Τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, Μοιραίες καταστάσεις στις σχέσεις !!


Έρχεται κάποια στιγμή που στις προσωπικές μας σχέσεις πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, βάζοντας ουσιαστικά ένα τέλος σε καταστάσεις που μας πληγώνουν.  Μια κομβική στιγμή για τις σχέσεις  μας είναι  στις 20/10, όπου  η Αφροδίτη λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο που κυβερνά, τον  Ζυγό και κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα έχει κομβικό ρόλο κατά τη διάρκεια των Εκλείψεων, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 09’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου όπου, κληθούμε να πάρουμε να πάρουμε δύσκολες και για ορισμένους από εμάς ιδιαίτερα επώδυνες αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής μας ζωής, δεν είναι καθόλου τυχαίο που το επόμενο χρονικό διάστημα θα δούμε αρκετές ερωτικές σχέσεις να ρίχνουν  τους τίτλους του τέλους, σχέσεις που είχαν φτάσει σε ένα τέλμα και είχαν γίνει τοξικές.

Κακός σύμβουλος, για αρκετές σχέσεις αυτές τις ημέρες, θα είναι η ζήλεια η οποία θα μας παρασύρει σε παιχνίδια εξουσίας, αλλά και  χειραγώγησης του συντρόφου μας,  με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε ακραίες αντιδράσεις. Η ζωή όμως έχει και την άλλη πλευρά, γι’ αυτό και  οι νέες σχέσεις που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες γεμάτες ένταση και πάθος, και γιατί όχι μοραίες.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+.

Η επόμενη συνάντηση των αυτών πλανητών στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος), θα είναι σε όψη συνόδου στις 18/01/2023.

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους αναγκάσει να αφήσουν στην άκρη τους συναισθηματισμούς και  να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, δίνοντας τέλος σε τοξικές συνεργασίες οι οποίες τους είναι πλέον δυσάρεστες.  Σε ότι αφορά την  προσωπική τους ζωή, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έχουν αρκετούς καυγάδες και σκηνές ζηλοτυπίας, οι οποίες άλλους μπορεί να τους οδηγήσουν στα άκρα και σε οριστικούς χωρισμούς, ενώ για άλλους αυτή η ένταση μπορεί να αποτελέσουν την αφορμή για να αναθερμάνουν την σχέση τους.  Από την άλλη πλευρά οι αδέσμευτοι, μπορεί να γνωρίσουν το μοιραίο πρόσωπο της ζωής τους.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  τους ευνοεί  να κινηθούν παρασκηνιακά και να προχωρήσουν σε μυστικές οικονομικές συνεργασίες τις οποίες θα ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες, ενώ από την άλλη πλευρά θα ανακαλύψουν ποια άτομα από επαγγελματικό τους περιβάλλον ενώ το παίζουν φίλοι, είναι ουσιαστικά εχθροί τους. Σε προσωπικό επίπεδο, η ψυχολογική τους διάθεση θα περάσει  από πολλά σκαμπανεβάσματα, ενώ, κάποιοι είναι πιθανόν να πάρουν την απόφαση και απαλλαγούν οριστικά από κακές συνήθειες, ή να αποφασίσουν ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξουν την ζωή τους ξεκινώντας από την εμφάνιση τους.

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Πλούτωνα θα τους αναγκάσει να ξαναδούν τα μελλοντικά τους σχέδια, και να κάνουν τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο το πορτοφόλι αλλά και το μέλλον τους, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανόν να πάρουν την απόφαση και να κάνουν ουσιαστικά  στροφή στην καριέρα τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό ένας χωρισμός ή μια ερωτική απογοήτευση θα είναι η αφορμή για να κάνουν μια νέα αρχή στην ζωή τους, γνωρίζοντας ένα άτομο που μένει σε άλλη χώρα ή να ξεκινήσουν μια παθιασμένη σχέση με ένα άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!