Τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, Διαστρεβλώσεις και παρεξηγήσεις !!


Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών μας έχουν συγκλονίσει, καθώς ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με αποκαλύψεις που δείχνουν την ανάγκη να δούμε κάποια πράγματα από την αρχή και να ξεριζώσουμε παλιές αντιλήψεις οι οποίες μας οδηγούν σε λάθος διαδρομές.  Στις 15/03 ο Άρης από τους Διδύμους θα συναντηθεί, για 3η φορά από τον Οκτώβριο όπου τότε ξεκίνησε να ξετυλίγεται ένα κουβάρι σημαντικών αποκαλύψεων  με θέματα που αφορούν παιδιά,  σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (25ο 05΄).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον  Ποσειδώνα, δημιουργείται ένα εκρηκτικό μείγμα στην ατμόσφαιρα, και αυτό θα το δούμε έντονες διαμαρτυρίες  εντάσεις και συγκρούσεις, οι οποίες τις περισσότερες φορές θα οφείλονται στις φανατικές απόψεις ή στο αίσθημα αδικίας που μπορεί να αισθανόμαστε  με  αποτέλεσμα η κατάσταση θα είναι εύκολο να παρεκτραπεί. Από την άλλη πλευρά, η αλαζονική συμπεριφορά και η σιγουριά που έχουμε για τον εαυτό μας και τις ικανότητες μας , είναι πιθανό να μας παρασύρει σε συμπεριφορές οι οποίες θα μας εκθέσουν  στον επαγγελματικό ή φιλικό μας κύκλο.

Επίσης, θα μας είναι πολύ εύκολο να βρεθούμε εκτός ορίων,  αυτό μπορεί για κάποιους να σημαίνει ότι μπορεί να είναι παραπάνω ελαστικοί από ότι χρειάζεται, ενώ σε άλλες περιπτώσεις μπορεί χωρίς ουσιαστικό λόγο να εξαντλήσουμε την αυστηρότητα μας. Επίσης,  αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες είναι ότι θα μας είναι αρκετά δύσκολο να συγκεντρωθούμε, με αποτέλεσμα το έλλειμα συγκέντρωσης να μας δυσκολεύει τόσο στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθη, ενώ μπορεί να αποτελέσει και την αιτία αρκετών ατυχημάτων κατά την διάρκεια των μετακινήσεων μας.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, κατά τη διάρκεια των 2 προηγούμενων συναντήσεων των 2 αυτών πλανητών, συγκλονισθήκαμε όλοι μας από τις σοβαρές αποκαλύψεις για θέματα που αφορούσαν σεξουαλικά σκάνδαλα και θύματα είχαν παιδιά, οπότε και σε αυτή την συνάντηση είναι πιθανό, να έχουμε την ολοκλήρωση, ενός  κύκλου αποκαλύψεων που ξεκίνησε το φθινόπωρο. Από την άλλη πλευρά, η ανάγκη ορισμένων,  να ξεφύγουν  από την δυσάρεστη και πεζή πραγματικότητα , των τελευταίων ημερών, μπορεί να τους οδηγήσει στην αναζήτηση  ψεύτικων παραδείσων, όπως του αλκοόλ, των φαρμάκων ή των ουσιών. Σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή, μπορούμε να τολμήσουμε να εκφράσουμε στον σύντροφο μας τις πιο έντονες ερωτικές μας φαντασιώσεις, οι οποίες και θα ανανεώσουν την ερωτική μας ζωή.

Σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να έχουμε έντονα καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα, ατυχήματα στην θάλασσα που μπορεί να προκαλέσει μόλυνση, έξαρση των εποχικών και μη ιώσεων, αλλεργικές αντιδράσεις από φάρμακα, φωτιές ή χημικά εγκαύματα. Η όψη τετραγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του  3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει 10 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δυο αυτών πλανητών στο Μεταβλητό Σταυρό θα είναι σε όψη αντίθεσης στις 23/08/2023

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους πιέσει για άλλη μια φορά, να αφήσουν στην άκρη τις αναστολές και να  πάρουν τολμηρές αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας τους, ενώ καλό θα ήταν για την εικόνα τους να προσέξουν πάρα πολύ τον τρόπο με τον οποίο εκφράζουν τις απόψεις τους . Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, στην προσπάθεια τους να δώσουν νέα πνοή στην ερωτική τους ζωή θα τολμήσουν να εκφράσουν στο ταίρι τους τις ερωτικές τους φαντασιώσεις, επίσης θα  πρέπει αυτές τις ημέρες να προσέχουν την υγεία τους, γιατί είτε θα είναι επιρρεπείς στις διάφορες λοιμώξεις του αναπνευστικού, που κυκλοφορούν αυτή την εποχή, είτε στις αλλεργίες από φάρμακα.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα, θα θολώσει την κρίση τους με αποτέλεσμα να παρασυρθούν  σε οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες, από τις οποίες μπορεί να εξαπατηθούν, ενώ από την άλλη πλευρά, θα δυσκολευτούν να είναι συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι επιρρεπείς σε έξοδα και σπατάλες, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσουν τους γύρω τους, ενώ από την άλλη πλευρά,  είναι πιθανόν να πέσουν θύματα  των ερωτικών τους φαντασιώσεων.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα επηρεάσει την κριτική τους ικανότητα, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, να μην αξιολογήσουν σωστά μια επαγγελματική πρόταση, αντίθετα να δημιουργήσουν μέσα στο μυαλό τους υπερβολικές προσδοκίες, οι οποίες το πιθανότερο είναι να  πολύ σύντομα διαψευσθούν, ενώ από την  άλλη πλευρά, η αλαζονεία και η υπερβολική σιγουριά τους είναι πιθανό να τους φέρει σε δύσκολη θέση. Σε προσωπικό επίπεδο, η ψυχραιμία και η υπομονή τους θα δοκιμαστεί αρκετά αυτές τις ημέρες, ενώ εξαιτίας της σύγχυσης ή της έλλειψης προσοχής θα είναι επιρρεπείς σε μικροατυχήματα. Αν κάτι πρέπει να αποφύγουν, είναι σίγουρα, να βρουν διέξοδο στα προβλήματα της καθημερινής ζωής ή παρηγοριά σε ψεύτικους παραδείσους, όπως είναι αυτοί του αλκοόλ, των φαρμάκων, ή των ουσιών.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!