Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Έμμονες ιδέες και κρυμμένα μυστικά ..


Μέσα στο επικοινωνιακό χάος των ημερών, αυτές τις ημέρες εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή, καλούμαστε μέσα σε λίγες ημέρες να λύσουμε άλλη μια δύσκολη εξίσωση.

Ο Οκτώβριος, δεν θα κάνει την είσοδο του με το δεξί, και αυτό γιατί ποδαρικό στο μήνα θα κάνει, για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες,  η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής, ως ανάδρομος αυτή τη φορά, από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 19’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα πρέπει να προσέχουμε τα κρυμμένα μας μυστικά, γιατί είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν, ενώ δεν θα διστάσουμε να κινηθούμε παρασκηνιακά στην προσπάθεια μας να πετύχουμε τους στόχους μας αλλά και να βάλουμε εμπόδια στους ανταγωνιστές μας.

Από την άλλη πλευρά , θα κρατήσουμε κλειστά τα χαρτιά μας από φίλους και συνεργάτες, ενώ την κάθε πληροφορία που θα μας δίνουν θα την ελέγχουμε με μεγάλη προσοχή, προσπαθώντας να δούμε πόσο αξιόπιστη είναι η πηγή της.

Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα, είναι τις εκρήξεις θυμού οι οποίες μπορεί να μας οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  ανάδρομου Πλούτωνα θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+. Αυτή η όψη, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού,  θα πραγματοποιηθεί ξανά, όταν και οι δύο πλανήτες θα βρίσκονται σε ορθή πορεία,  στις 02/11.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες τους καθώς θα ανακαλύψουν ποια πρόσωπα είναι αυτά που προσπαθούν να τους δημιουργήσουν προβλήματα στην δουλειά τους. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να διαχειριστούν το θυμό τους, και μην παρασυρθούν σε κινήσεις που είναι πιθανό μελλοντικά να μετανιώσουν.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα τους ωθήσει να κρατήσουν τα χαρτιά τους κλειστά και να μην αποκαλύψουν στους συναδέλφους και να αξιολογούν με προσοχή τις πληροφορίες που τους μεταφέρουν. Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να μπουν στον πειρασμό και να λειτουργήσουν χειριστικά απέναντι στους συναδέλφους τους.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα δημιουργήσει αρκετό άγχος και σκαμπανεβάσματα στην διάθεση τους, εξαιτίας των οικονομικών υποχρεώσεων τους. Ενώ είναι πιθανό, η ανασφάλεια τους να μεγεθυνθεί και από την στάση του συντρόφου τους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/10 – 31/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Επικοινωνιακή και αρκετά ευχάριστη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ε ...

Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, είχε πολύ δυνατές στιγμές, αλλά ...

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμ ...

Πανσέληνος στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο φετινός Οκτώβριος ήταν ένας μήνας που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές δύσκ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/10 – 24/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη σημαντικά γεγονότα και πλανητικές αλλαγές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλο ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι μια περίοδος που χαρακτηρίζεται από επικοινωνιακ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u