Τετράγωνο Άρη – Ουρανού, Προσπαθήστε να ελέγξετε το θυμό σας


Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε γύρω μας να συμβαίνουν μια σειρά γεγονότων, τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστα, και αυτό προκαλεί στην ατμόσφαιρα ένα  διάχυτο εκνευρισμό. Στις 22/03 ο πλανήτης της δράσης  Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον κυβερνήτη του Υδροχόου Ουρανό από το  ζώδιο του Ταύρου (12ο 26’). 

Μια συνάντηση η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί από  έντονη έως εκρηκτική, καθώς κάτω από την επιρροή της είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να βρούμε τρόπους ώστε να αποφύγουμε τις συγκρούσεις, καθώς το ενεργειακό φορτίο που θα συσσωρευτεί αυτές τις ημέρες στην ατμόσφαιρα θα είναι πολύ μεγάλο και οι συνέπειες μιας σύγκρουσης μπορεί να είναι απρόβλεπτες.

Αυτές τις ημέρες είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε τα λόγια μας τόσο κατά τη διάρκεια των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών μας επαφών, γιατί μια λέξη ή μια φράση μπορεί να είναι η αφορμή για έντονους καυγάδες ή  εκρήξεις θυμού ή βίαιες αντιδράσεις για τις οποίες θα μετανιώσουμε. Επίσης, είναι σημαντικό να προσέχουμε τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε τους γύρω μας και να αποφύγουμε εκφράσεις που μπορεί να προσβάλουν.

Ενώ από την άλλη πλευρά,  θα πρέπει να προσέχουμε τόσο κατά τη διάρκεια της οδήγησης όσο και κατά την χρήση των αιχμηρών αντικειμένων καθώς εξαιτίας του εκνευρισμού ή της βιασύνης μας θα είμαστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα. Ένας από τους τρόπους που μπορούμε να βρούμε για να διοχετεύσουμε την περίσσεια της ενέργειας μας ή για να εκτονώσουμε τον εκνευρισμό μας είναι να ασχοληθούμε με τις αγαπημένες μας αθλητικές δραστηριότητες ή με χειρωνακτικές εργασίες στη φύση.

Σε κοσμικό επίπεδο, η όψη αυτή είναι πιθανό να πυροδοτήσει κοινωνικές αναταραχές, οι εντάσεις που υπάρχουν αυτή τη χρονική περίοδο στις σχέσεις μεταξύ κρατών να γίνουν ακόμα μεγαλύτερες, θα έχουμε έντονα για την εποχή καιρικά φαινόμενα (δυνατούς ανέμους), ατυχήματα από την πτώση αντικειμένων εξαιτίας του αέρα, αλλά και αεροπορικά ατυχήματα , κάτι το οποίο όλοι απευχόμαστε.

Η όψη αυτή επηρεάζει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του  2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου του Άρη με τον Ουρανό, είναι πιθανό να πυροδοτήσει αρκετές εντάσεις στις φιλικές και κοινωνικές σας συναναστροφές, ενώ είναι πιθανό  να φέρει απρόσμενα έξοδα, αλλά και την διάλυση μιας οικονομικής συνεργασίας που έχετε με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ανέβουν οι τόνοι στις ερωτικές σας σχέσεις, εξαιτίας της έντονης πίεσης και της ανάγκης σας να ασκήσετε έλεγχο στο ταίρι σας. Ο καλύτερος τρόπος για να διοχετεύσετε την ένταση, και να αποφύγετε τους καυγάδες είναι μέσο της ερωτικής επαφής.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου  του Άρη με τον Ουρανό, θα προκαλέσει αρκετές εντάσεις και ρήξεις  στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις, με απρόβλεπτες συνέπειες. Γι’ αυτό το λόγο είναι  πολύ σημαντικό για αυτούς να προσπαθήσουν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, ώστε να μην βρεθούν σε δύσκολή θέση, όχι μόνο στον χώρο της εργασίας τους αλλά και στην προσωπική τους ζωή. Ένας πολύ καλός τρόπος για να διοχετεύσουν την ένταση και την περίσσεια της ενέργειας τους είναι ασχοληθούν με τις αγαπημένες τους δραστηριότητες.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου του Άρη με τον Ουρανό, θα ανεβάσει τους τόνους  στο χώρο της εργασίας τους με αποτέλεσμα να προκληθούν καυγάδες με τους τους συναδέλφους τους, εξαιτίας μιας ασήμαντης αφορμής. Επίσης, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά την οδήγηση ή όταν χρησιμοποιούν αιχμηρά αντικείμενα, καθώς θα είναι επιρρεπείς σε μικροατυχήματα. Ο καλύτεροςΤετράγωνο Άρη – Ουρανού, προσπαθήστε να ελέγξετε το θυμό σας τρόπος για να εκτονώσουν τον εκνευρισμό τους είναι η γυμναστική.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!