Ερμηνεία Πλανητών !


ΑΡΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΔΙΑΣ – ΕΡΜΗΣ – ΗΛΙΟΣ – ΚΡΟΝΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ – ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ – ΣΕΛΗΝΗ

Ο Άρης αντιπροσωπεύει τις ορμές και την αρρενωπότητα καθώς και θέματα που έχουν σχέση με την σεξουαλικότητα και την δύναμη.

Υποδηλώνει την δουλειά που επιλέγουμε και τον τρόπο που την αντιμετωπίζουμε.

Συνδέεται έντονα με τις εμπειρίες μας από τους αδελφούς μας, τον πατέρα και τους άνδρες γενικότερα.

Όπου υπάρχει ο Άρης υπάρχει και φασαρία αλλά επίσης και το μαχητικό ένστικτο για να προοδεύσουμε στην ζωή.

Ο Άρης δείχνει τις προκλήσεις και την ικανότητά μας να τις αντιμετωπίζουμε με γενναιότητα.Ο Άρης συνδέεται με το μυϊκό σύστημα.

Το ζώδιο στο οποίο είναι ο Άρης αντιπροσωπεύει τον ιδιαίτερο ψυχολογικό τομέα όπου εκδηλώνουμε την ενέργειά μας.

Ο Άρης κάνει 2 χρόνια να περιστραφεί γύρω από τον Ήλιο, καθώς βρίσκεται σε κάθε ζώδιο, για περίπου 2 μήνες.

Στο ωροσκόπιο των γυναικών αντιπροσωπεύει το είδος του άνδρα που έλκει μια γυναίκα, ενώ σ’ αυτό των ανδρών δείχνει το πώς ένας άνδρας αντιμετωπίζει τους άλλους άνδρες, τον ανταγωνισμό και την αρρενωπότητα.

Ο Οίκος στον οποίο βρίσκεται ο Άρης δείχνει τον συγκεκριμένο τομέα στον οποίο κάποιος επιθυμεί να επενδύσει την ενέργειά του.

Αυτός ο οίκος αποκαλύπτει επίσης σε ποιο τομέα είναι κάποιος περισσότερο δυναμικός σε σχέση με τους άλλους και έχει να αντιμετωπίσει θέματα εξουσίας.Οι μάχες δίνονται σε αυτήν την περιοχή.

Οι όψεις προς τον Άρη δείχνουν συγκεκριμένες αξίες προς τους άνδρες ή συγκεκριμένες σεξουαλικές προτιμήσεις.

Δείχνουν πως χρησιμοποιούμε την ενέργειά μας και τα ειδικά χαρίσματά μας για κάποιες ιδιαίτερες εργασίες.

Η Αφροδίτη δείχνει τις αξίες μας, την ανάγκη και την ικανότητά μας για τον έρωτα.

Αυτός ο πλανήτης δείχνει τις αισθητικές προτιμήσεις μας και την φυσική έλξη που νιώθουμε για ανθρώπους και πράγματα.

Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την ανάγκη μας για εσωτερική και εξωτερική αρμονία και ισορροπία.

Έχει σχέση με τα συναισθήματα που έχουμε όταν συγκρίνουμε και κάνουμε κριτική.

Η Αφροδίτη επίσης, αντιπροσωπεύει τις αδελφές μας και άλλες γυναίκες με επιρροή, καθώς και τις εμπειρίες μας από την συναισθηματική αρμονία μεταξύ των γονιών μας.

Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη δείχνει πως οι αξίες μας επηρεάζονται, και τη είδους αισθητικές αντιλήψεις υιοθετούμε.

Η θέση της Αφροδίτης μας επηρεάζει έντονα όταν επιλέγουμε σύντροφο.

Η Αφροδίτη βρίσκεται πάντοτε κοντά στον Ήλιο στο ωροσκόπιο,είτε στο ζώδιο ή σε ένα από τα δύο ζώδια παραπλεύρως του Ήλιου.

Ο Οίκος μέσα στον οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη δείχνει το συγκεκριμένο τομέα της ζωής όπου βρίσκουμε τον έρωτα, την συντροφικότητα, τις φιλίες και όπου έχουμε τις πιο έντονες και ενεργητικές συναισθηματικές επαφές.

Αυτός ο Οίκος δείχνει τι εκτιμούμε ιδιαίτερα και που μπορούμε να ωφεληθούμε συναισθηματικά και οικονομικά.

Οι όψεις προς την Αφροδίτη υποδηλώνουν κάποιες συγκεκριμένες ερωτικές εμπειρίες και τις ατομικές ψυχολογικές ανάγκες που επηρεάζουν την κρίση και τις επιλογές μας.

ΔΙΑΣ

Ο Δίας αντιπροσωπεύει την ορμή για την απόκτηση αντίληψης σε διανοητικό, φιλοσοφικό και θρησκευτικό επίπεδο.

Λέγεται ότι φέρνει πολύ μεγάλη τύχη και η επιρροή του ενδυναμώνει την ένταση του οτιδήποτε έρχεται σε επαφή μαζί του.

Ο Δίας έχει να κάνει με τον νόμο και τις ηθικές αρχές καθώς και την στάση μας απέναντι σε αυτά τα ζητήματα.

Προκαλεί μεγάλη επιθυμία για αντίληψη των πραγμάτων και μια τάση για ισχυρές γνώμες και Καθώς ο Δίας κάνει 12 χρόνια για να περιστραφεί γύρω από τον Ήλιο, μένει ένα χρόνο σε κάθε ζώδιο.

Έτσι η επιρροή του στο ωροσκόπιο είναι περισσότερο συλλογική από ότι προσωπική.

Το ζώδιο στο οποίο είναι ο Δίας αντιπροσωπεύει τις πολιτιστικές επιρροές και τις κοινωνικές ορμές για επέκταση και βελτίωση.

Ο Οίκος που βρίσκεται ο Δίας δείχνει που θα υπάρξει καλή τύχη καθώς και την διεύρυνση της προσωπικής σου ζωής.

Η θέση σε αυτόν τον Οίκο υποδηλώνει τον συγκεκριμένο τομέα της ζωής όπου αποκτάς γνώση των πραγμάτων και διευρύνεις την αντίληψη σου.

Οι όψεις που σχηματίζει ο Δίας δείχνουν ένα προσωπικό ψυχολογικό χαρακτηριστικό όπου η ανάγκη για επέκταση, επιρροή και αντίληψη προσλαμβάνουν τεράστιες διαστάσεις.

Αυτές οι όψεις δείχνουν τις συγκεκριμένες προσωπικές ορμές όπου η αναζήτηση για σοφία έχει την μεγαλύτερη ένταση.

ΕΡΜΗΣ

Ο Ερμής έχει σχέση με την ικανότητά μας να επικοινωνούμε και να επιθυμούμε την απόκτηση γνώσεων. Αφορά τις σχέσεις μας με τα αδέλφια μας, τους φίλους και τους ανθρώπους από το σχολείο.

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει τις σκέψεις μας και τη συνεχή πνευματική δραστηριότητά μας.

Έχει να κάνει με το νευρικό σύστημα και το σωματικό συντονισμό.

Το ζώδιο που βρίσκεται ο Ερμής δείχνει τον τρόπο που επικοινωνούμε και τους ψυχολογικούς τομείς στους οποίους βρίσκονται τα πνευματικά χαρίσματα μας.

Ο Ερμής είναι ο πιο γρήγορος από όλους τους πλανήτες και προσκολλάται στον Ήλιο είτε με το να βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο με αυτόν είτε με το να είναι σε ένα από τα δύο ζώδια που βρίσκονται από τη μια ή από την άλλη πλευρά του Ήλιου.

Ο Οίκος στον οποίο βρίσκεται ο Ερμής δείχνει τον ιδιαίτερο τομέα στον οποίο τα χαρίσματα μας βρίσκουν πρακτική εφαρμογή.

Αυτός είναι ο τομέας που αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη μας να κάνουμε επαφές και να αυξάνουμε τις γνώσεις μας.

Οι όψεις προς τον Ερμή δείχνουν τα πνευματικά χαρίσματα μας και τις μεθόδους επικοινωνίας μας με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο.Υποδηλώνουν τα προσωπικά μας ενδιαφέροντα και τις ικανότητές μας.

ΗΛΙΟΣ

Καθώς είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, ο Ήλιος συμβολίζει ότι είναι κεντρικό για μας, την προσωπικότητά μας.

Ψυχολογικά αντιπροσωπεύει τα βιώματά μας από τον πατέρα και την επιρροή του ή την έλλειψη επιρροής στην διαμόρφωση του χαρακτήρα και την ικανότητα να εκφραζόμαστε σαν άτομα.

Επίσης συμβολίζει τις δημιουργικές ορμές μας και την ανάγκη μας να φαινόμαστε.

Αγωνιζόμαστε να αντιληφθούμε τις ιδιότητες που ο Ήλιος αντιπροσωπεύει στο ωροσκόπιό μας μέσα από μια διαδικασία εξατομίκευσης σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας.

Αυτή η διαδικασία αυτογνωσίας είναι ο υψηλότερος στόχος μας.

Το ζώδιο όπου βρίσκεται ο Ήλιος δείχνει την κατεύθυνση προς την οποία ψάχνουμε να βρούμε την ολοκλήρωσή μας.

Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο κάθε μήνα.Ο Οίκος μέσα στον οποίο βρίσκεται ο Ήλιος υποδηλώνει την συγκεκριμένη περιοχή του υλικού κόσμου όπου εκδηλώνουμε την προσωπικότητά μας.

Ταυτιζόμαστε πολύ έντονα με τα πρακτικά θέματα που αυτός ο οίκος αντιπροσωπεύει.

Η αυτογνωσία έρχεται μέσα από τα θέματα που έχουν σχέση με αυτόν τον Οίκο.

Οι όψεις προς τον Ήλιο, μας δείχνουν τις ψυχολογικές επιρροές που δέχεται η προσωπικότητά μας και τις οποίες πρέπει να αφομοιώσουμε με κάποιον τρόπο.

Οι όψεις δείχνουν συγκεκριμένες επιδράσεις που τροποποιούν την εκδήλωση του χαρακτήρα μας και μας κάνουν να είμαστε μοναδικοί σαν άτομα.

Οι όψεις μπορούν να δείξουν επίσης με αρκετή ακρίβεια πως βιώσαμε την επιρροή του πατέρα μας και πως αυτό τροποποιεί τις προσπάθειές μας να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

ΚΡΟΝΟΣ

Ο Κρόνος είναι ο πιο μακρινός πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος που βλέπουμε με γυμνό μάτι. Έτσι αντιπροσωπεύει τα όρια.

Ο Κρόνος στο ωροσκόπιο δείχνει που βρίσκονται οι μεγαλύτερες προκλήσεις και τα πιο δύσκολα μαθήματα.

Αυτός ο πλανήτης δείχνει που τα άκαμπτα συστήματα εμποδίζουν την πρόοδο.Έχει σχέση με τους γονείς, τις αρχές και τους νόμους.

Ο Κρόνος προσφέρει δύναμη μέσα από τον αυτοπεριορισμό, την πειθαρχία και τον σχεδιασμό.

Καθώς ο Κρόνος περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο σχεδόν κάθε 30 χρόνια βρίσκεται στο κάθε ζώδιο για περίπου 2 ½ χρόνια.

Η θέση του Κρόνου σε ένα ζώδιο λοιπόν αντιπροσωπεύει τις πολιτιστικές και απολυταρχικές τάσεις και επιρροές στην κοινωνία.

Δείχνει τις κοινωνικές επιρροές που δέχεται ένα άτομο και τον τομέα της κοινωνίας όπου γίνονται οι μεγαλύτερες προσπάθειες για την οικοδόμηση δομών με αντοχή στο χρόνο.

Η θέση του Κρόνου σε έναν Οίκο δείχνει σε ποιόν ιδιαίτερο χώρο θα συναντήσεις τις μεγαλύτερες προκλήσεις και περιορισμούς.

Αυτή είναι μια περιοχή που θα πάρει πολύ από τον χρόνο σου.

Άσχετα από το πόσο σκληρά θα προσπαθείς να αποφύγεις τις δεσμεύσεις σε αυτήν την περιοχή, οι περιστάσεις θα σε αναγκάσουν να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να γίνεις ειδικός στον τομέα που υποδηλώνεται .

Οι όψεις προς τον Κρόνο δείχνουν τομείς της προσωπικότητας όπου νιώθεις την έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Σε αυτούς τους τομείς θα φανείς δειλός, μαζεμένος απελπισμένος για αναγνώριση και απογοητευμένος.

Κανονικά θα γίνεις αυτοδύναμος και ανεξάρτητος στον τομέα του χαρακτήρα σου που επηρεάζει ο Κρόνος ύστερα από 30 χρόνια.

ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο Ουρανός ανακαλύφθηκε το 1781 και συχνά συνδέεται με επαναστάσεις. Αντιπροσωπεύει την ορμή για μοναδικότητα, για έκπληξη και για συγκλονισμό.
Προκαλεί ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα.

Η επιρροή που ασκεί προκαλεί την αύξηση της συνείδησης.Η επίδραση του ενεργεί σαν αστραπή.

Καθώς ο Ουρανός κάνει 84 χρόνια για να περιστραφεί γύρω από τον Ήλιο, βρίσκεται σε κάθε ζώδιο για 7 χρόνια,  έτσι η επιρροή του είναι συλλογικού επιπέδου και επηρεάζει διαδοχικά γενεές.

Η θέση του σε ένα ζώδιο δείχνει σε ποιο ψυχολογικό τομέα της ανθρωπότητας θα γίνουν επαναστατικές αλλαγές.

Ο Οίκος που βρίσκεται ο Ουρανός δείχνει σε ποια περιοχή της ζωής σου θα συμβούν επαναστατικές αλλαγές.

Δείχνει που είσαι περισσότερο αυθεντικός και σε ποιόν τομέα κάποιες ξαφνικές αλλαγές θα προκαλέσουν ανάπτυξη της συνείδησής σου.

Οι όψεις που κάνει ο Ουρανός δείχνουν σε ποιο μέρος του εαυτού σου θα υπάρξει η μεγαλύτερη ανάγκη για απελευθέρωση και δράση με έναν πολύ μοναδικό και προσωπικό τρόπο.

Αυτές οι όψεις υποδηλώνουν μάλλον υπερβολικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα με τα οποία μπορεί ίσως να θελήσεις να συγκλονίσεις τους άλλους ή να τους εμπνεύσεις για να αλλάξουν.

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ

Ο Πλούτωνας ανακαλύφθηκε το 1930 και κάνει 246 χρόνια για να περιστραφεί γύρω από τον Ήλιο. Παρόλο που είναι πολύ μικρός η επιρροή του είναι αντίθετη του μεγέθους του.

Φέρνει την ολοκληρωτική μεταμόρφωση. Ανασύρει κάποια βαθιά ψυχολογικά θέματα από την περιοχή του ασυνείδητου και έχει μια καθοριστική λειτουργία.

Η επιρροή του εστιάζεται στην εξουσία και στην κατάχρησή της ή στα συναισθήματα αποξένωσης.

Η επιρροή του σε ένα ζώδιο γίνεται αισθητή  περισσότερο σε συλλογικό παρά σε προσωπικό επίπεδο.

Το ζώδιο όπου βρίσκεται ο Πλούτωνας δείχνει σε ποιους τομείς της κοινωνίας προκύπτουν ολοκληρωτικές μεταμορφώσεις συχνά με καταστροφικό αποτέλεσμα.

Ο Πλούτωνας ξεριζώνει τις βασικές ανισορροπίες, αντικαθιστώντας την διαφθορά με κάτι εντελώς νέο.

Προκαλεί την διαδικασία του θανάτου και της αναγέννησης.

Ο Οίκος που βρίσκεται ο Πλούτωνας δείχνει σε ποιο συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου εστιάζεται έντονα και έχει μια διεφθαρμένη ή φανατική ορμή για έλεγχο.

Η θέση που βρίσκεται δείχνει που έχεις βιώσει τρομακτικές καταστάσεις,  κάποια στιγμή στην ζωή, εδώ θα συμβεί μια πραγματική μεταμόρφωση.

Με αυτή τη θέση ανοίγουν οι πόρτες του ασυνείδητού σου.Οι όψεις που κάνει ο Πλούτωνας δείχνουν τις εντονότερες ψυχολογικές ορμές του χαρακτήρα σου.

Σε αυτούς τους τομείς της προσωπικότητάς σου θα έχεις περισσότερο μαγνητισμό και κυριαρχία.

Αυτό προκύπτει από μια ασυνείδητη ανάγκη για έλεγχο, που προέρχεται με την σειρά του από έναν βαθύ φόβο για την αδυναμία σου.

Κάποιες κρίσεις και μεταμορφώσεις θα προκύψουν στους τομείς αυτούς.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Ο Ποσειδώνας ανακαλύφθηκε το 1846. Έχει βρεθεί ότι αντιπροσωπεύει τις μη υλικές επιρροές όπως τα όνειρα και τις ψευδαισθήσεις. Φέρνει την κατάρρευση των δομών και έχει σχέση με τις εξιδανικευμένες ορμές σε κοινωνικό και ψυχικό επίπεδο.

Ο Ποσειδώνας ανοίγει την πόρτα προς το θείο αφήνοντας υπολείμματα απογοήτευσης  για τη εγκόσμια ύπαρξη.

Καθώς ο Ποσειδώνας κάνει 165 χρόνια να περιστραφεί γύρω από τον Ήλιο, βρίσκεται σε κάθε ζώδιο 14 χρόνια.

Η επιρροή του για τον λόγο αυτό βιώνεται με την μορφή μακροπρόθεσμων συλλογικών αλλαγών.

Η θέση του Ποσειδώνα σε ένα ζώδιο δείχνει τη συλλογική ανάγκη να υπερβαίνεις την καθημερινότητα μέσα από τα ΜΜΕ, τον κινηματογράφο και τα οράματα με ιδανικά.

Ο Οίκος όπου βρίσκεται ο Ποσειδώνας δείχνει σε ποιο τομέα έχει συγκεκριμένη ανάγκη να κάνεις υπέρβαση.

Αυτή η θέση δείχνει που χτίζονται και που καταρρέουν τα όνειρα και σε ποιο τομέα της ζωής αποκτάς ψυχική αντίληψη μέσα από την αποδοχή της υπερβατικότητας όλων των πραγμάτων.

Οι όψεις του Ποσειδώνα δείχνουν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που επηρεάζονται έντονα από τα όνειρα και τα ιδανικά.

Αυτές οι όψεις υποδηλώνουν που έχεις απραγματοποίητες προσδοκίες και που θα νιώσεις απογοήτευση μέχρι να βελτιώσεις την φύση σου μέσα από την ψυχική αντίληψη.

ΣΕΛΗΝΗ

Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά μας και την ανάγκη για ασφάλεια.

Αντιπροσωπεύει επίσης το περιβάλλον από το παρελθόν και ειδικά τον τρόπο που βιώσαμε την μητέρα μας.

Δείχνει την ικανότητά μας να είμαστε ευαίσθητοι προς το περιβάλλον καθώς και τον τρόπο που δίνουμε και δεχόμαστε συναισθήματα.

Η Σελήνη έχει να κάνει με τα συναισθήματα και ιδιαίτερα με το προσωπικό ασυνείδητο του καθενός καθώς και όλη μας την συμπεριφορά που ελέγχεται από αυτό το μυστήριο μέρος του εαυτού μας.

Η Σελήνη δείχνει τις ενστικτώδεις αντιδράσεις μας για την προστασία του εαυτού μας και των άλλων.

Το Ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη δείχνει το συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο αντιδρούμε και το είδος των συναισθηματικών αναγκών που έχουμε.

Η Σελήνη περνά και από τα 12 Ζώδια κάθε μήνα. Η επιρροή από την εκάστοτε θέση της Σελήνης είναι τουλάχιστον το ίδιο ισχυρή όσο και του Ήλιου.

Ο Οίκος στον οποίο βρίσκεται η Σελήνη δείχνει τον συγκεκριμένο τομέα της ζωής στον οποίο προσκολλόμαστε προκειμένου να νιώσουμε περισσότερη ασφάλεια.

Αυτός ο τομέας είναι εκείνος στον οποίο είμαστε πιο ευάλωτοι και επιθετικοί.

Παρόλα αυτά είναι και ο τομέας στον οποίο βιώνουμε την μεγαλύτερη πρόοδο και δείχνουμε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους άλλους.

Οι όψεις προς την Σελήνη δείχνουν τις συγκεκριμένες εμπειρίες που επηρεάζουν την ψυχολογική δομή μας.

Αυτές οι όψεις είναι ενσωματωμένες μέσα στον συναισθηματικό μας κόσμο και μας δίνουν συγκεκριμένες συνήθειες και τρόπους αντίδρασης.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ουρανός: Το μονοπάτι του Μυαλού

In category Πλανήτες

Θέλω να καθίσετε και να σκεφτείτε μία σημαντική εμπειρία που να αφορά τον πλανήτη ...

Η μουσική των πλανητών: Οι Οκτάβες

In category Πλανήτες

Υπάρχου κάποιοι που δεν γνωρίζουν αυτή την έννοια καθόλου. Είναι ο Ερμής η  χαμηλό ...

Ο Πλούτωνας και το μονοπάτι της Ορθής Δράσης

In category Πλανήτες

Στην εξελικτική Αστρολογία η έννοια του Πλούτωνα αντιπροσωπεύει την Ψυχή,  Αλλά π ...

Το μονοπάτι του Ποσειδώνα στη καρδιά μας

In category Πλανήτες

Ο Ποσειδώνας διαρρέει παντού. Μπορεί να είναι ευχάριστος όπως ένα όμορφο λουλούδι ...

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 3ο)

In category Πλανήτες

Ο Ήλιος είναι ο σύνδεσμός μας για την δημιουργική μας έκφραση. Συνδέει τον κρυφό κα ...

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 1ο)

In category Πλανήτες

Χρειαζόμαστε τον Ήλιο για να νιώθουμε αυθεντικοί. Χωρίς την συνειδητή μας ένωση με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!