Τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, Η μάχη του συναισθήματος με την λογική !!


Με τις συναισθηματικές μας ανασφάλειες και τα συναισθήματα που θέλουμε  να εκφράσουμε θα έρθουμε αντιμέτωποι αυτές τις ημέρες. Συγκεκριμένα, στις 14/04 θα γίνει η πρώτη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Μεταβλητό Σταυρό, η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς  (04ο 04’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, θα αναγκαστούμε για μια ακόμα φορά να έρθουμε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις συναισθηματικές μας ανασφάλειες και να προσπαθήσουμε να τους εκφράσουμε, ενώ παράλληλα θα πρέπει με καθαρό μυαλό να δούμε την κατάσταση όπως πραγματικά είναι στην προσωπική μας ζωή και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της. Την ίδια στάση όμως πρέπει να κρατήσουμε και στα θέματα που αφορούν την καριέρα μας καθώς, θα πρέπει να αποφασίσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας με οδηγό την λογική και όχι τα συναισθήματα μας.

Εάν κάτι πρέπει να μάθουμε είναι να δίνουμε σημασία στις πράξεις και όχι στις υπερβολές και στις άνευ ουσίας φιλοφρονήσεις,  ενώ από την άλλη πλευρά πρέπει να μάθουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας και να κοιτάμε το προσωπικό μας συμφέρον και όχι των άλλων. Αυτό ισχύει για όλες τις σχέσεις, και ιδιαίτερα για τις φιλικές και τις προσωπικές, και να μην διστάσουμε να απομακρύνουμε από την ζωή μας άτομα τα οποία βρίσκονται δίπλα μας γιατί εκμεταλλεύονται τις ανασφάλειες μας.  Επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να κάνουμε μια μικρή αποτοξίνωση, ενώ μετά το Πάσχα μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής στο οποίο θα είμαστε πειθαρχημένοι.

Αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο νου μας είναι ότι όσες σχέσεις ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες θα είναι σχέσεις με διαφορά ηλικίας, σχέσεις στις οποίες ένας από τους δύο θα είναι σχέση ισχύος, ή θα είναι σχέσεις από συμφέρον. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών στο Μεταβλητό Σταυρό θα είναι σε όψη αντίθεσης στις 10/10/2023 στην 01ο 02’.

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τους Ιχθύς,  θα ενισχύσει  ακόμα περισσότερο   το άγχος και την πίεση των τελευταίων ημερών που είχατε στην δουλειά σας εξαιτίας των πολλών ευθυνών, ενώ αρκετοί από εσάς, εκμεταλλευόμενοι αυτές τις ημέρες, θα πάρετε την απόφαση, μετά από πολύ σκέψη, να κάνετε το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σας πορεία . Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή τη χρονική περίοδο ευνοούνται οι σχέσεις από απόσταση ή οι σχέσεις με άτομα που θα γνωρίσετε μέσα από το χώρο της δουλειάς σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς, θα πάρετε την απόφαση να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες ή θα ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους το οποίο θα είστε συνεπείς.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα σας πιέσει να είστε  συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, ενώ κάποιοι από εσάς είναι πιθανόν να νιώσετε  το άγχος και τους φόβους σας για το οικονομικό σας μέλλον να αυξάνονται, παράλληλα καλό θα ήταν να μην αφήσετε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον να ανακατεύονται στις οικονομικές σας υποθέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε πιο αυστηροί στις σχέσεις σας και θα επιλέξετε, μετά από αρκετή σκέψη, να κρατήσετε δίπλα σας άτομα που σας εκτιμούν, ενώ είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με άτομα από τα οποία έχετε να κερδίσετε.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τα συναισθήματα και να πάρετε αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον, ακολουθώντας την φωνή της λογικής,  ενώ θα  πρέπει να δουλέψετε σκληρά και μεθοδικά, για να αποδείξετε την αξία σας και να πετύχετε. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό, η στάση του συντρόφου τους να σας ξυπνήσει  τις παλιές σας ανασφάλειες, ενώ κάποιοι από εσάς είναι πιθανό να αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης, χωρίς να αφήσετε τα συναισθήματα σας να σας επηρεάσουν. Από τη άλλη πλευρά, είναι  πιθανό αυτή τη χρονική περίοδο να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο αρκετά χρόνια μεγαλύτερο ή μικρότερο από εσάς, ή το οποίο θα είναι δίπλα σας με τις πράξεις τους και όχι με λόγια του.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!