Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Κρυμμένοι φόβοι και εμμονές ..


Για άλλη μια φορά, αυτές τις ημέρες, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ακραίες καταστάσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν τριγμούς στις σχέσεις μας. Καθοριστικό ρόλο, σε αυτό το συγκρουσιακό κλίμα, θα παίξει  στις 22/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 32’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα είναι πιθανό να προχωρήσουμε σε υπονομευτικές ενέργειες στην προσπάθεια μας  να επηρεάσουμε τις αποφάσεις των συνομιλητών μας και να κινηθούμε, εάν το κρίνουμε απαραίτητο στο  παρασκήνιο.

Επίσης,  θα είμαστε δύσπιστοι και  επιφυλακτικοί με τους φίλους και τους συνεργάτες μας, και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για σημαντικές αποκαλύψεις που θα μας προσγειώσουν απότομα στην πραγματικότητα.

Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να παρασυρθούμε από αρνητικές σκέψεις καθώς τα σχέδια μας δεν υλοποιούνται με τους ρυθμούς που εμείς θέλουμε. Ενώ, όσοι  έχουν βρεθεί απέναντι μας και μας έχουν δημιουργήσει προβλήματα ή έχουν βάλει εμπόδια στον δρόμο μας, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης, θα προσπαθήσουμε να τους  εκδικηθούμε.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  ανάδρομου Πλούτωνα θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+. Αυτή η όψη, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού,  θα πραγματοποιηθεί άλλες 2 φορές,  την 01/10 και στις 02/11.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα επηρεάσει κυρίως τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα σας ωθήσει να χρησιμοποιήσετε τις διπλωματικές σας ικανότητες, για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτές, αλλά και τα εμπόδια που σας βάζουν τρίτα πρόσωπα στην καριέρα σας. Το μυστικό είναι να μην αφήσετε τις δυσκολίες να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας, και να μείνετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας, και να είστε σίγουροι ότι στο  τέλος θα δικαιωθείτε.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα επηρεάσει κυρίως τις εργασιακές σας σχέσεις και θα σας κάνει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικούς με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας, γιατί διαισθάνεστε ότι η υπερβολική καλοσύνη τους και τα όμορφα τους λόγια δεν είναι αληθινά αλλά κρύβουν δόλο. Ενώ και εσείς από την πλευρά σας, θα προσπαθήσετε με πλάγιους τρόπους να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις τους.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα παίξει κυρίως με την ψυχολογία σας, εξαιτίας του γεγονότος ότι τα σχέδια σας δεν προχωράνε με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε, ενώ παράλληλα μεγεθύνεται το άγχος για τα οικονομικά σας. Αυτή η κατάσταση θα έχει άμεση επίπτωση και στην προσωπική σας ζωή, καθώς θα μεγεθύνει τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, με αποτέλεσμα να είστε αρκετά πιεστικοί με το ερωτικό σας ταίρι.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!