Ταύρος: Αργός αισθησιασμός


Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, και αντιπροσωπεύει τον εραστή σαν μυθολογικό αρχέτυπο.

Για εσάς τους Ταύρους, συμβατότητα σημαίνει να βρείτε κάποιον που θα μπορεί να σας εμπιστευτεί όσο θα εμπιστεύεστε και εσείς αυτόν.

Είστε ευγενικές και ειλικρινείς ψυχές, οπότε υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να σας αγαπήσει;

Είστε υπομονετικοί, ζεστοί και ιδιαίτερα πιστοί. Σαν πραγματικά γήινα ζώδια σας αρέσει να είστε ερωτευμένοι, αλλά η συναισθηματική σταθερότητα το πιο σημαντικό πράγμα για την ευτυχία σας.

Χωρίς να κάνετε βιαστικές κινήσεις, παίρνετε το χρόνο σας όταν ξεκινάτε μία σχέση, απολαμβάνοντας το φλερτ και τις προσδοκίες πριν καν θεμελιωθεί η σχέση.

Δεν παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, έτσι όταν αποφασίσετε να μείνετε με κάποιον, μπορούν να είναι ήσυχοι πως έχετε σκεφτεί εις βάθος τα συναισθήματά σας και πως είστε σίγουροι ότι ταιριάζετε.

Από τη στιγμή που βρίσκεστε σε μία σχέση, ο τυχερός σύντροφος του Ταύρου θα απολαύσει όλον τον αισθησιασμό και την στοργή του Ταύρου, καθώς και πολλά δώρα και κομπλιμέντα –σας αρέσει να κακομαθαίνετε τους συντρόφους σας, ακόμα και αν δεν το αντέχετε οικονομικά.

Σαν γήινο ζώδιο, το σεξ είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη σχέση σας, έτσι η συμβατότητα του Ταύρου εξαρτάται από την όρεξη του συντρόφου στο κρεβάτι… καθώς και η όρεξή του για την άνετη ζωή.

Σας αρέσουν τα καλύτερα πράγματα που έχει να προσφέρει η ζωή, έτσι αυτή η σχέση θα είναι γεμάτη πολυτέλειες και άνεση.

Σαν φιλόδοξοι και εργατικοί, οι καλύτερες σχέσεις σας έχουν μία ρεαλιστική βάση. Είστε σίγουρα η δύναμη πίσω από την επιτυχία του συντρόφου σας, ενώ ταυτόχρονα φροντίζετε και τη δική σας φήμη.

Είστε ένα πρακτικό άτομο που φέρει εις πέρας τα πράγματα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ο σύντροφός σας μπορεί να είναι σίγουρος πως θα υποστηρίζετε πάντα τους στόχους του.

Όμως όταν ένας Ταύρος ερωτεύεται, δεν είναι όλα μέλι γάλα. Όταν ο Ταύρος θυμώσει, καλύτερα να εξαφανιστούν όλοι.

Και ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα του Ταύρου στις σχέσεις;

Η ζήλια, που ακολουθείται από τον μακρινό της ξάδερφο, την κτητικότητα. Σας ανήκουν. Έχετε την απαίτηση να είναι ολοκληρωτική πιστοί –που από τη μία είναι λογικό, αν σκεφτεί κανείς όλα αυτά που δίνετε ως αντάλλαγμα.

Αν ανακαλύψετε πως ο σύντροφός σας φλερτάρει με κάποιο άλλο πρόσωπο, ή ξοδεύει πολύ χρόνο με την οικογένειά του, η αγανακτισμένη φύση σας θα σας μετατρέψει σε ταύρο σε υαλοπωλείο.

Η ισχυρογνωμοσύνη και η μαλθακότητα του Ταύρου αποτελούν πρόκληση για οποιονδήποτε τον έχει ερωτευτεί. Το ζώδιό σας είναι γνωστό για την αδιαλλαξία του, πράγμα που μπορεί να αποτελέσει εφιάλτη για ένα αποφασιστικό ή θεμελιώδες ζώδιο.

Τα ζώδια της Φωτιάς σε σχέση με έναν Ταύρο θα βρουν τη σχέση κολλώδη, στάσιμη και όχι τόσο γλυκιά. Ομοίως, τα ζώδια του Αέρα είναι πολύ ιδιότροπα για τα γούστα σας, πετώντας από τη μία κατάσταση στην άλλη .

Ο Ταύρος ταιριάζει περισσότερο με τα γήινα ζώδια, ή με τα ευγενικά και συναισθηματικά ζώδια του Νερού που του ξυπνούν τα προστατευτικά του ένστικτα.

Ο Ταύρος είναι ένα περίπλοκο ζώδιο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να περιορίσετε τη ζήλια και την κτητικότητά σας και να σας βοηθήσουν να κρατήσετε τη σχέση σας στο σωστό δρόμο αν γνωρίζετε τα μυστικά για τη συμβατότητα του Ταύρου.

Έτσι και αλλιώς, αυτό που και οι δύο θέλουν σε μία σχέση είναι πίστη, δύναμη, πάθος και φιλία, πράγματα που ο Ταύρος μπορεί να προσφέρει άφθονα σε οποιοδήποτε ζώδιο.

Όσο πεισματάρηδες και αν είστε, για Ταύροι, η συμβατότητα με κάποιο άλλο ζώδιο δεν σημαίνει πως πρέπει να υποτάξετε την προσωπικότητά σας. Διαλέξτε τον σωστό σύντροφο, και η υπέροχη προσωπικότητά σας θα λάμψει.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!