Τετράγωνο Αφροδίτης – ανάδρομου Ουρανού, Η ερωτική μας ζωή θα αλλάξει ξαφνικά ..


Οι ισορροπίες  στην προσωπική μας ζωή πολλές φορές αλλάζουν ξαφνικά, άλλες φορές αυτό συμβαίνει εξαιτίας των εξωτερικών συνθηκών, ενώ κάποιες άλλες γιατί εμείς οι ίδιοι εθελοτυφλούμε,  μέχρι την στιγμή της αποκάλυψης της πραγματικής αλήθειας.  Έτσι, λίγες ώρες πριν από την Νέα Σελήνη του μήνα, θα έρθουμε ξαφνικά αντιμέτωποι με τις πραγματική αλήθεια.

Συγκεκριμένα στις 27/08 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (18ο 55’).  Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, αυτό που σίγουρα θα συμβεί είναι ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές τόσο στις προσωπικές μας  σχέσεις και όσο και στις συνεργασίες. Με αλλά λόγια, πράγματα και καταστάσεις που θεωρούσαμε σταθερές και δεδομένες παύουν να υπάρχουν.

Αυτό θα μας οδηγήσει να κάνουμε μια νέα αρχή, κυρίως  στην ερωτική μας ζωή, και μπορεί να μας φέρει πολύ κοντά με  άτομα, με  τα οποία μέχρι τώρα θεωρούσαμε ότι  δεν έχουν κανένα κοινό σημείο επαφής. Η επιθυμία μας , μετά από αρκετό καιρό να νιώσουμε ελεύθεροι και χωρίς υποχρεώσεις, είναι μια από τις αφορμές , ενώ για κάποιους άλλους μπορεί να είναι η επιθυμία να πειραματιστούν στην ερωτική τους ζωή, όχι μόνο με τον σύντροφο τους. Από την άλλη πλευρά, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέχουμε την συμπεριφορά μας, γιατί είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε ακραίες και  περίεργες αντιδράσεις.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι η Αφροδίτη ως πλανήτης του συνδέεται άμεσα με την εξωτερική μας εμφάνιση, στην συνάντηση της με τον Ουρανό μπορεί να μας  παρασύρει σε  εκκεντρικές  αλλαγές στην εμφάνιση, οι οποίες παρά τον αρχικό μας ενθουσιασμό, πολύ σύντομα δεν θα μας αρέσουν. Σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις ριψοκίνδυνες οικονομικές κινήσεις.

Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο  Ουρανού επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό να τους παρασύρει σε ριψοκίνδυνες οικονομικές κινήσεις, με αφορμή την πρόταση ενός φιλικού τους προσώπου.  Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με άτομα, με τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν κοινά σημεία επαφής,  ενώ από την άλλη πλευρά, καλό θα ήταν να προσέχουν την συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των φιλικών τους επαφών.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου , για άλλη μια φορά θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στις σχέσεις και στις  συνεργασίες τους. Το πιθανότερο είναι αυτές τις ημέρες, να δουν συνεργασίες που μέχρι τώρα θεωρούσαν δεδομένες να διαλύονται ξαφνικά, ενώ από την άλλη πλευρά να δέχονται  επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες θα τους ωθήσουν σε ριζικές αλλαγές στην καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί αυτές τις ημέρες, γιατί θα υπάρξουν ξαφνικές εντάσεις οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε  χωρισμό, είτε γιατί θα νιώσουν πολύ έντονα  την ανάγκη να είναι και πάλι ελεύθεροι, είτε γιατί θέλουν να πειραματιστούν. Από την άλλη πλευρά, θα έχουμε και ξαφνικές επανασυνδέσεις μετά από καιρό.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα ανατρέψει τις ισορροπίες που υπάρχουν στο χώρο της εργασίας τους, με ξαφνικές αλλαγές, οι οποίες θα είναι η αφορμή για να αναλάβουν νέες ευθύνες, γεγονός που θα ενισχύσει το άγχος τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό,  μια φιλική σχέση με ένα συνάδελφο τους, να αλλάξει ξαφνικά μορφή και να  γίνει ερωτική. Επίσης, αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε  τολμηρές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, γιατί το πιθανότερο είναι, όταν θα φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός να αλλάξετε γνώμη.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!