Τετράγωνο Αφροδίτης -ανάδρομου Ποσειδώνα, Ερωτικές αυταπάτες


Όταν είμαστε ερωτευμένοι, βλέπουμε τον σύντροφο μας, αλλά και τα πράγματα γύρω μας μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες . Στις 24/09 η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (23ο 49’), μια όψη που θολώνει την κρίση μας και μας ωθεί να βλέπουμε τα πάντα γύρω μας μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες και στο τέλος να απογοητευόμαστε.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα είναι πιθανό να μας  δημιουργηθεί σύγχυση γύρω από την ερωτική μας ζωή και την σχέση μας με τον σύντροφο μας, γιατί θα έχουμε την τάση να ζούμε στα όνειρα μας έναν έρωτα που δεν θα έχει την  ανταπόκριση που εμείς θέλουμε. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μας, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να προκύψουν  επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες δεν θα είναι όπως  φαίνονται.

Από την άλλη πλευρά, επειδή η Αφροδίτη είναι ένας οικονομικός δείκτης,  καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να αποφύγουμε να προχωρήσουμε σε επενδύσεις και συναλλαγές γιατί το πιθανότερο είναι να μας εξαπατήσουν. Σε ότι αφορά τις γνωριμίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες,  καλό είναι  να προσέξουμε  και να μην δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στα όμορφα και ρομαντικά  λόγια γιατί το πιθανότερο είναι να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ενώ εξαιτίας της σύγχυσης επικρατεί αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε ερωτικές απιστίες.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 5 -/+ ημέρες.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου   με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , είναι πιθανό τους φέρει  μια επαγγελματική πρόταση, στην οποία δεν πρέπει να βιαστούν να απαντήσουν εάν δεν μελετήσουν με προσοχή όλες τις λεπτομέρειες. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι καλό να αποφύγουν τις κρυφές ερωτικές περιπέτειες  γιατί το πιθανότερο είναι να προκαλέσουν ζημιά στην σχέση τους με τον σύντροφο τους.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους φέρει μια οικονομική πρόταση η οποία θα φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή.  Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, καλό θα ήταν να αποφύγουν τα βιαστικά  συμπεράσματα για τον  ερωτικού τους συντρόφου, και να μην δώσουν σημασία στα σχόλια κακόβουλων ατόμων από τον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, δεν θα τους επιτρέψει να κρίνουν σωστά μια επαγγελματική πρόταση, ενώ είναι πιθανό οι αντιδράσεις τους να κάνουν κακό στην εικόνα τους.  Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, καλό θα ήταν να μην επενδύσουν σε ένα άτομο που θα γνωρίσουν αυτές τις ημέρες, γιατί σύντομα θα ανακαλύψουν το πραγματικό του πρόσωπο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!