Αποκλίσεις γραφήματος – προσωπικότητας


Οι αστρολόγοι πολλές φορές βρίσκονται σε μια κάπως αμήχανη κατάσταση.

Ειδικά αν γνωρίζουν προσωπικά το άτομο το οποίο πρόκειται να αναλύσουν, συμβαίνει καμιά φορά να αντιμετωπίζουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα στο γενέθλιο γράφημα και την πραγματική προσωπικότητα του υπό εξέταση ατόμου.

Συγκεκριμένα μας έλεγε συνάδελφος για μια προσωπικότητα με πολλά χαρακτηριστικά Κρόνου στο γράφημά του, η οποία όμως στην πραγματική ζωή έβγαζε μια έντονη διάθεση χαρακτηριστικών του Δία – πρόκειται για μεγάλη σπαζοκεφαλιά.

Υπάρχει μεγάλος αριθμός πιθανών λόγων για τις αποκλίσεις, όπως οι αποκλίσεις του τωρινού ουράνιου θόλου με τον θόλο της ελληνιστικής εποχής που είναι η βάση της παραδοσιακής αστρολογίας.

Δεν αποκλείεται βέβαια και η καθαρή παρερμηνεία.

Αλλά ο βασικότερος λόγος αυτών των αποκλίσεων είναι αυτό που οι αστρολόγοι αποκαλούν το σημείο στάσης. Αναζητήστε τον όρο αυτό σε κάθε βασική πηγή αστρολογίας, σημαίνει τον πλανήτη που ετοιμάζεται να περάσει ανάδρομος, αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει την κίνησή του.

Είναι πολύ σημαντικό να μελετάμε στο γράφημα κάθε εξεταζόμενου ποιοι πλανήτες είναι σε στάση, αλλά είναι μια παράμετρος που πρέπει να την λαμβάνουμε υπόψη μας και στην ωριαία και στην αστρολογία προβλέψεων.

Για να δώσουμε ένα παράδειγμα για το πώς εκφράζεται ο πλανήτης σε στάση σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, πρέπει να σκεφτούμε ότι περπατάει κάποιος σε φρέσκο τσιμέντο.

Αν το τσιμέντο είναι το διάγραμμα και ο πλανήτης είναι αυτός που τρέχει, το χνάρι του στον χάρτη θα είναι υπαρκτό, αλλά χωρίς βάθος.

Έτσι, μπορεί να έχεις έναν Κρόνο να προκαλεί 15 όψεις, να είναι σε σημαντικούς οίκους, και παρ όλα αυτά η προσωπικότητα του ανθρώπου να ορίζεται από τον ορθό, ή ανάδρομο, αλλά όχι σε στάση Δία!

Σημαντική σημείωση: στην περίπτωση των ταχύτερα κινούμενων σωμάτων όπως ο Ερμής ή η Αφροδίτη, ένας πλανήτης θα επιβραδύνει και να καταλαμβάνει τον ίδιο ζωδιακά χώρο για λίγες μόνο ημέρες, ενώ στην περίπτωση που μιλάμε για πιο αργά κινούμενα σώματα όπως τον Πλούτωνα, ένας πλανήτης μπορεί να παραμείνει στην ίδιο βασικό μοτίβο για ένα μήνα ή δύο σε κάθε πλευρά της κατεύθυνσης μετατόπισης του – και μπορούν να καταλαμβάνουν οι πλανήτες τον ίδιο ακριβώς βαθμό, την ίδια μοίρα και το ίδιο λεπτό για επτά ή οκτώ ημέρες συνέχεια.

Ως εκ τούτου, πολλοί άνθρωποι, με πλανήτες σε στάση, μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά, δευτερεύουσα σημασίας, αλλά που χρωματίζουν μια προσωπικότητα, ακόμα κι αν έχουν πολλές ημέρες απόκλιση στην γέννησή τους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!