Τετράγωνο Άρη – ανάδρομου Ποσειδώνα, Ξεπερνάω τα όρια …


Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες πολύ σημαντικών αποκαλύψεων, οι οποίες δημιουργούν έντονη σύγχυση, ενώ μπορεί να μας παρασύρουν και σε έντονες ή φανατικές αντιδράσεις.  Στις 12/10 ο Άρης από τους Διδύμους θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (23ο 22΄).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα αυτό θα παρατηρήσουμε είναι να αυξάνονται σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου οι  εντάσεις και συγκρούσεις, ενώ  στην καθημερινότητα μας θα προκύψουν αρκετά  προβλήματα στην επικοινωνία είτε εξαιτίας των απόψεων που μπορεί να υποστηρίζουμε με ιδιαίτερο πάθος και φανατισμό, το αποτέλεσμα είναι η  κατάσταση να φτάσει πολύ εύκολο στα άκρα από ότι συνήθως.

Από την άλλη πλευρά, η υπερβολική σιγουριά και η υπεροψία που μπορεί να δείξουμε , είναι πιθανό να μας ωθήσει να αδιαφορήσουμε για τις υποχρεώσεις μας με αποτέλεσμα να εκτεθούμε στον επαγγελματικό ή φιλικό μας κύκλο. Εάν κάτι πρέπει να προσέχουμε αυτές τις ημέρες είναι τα όρια τα οποία σε πολλές περιπτώσεις θα είναι δυσδιάκριτα μα αποτέλεσμα άλλοτε να είμαστε  ελαστικοί και άλλες φορές ιδιαίτερα αυστηροί.

Επίσης,  θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας,  γιατί εξαιτίας της έλλειψης συγκέντρωσης θα είμαστε επιρρεπής στα μικροατυχήματα. Από την άλλη πλευρά, η ανάγκη μας να ξεφύγουμε από την πεζή πραγματικότητα , μπορεί αυτές τις ημέρες να μας ωθήσει  να αναζητήσουμε  βοήθεια  στους ψεύτικους παραδείσους του αλκοόλ, των φαρμάκων ή των ουσιών. Σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή, θα τολμήσουμε να εκφράσουμε τις πιο έντονες ερωτικές μας φαντασιώσεις.

Σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρατηρήσουμε έντονα καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα, μόλυνση στη θάλασσα, έξαρση των ιώσεων, φωτιές ή χημικά εγκαύματα. Η όψη τετραγώνου του Άρη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις  αρχές του  3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει 10 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δυο αυτών πλανητών στο Μεταβλητό Σταυρό θα είναι στις 19/11/2022 και στις 13/03/2023.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ωθήσει να πάρουν ιδιαίτερα  τολμηρές αποφάσεις, ενώ στην προσπάθεια τους να πετύχουν τους στόχους τους θα εκφράσουν με ιδιαίτερο φανατισμό τις απόψεις τους, αδιαφορώντας τα όρια των άλλων. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα εκφράσουν χωρίς δισταγμό  τις ερωτικές τους φαντασιώσεις στο ταίρι τους, εάν κάτι πρέπει να προσέχουν είναι την υγεία τους καθώς θα είναι επιρρεπείς στις λοιμώξεις του αναπνευστικού, που κυκλοφορούν αυτή την εποχή.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα τους παρασύρει σε οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες, οι οποίες θα έχουν έντονο το στοιχείο της εξαπάτησης, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να φανούν ασυνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα παρασυρθούν σε άσκοπες σπατάλες και έξοδα εντυπωσιασμού, στην προσπάθεια τους να τραβήξουν επάνω τους τα βλέμματα, ενώ από την άλλη πλευρά,  μπορεί να γίνουν υποχείρια  των ερωτικών τους φαντασιώσεων και επιθυμιών.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες και υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον της καριέρας τους εξαιτίας μιας επαγγελματικής πρότασης, οι οποίες το πιθανότερο είναι να  διαψευσθούν, ενώ από την  άλλη πλευρά, εξαιτίας της υπερβολικής σιγουριάς και υπεροψίας τους μπορεί να γίνουν εύκολα θύματα εκμετάλλευσης. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δυσκολευτούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, ενώ εξαιτίας της σύγχυσης τους θα είναι επιρρεπείς σε μικροατυχήματα, επίσης, αυτές τις ημέρες θα έχουν την τάση να αναζητούν  βρουν διέξοδο στα προβλήματα που τους απασχολούν στου ψεύτικους παραδείσους, του αλκοόλ, των φαρμάκων  και των ουσιών.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!