Σύνοδος Ήλιου – Κρόνου στις 13-1-2020 και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια !!!


Οι ιδιαίτερα απαιτητικές καταστάσεις που βιώσαμε τις τελευταίες ημέρες μας ωθούν να σκεφτούμε και να αντιδράσουμε με πιο ώριμο τρόπο στις προκλήσεις της καθημερινότητας. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 53’) στις 13/01.

Κάτω από την επιρροή της οι αποφάσεις που θα πάρουμε για τα ζητήματα που μας απασχολούν είναι κάτω από ώριμη σκέψη, μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις γύρω μας με ρεαλισμό, γινόμαστε προνοητικοί ενώ δεν φοβόμαστε να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και επειδή ο Κρόνος μπορεί να είναι αυστηρός είναι όμως και δίκαιος, θα δικαιώσει και θα επιβραβεύσει τις προσπάθειες μας.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τhς όψης ισχύει για 10 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Για τους κόπους σας ήρθε η στιγμή να ανταμειφθείτε εσείς οι Κριοί . Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Κρόνο στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα δικαιώσει τις προσπάθειες που κάνατε τόσο καιρό στην δουλειά σας και μαζί με αυτή την δικαίωση θα φέρει και την επιβράβευση. Άλλωστε σας αξίζει και την περιμένατε καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  με τον Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερή τροχιά τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια και θα δείξετε σε όλους ότι αντιμετωπίζετε το μέλλον σας με ωριμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο για εσάς τους Διδύμους. Η όψη συνόδου, που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο υπεύθυνοι και συνεπείς στις οφειλές σας προς Τρίτους, ενώ μια νέα οικονομική συνεργασία μπορεί να μην σας φέρει μεγάλα κέρδη θα σας φέρει όμως οικονομική σταθερότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις σας απασχολούν ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Κρόνο απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερές βάσεις μια νέα συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα δείξετε ωριμότητα και θα αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν. 

ΛΕΩΝ

Νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας ετοιμάζεστε να αναλάβετε εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας φέρει την επιβράβευση με τη μορφή νέων καθηκόντων. Επίσης, κάτω από την επιρροή της όψης μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους στο οποίο θα είστε συνεπείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με ιδιαίτερη σοβαρότητα χειρίζεστε τις υποθέσεις σας εσείς οι Παρθένοι.  Αυτό σημαίνει ότι πλέον θα πάρετε την απόφαση να δώσετε σχήμα και μορφή στα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα στην σχέση σας με τον /την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις γύρω από τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα πάρετε εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Κρόνο στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε όρια στις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας, ενώ σε ότι αφορά την ακίνητη σας περιουσία θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ρεαλιστικό τρόπο θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις γύρω σας εσείς οι Σκορπιοί. Αυτό σημαίνει ότι τόσο κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών όσο και των φιλικών σας  συζητήσεων θα είστε από αυτούς που θα αναλύσουν την κατάσταση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και θα υποσχεθείτε μόνο ότι μπορείτε να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φρένο στα έξοδα σας έρχεται να βάλει  η  όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Κρόνο στον 2ο Ηλιακό σας οίκο. Αυτό σημαίνει ότι θα μάθετε να διαχειρίζεστε με προσοχή τους οικονομικούς σας πόρους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα δείξετε στον/ στην σύντροφο σας ότι μπορούν να στηρίζονται επάνω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ως παιδιά του Κρόνου έχετε μάθει να είστε συνεπείς και να αντιμετωπίζετε τα πάντα με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Η  όψη  συνόδου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον κυβερνήτη σας  Κρόνο στο ζώδιο σας, θα τονίσει ακόμα περισσότερο το αίσθημα ευθύνης, ενώ παράλληλα θα δικαιώσει την συνέπεια και την προνοητικότητα σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα βήμα πίσω θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Αυτό σημαίνει ότι κάτω από  την επιρροή της  όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, πριν εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας ή πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση μιας ιδέας θα μελετήσετε με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα δεδομένα.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές γνωριμίες θα κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Κρόνο στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός ισχυρού προσώπου το οποίο θα σας βάλει κάτω από την προστασία του.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχοντας αφήσει πίσω μας την ιδιαίτερη περίοδο που βιώσαμε, αρχίζει η ζωή μας να μπα ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Κρόνου, Τα συστατικά της επιτυχίας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα συστατικά της επιτυχίας είναι η σωστή οργάνωση και ο τρόπος που διαφημίζουμε το ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u