Σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα, Κάνω όνειρα για το μέλλον


Καθημερινά δεχόμαστε τεράστιο όγκο πληροφοριών και ειδήσεων, που τις περισσότερες φορές όχι μόνο δεν μας γεμίζουν χαρά, αλλά μάλλον, μας δημιουργούν ένα σφίξιμο στο στήθος. Όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές στο παρελθόν, το Σύμπαν, έχει ένα μαγικό τρόπο να φέρνει την ισορροπία, και μέσα από κάθε δύσκολη συνθήκη εμείς να βγαίνουμε πιο δυνατοί και να κάνουμε όνειρα για το μέλλον.

Σε αυτό θα μας βοηθήσει, ο πλανήτης της του ονείρου και της διαφυγής, ο Ποσειδώνας. Στις 13/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (22ο 52’), θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή, θα μας βοηθήσει να βρούμε τρόπους να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα,  θα έχουμε έντονες  τάσεις φυγής από την ρουτίνα, τους περιορισμούς αλλά και τις άσχημες ειδήσεις των τελευταίων ημερών, και θα μας παρασύρει σε ένα μαγικό κόσμο όπου θα κάνουμε όνειρα για το μέλλον μας. Επίσης, αυτές τις ημέρες η διαίσθηση μας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, ενώ μπορεί να έχουμε και αρκετές πληροφορίες ή να βρούμε τις λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν μέσα από τα όνειρα, γι’ αυτό και αρκετοί αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να νιώθουν πολύ έντονα την ανάγκη να κοιμηθούν λίγο παραπάνω.

Ένα ακόμα από τα θετικά στοιχεία αυτής της όψης είναι, ότι θα μας ωθήσει να γίνουμε για λίγο πιο εκφραστικοί και ρομαντικοί στις προσωπικές μας σχέσεις, ενώ από την άλλη πλευρά θα μας ωθήσει να  βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο δημιουργική και καλλιτεχνική μας πλευρά. Στον επαγγελματικό στίβο αυτές τις ημέρες, θα έχουμε την δυνατότητα να μην αποκαλύψουμε τις προθέσεις και τα μυστικά μας και να κρατήσουμε τα χαρτιά μας κρυφά.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ποσειδώνας είναι και ο πλανήτης της σύγχυσης, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγούμε, γιατί κάποιες στιγμές θα είμαστε απρόσεχτοι ή αφηρημένοι, ενώ καλό θα ήταν να αναβάλουμε για λίγο τις σημαντικές αποφάσεις, γιατί κάποιες στιγμές η κρίση μας δεν θα είναι σωστή. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα οι Ιχθύς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους θα έχουν την δυνατότητα, και με την βοήθεια του Δία, να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα και να εκφραστούν δημιουργικά, ενώ είναι πολύ σημαντικό για αυτούς να ακούν την διαίσθηση τους. Η επιρροή της όψης ισχύει 8 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με Ποσειδώνα θα τους ωθήσει να ονειρευτούν το προσωπικό και επαγγελματικό τους μέλλον, ενώ παράλληλα θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν και να αναδείξουν την καλλιτεχνική τους πλευρά. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα βγάλουν στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού τους, ενώ αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρα, γιατί κάποια από αυτά μπορεί να είναι προφητικά.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με Ποσειδώνα θα τους βοηθήσει να ελιχθούν και να ξεφύγουν από διάφορες δύσκολες καταστάσεις στην δουλειά τους, ενώ από την άλλη πλευρά θα αποτελέσουν για τους φίλους και τους συνομιλητές τους πηγή έμπνευσης, με την προϋπόθεση ότι δεν θα αποκαλύψουν τις πηγές και τα μυστικά τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να προσέχουν κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων τους καθώς θα έχουν την τάση να είναι αφηρημένοι, ενώ εάν χρειασθεί είναι πιθανό να πουν μικρά αθώα ψέματα ή να προσπαθήσουν να κάνουν πιο όμορφες τις καταστάσεις που ζουν στην προσωπική τους ζωή.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με Ποσειδώνα θα τους ωθήσει να ονειρευτούν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα, καθώς φέτος με την βοήθεια του Δία θα έχουν τις ευκαιρίες να τα πραγματοποιήσουν, ενώ η διαίσθηση τους θα τους βοηθήσει να αποφύγουν τις κακοτοπιές. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα κάνουν  όνειρα για το μέλλον της οικογένειας τους, και θα καταφέρουν να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους κάνοντας μικρές ρομαντικές εκπλήξεις. Το μόνο που πρέπει να προσέχουν είναι να μην παρασυρθούν σε αυταπάτες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!