Σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα, Η ώρα της ουσιαστικής μεταμόρφωσης έφτασε …


Η αλλαγή της Κοσμοθεωρίας μας είναι μια διαδικασία αργή και πολλές φορές συναισθηματικά βασανιστική, καθώς στους περισσότερους από εμάς είναι δύσκολο να αφήσουμε πίσω μας τις παγιωμένες πεποιθήσεις και να δούμε τον κόσμο γύρω μας με άλλα μάτια. Η παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω τα τελευταία 14 χρόνια, μας έφερε αντιμέτωπους με πολλές δυσκολίες και ριζικές μεταρρυθμίσεις.

Στις 18/01 ο Ήλιος θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω(28ο 14’). Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα , νιώθουμε πλέον δυνατοί και έτοιμοι να δώσουμε το οριστικό τέλος σε καταστάσεις οι οποίες δεν μας ωφελούν πια, είτε αυτές είναι συνεργασίες που δεν είναι αποδοτικές ή να αλλάξουμε τον τρόπο και τις συνήθειες μας οι οποίες, μέχρι τώρα αντί να μας δίνουν λύσεις και διέξοδο,  το μόνο που κάνανε ήτανε να ανακυκλώνουν τις καταστάσεις.

Από εδώ και στο εξής οι κινήσεις μας θα είναι προσεχτικά μελετημένες, εστιάζοντας κατευθείαν στο στόχο, ενώ παράλληλα θα πάψουμε να βλέπουμε την ζωή και τις σχέσεις μας μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες ώστε να αντιληφθούμε  τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες, είναι ότι η διαίσθηση μας είναι ιδιαίτερα οξυμένη γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να ακούσουμε τα προειδοποιητικά της καμπανάκια, ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα και τις διάφορες ευκαιρίες προς όφελος μας.

Για κάποιους από εμάς αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία καθώς μπορούμε να πάρουμε το τιμόνι  της ζωής και των σχέσεων μας στα χέρια μας και να μην είμαστε απλοί θεατές. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των δύο τελευταίων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους  που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, αυτή η χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί ως χρονιά σταθμός, καθώς  κατά τη διάρκεια της,  θα κλείσουν αρκετοί κύκλοι, ενώ παράλληλα θα κάνουν μια νέα αρχή τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους. Η επιρροή της όψης είναι 8 ημέρες -/+

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω,  θα τους πιέσει αρκετά κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού από την μια πλευρά θα μεγεθύνει το άγχος που έχουν για την εξέλιξη της καριέρας τους, ενώ από την άλλη πλευρά θα πρέπει να ρίξουν τους τίτλους του τέλους σε συνεργασίες χρόνων που κρατούν για συναισθηματικούς λόγους, οι οποίες πλέον δεν έχουν να τους προσφέρουν τίποτα. Σε προσωπικό επίπεδο, η διάθεση τους θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα καθώς ήρθε η ώρα να έρθουν ακολουθήσουν τις πραγματικές τους επιθυμίες και να δώσουν οριστικό τέλος σε τοξικές σχέσεις ή σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους, και να προχωρήσουν.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο  του Αιγόκερω, θα τους ωθήσει να κάνουν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα, κάνοντας στρατηγικές κινήσεις, δηλαδή, έχοντας μελετήσει με κάθε λεπτομέρεια τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα, ενώ παράλληλα θα ακούσουν την φωνή της διαίσθηση τους η οποία θα τους βοηθήσει να αποφύγουν τις κακοτοπιές, και να εκμεταλλευτούν τις κατάλληλες ευκαιρίες, αλλά και τους ισχυρούς φίλους τους. Σε προσωπικό επίπεδο νιώθουν σίγουροι για τον εαυτό τους και έτοιμοι να κάνουν ότι χρειάζεται για να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή.

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους φέρει στην σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή ώστε να δουν οι άλλοι τις ικανότητες τους να αναλάβουν νέες ευθύνες στην δουλειά τους. Η οξυδέρκεια τους και το πείσμα τους είναι αυτή που θα τους βοηθήσει να τα βγάλουν εις πέρας σε πολύ απαιτητικές καταστάσεις. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, το προσωπικό τους στοίχημα είναι να τιθασεύσουν αρχικά τους  φόβους και τις ανασφάλειες τους και γιατί όχι να τους ξεπεράσουν, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα ξεκινήσουν μια νέα σχέση η οποία θα τους αναζωογονήσει .

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!