και σε οικονομικές συμφωνίες, οι οποίες είναι αποτέλεσμα σημαντικών διαπραγματεύσεων και συζητήσεων.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη επηρεάζει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), των 2 τελευταίων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα.

Ιδιαίτερα για τους Ζυγούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, δε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους θα έχουν σημαντικές οικονομικές  ευκαιρίες, αλλά και ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική τους ζωή. Η επιρροή της όψης μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη θα βοηθήσει να αποκαταστήσουν την ηρεμία στην δουλειά τους και τις σχέσεις τους με τους συνεργάτες τους, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσουν και σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων συζητήσεων και διαπραγματεύσεων. Πολύ θετικά, θα είναι επίσης και τα νέα που αφορούν  την προσωπική τους ζωή, αφού η  θα επιστρέψει στις οικογενειακές τους σχέσεις, οι δεσμευμένοι θα αποκαταστήσουν τη σχέση τους με τον σύντροφό τους,  ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα νέο έρωτα.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη θα τους βοηθήσει να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν στην δουλειά τους, και θα αναλάβουν νέες ευθύνες, έχοντας την στήριξη των συναδέλφων τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας στην δουλειά τους, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανό να ασχοληθούν με τον εαυτό τους και την εξωτερική τους εμφάνιση.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη τους υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στην πορεία υλοποίησης των μελλοντικών τους σχεδίων, ενώ με την διπλωματία και την ευελιξία τους θα καταφέρουν τα καλύτερα για αυτούς αποτελέσματα. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να ανανεώσουν την σχέση τους , ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν το άτομο που θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική τους ζωή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη φρεσκ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!