Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Κρυμμένοι φόβοι και εμμονές ..


Για άλλη μια φορά, αυτές τις ημέρες, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ακραίες καταστάσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν τριγμούς στις σχέσεις μας. Καθοριστικό ρόλο, σε αυτό το συγκρουσιακό κλίμα, θα παίξει  στις 22/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 32’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα είναι πιθανό να προχωρήσουμε σε υπονομευτικές ενέργειες στην προσπάθεια μας  να επηρεάσουμε τις αποφάσεις των συνομιλητών μας και να κινηθούμε, εάν το κρίνουμε απαραίτητο στο  παρασκήνιο.

Επίσης,  θα είμαστε δύσπιστοι και  επιφυλακτικοί με τους φίλους και τους συνεργάτες μας, και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για σημαντικές αποκαλύψεις που θα μας προσγειώσουν απότομα στην πραγματικότητα.

Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να παρασυρθούμε από αρνητικές σκέψεις καθώς τα σχέδια μας δεν υλοποιούνται με τους ρυθμούς που εμείς θέλουμε. Ενώ, όσοι  έχουν βρεθεί απέναντι μας και μας έχουν δημιουργήσει προβλήματα ή έχουν βάλει εμπόδια στον δρόμο μας, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης, θα προσπαθήσουμε να τους  εκδικηθούμε.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  ανάδρομου Πλούτωνα θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+. Αυτή η όψη, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού,  θα πραγματοποιηθεί άλλες 2 φορές,  την 01/10 και στις 02/11.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα επηρεάσει κυρίως τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα σας ωθήσει να χρησιμοποιήσετε τις διπλωματικές σας ικανότητες, για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτές, αλλά και τα εμπόδια που σας βάζουν τρίτα πρόσωπα στην καριέρα σας. Το μυστικό είναι να μην αφήσετε τις δυσκολίες να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας, και να μείνετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας, και να είστε σίγουροι ότι στο  τέλος θα δικαιωθείτε.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα επηρεάσει κυρίως τις εργασιακές σας σχέσεις και θα σας κάνει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικούς με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας, γιατί διαισθάνεστε ότι η υπερβολική καλοσύνη τους και τα όμορφα τους λόγια δεν είναι αληθινά αλλά κρύβουν δόλο. Ενώ και εσείς από την πλευρά σας, θα προσπαθήσετε με πλάγιους τρόπους να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις τους.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα παίξει κυρίως με την ψυχολογία σας, εξαιτίας του γεγονότος ότι τα σχέδια σας δεν προχωράνε με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε, ενώ παράλληλα μεγεθύνεται το άγχος για τα οικονομικά σας. Αυτή η κατάσταση θα έχει άμεση επίπτωση και στην προσωπική σας ζωή, καθώς θα μεγεθύνει τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, με αποτέλεσμα να είστε αρκετά πιεστικοί με το ερωτικό σας ταίρι.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, Συμβιβασμοί στις σχέσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σε λίγους ανθρώπους αρέσει να ζουν κάτω από κανόνες, όρια ή να αναλαμβάνουν υποχρε ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, Η επιτυχία μας κλείνει πονηρά το μάτι !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις στιγμές που θα μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα, ιδιαίτερα στον έρωτα,  αναζ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Έρωτες δίχως αύριο ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο έρωτας, τις περισσότερες φορές, μας ανανεώνει και μας βοηθάει να ξεπερνάμε τη δύσ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/10 – 31/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Επικοινωνιακή και αρκετά ευχάριστη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ε ...

Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, είχε πολύ δυνατές στιγμές, αλλά ...

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u