Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Έμμονες ιδέες και κρυμμένα μυστικά ..


Μέσα στο επικοινωνιακό χάος των ημερών, αυτές τις ημέρες εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή, καλούμαστε μέσα σε λίγες ημέρες να λύσουμε άλλη μια δύσκολη εξίσωση.

Ο Οκτώβριος, δεν θα κάνει την είσοδο του με το δεξί, και αυτό γιατί ποδαρικό στο μήνα θα κάνει, για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες,  η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής, ως ανάδρομος αυτή τη φορά, από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 19’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα πρέπει να προσέχουμε τα κρυμμένα μας μυστικά, γιατί είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν, ενώ δεν θα διστάσουμε να κινηθούμε παρασκηνιακά στην προσπάθεια μας να πετύχουμε τους στόχους μας αλλά και να βάλουμε εμπόδια στους ανταγωνιστές μας.

Από την άλλη πλευρά , θα κρατήσουμε κλειστά τα χαρτιά μας από φίλους και συνεργάτες, ενώ την κάθε πληροφορία που θα μας δίνουν θα την ελέγχουμε με μεγάλη προσοχή, προσπαθώντας να δούμε πόσο αξιόπιστη είναι η πηγή της.

Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα, είναι τις εκρήξεις θυμού οι οποίες μπορεί να μας οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  ανάδρομου Πλούτωνα θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+. Αυτή η όψη, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού,  θα πραγματοποιηθεί ξανά, όταν και οι δύο πλανήτες θα βρίσκονται σε ορθή πορεία,  στις 02/11.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες τους καθώς θα ανακαλύψουν ποια πρόσωπα είναι αυτά που προσπαθούν να τους δημιουργήσουν προβλήματα στην δουλειά τους. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να διαχειριστούν το θυμό τους, και μην παρασυρθούν σε κινήσεις που είναι πιθανό μελλοντικά να μετανιώσουν.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα τους ωθήσει να κρατήσουν τα χαρτιά τους κλειστά και να μην αποκαλύψουν στους συναδέλφους και να αξιολογούν με προσοχή τις πληροφορίες που τους μεταφέρουν. Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να μπουν στον πειρασμό και να λειτουργήσουν χειριστικά απέναντι στους συναδέλφους τους.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα δημιουργήσει αρκετό άγχος και σκαμπανεβάσματα στην διάθεση τους, εξαιτίας των οικονομικών υποχρεώσεων τους. Ενώ είναι πιθανό, η ανασφάλεια τους να μεγεθυνθεί και από την στάση του συντρόφου τους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!