Τετράγωνο Ερμή – Δία, Οι υπερβολές οδηγούν σε παρεξηγήσεις ..


Τα τελευταία χρόνια τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριεύσει την ζωή μας και αυτό έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και την επικοινωνία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, και αυτό μας έχει οδηγήσει να  δίνουμε μεγαλύτερη σημασία σε πράγματα που στο παρελθόν δεν μας αφορούσαν, ή να μας ωθεί σε υπερβολές.

Στις 21/11 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου  με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (24ο 12’). Κάτω από την επιρροή της , θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε  σε λόγια και υποσχέσεις στις οποίες ενώ γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να τηρήσουμε θα το κάνουμε με απώτερο στόχο να εντυπωσιάσουμε τους συνομιλητές μας.

Από την άλλη πλευρά,  κατά τη διάρκεια ενός καυγά θα πούμε πράγματα ή θα χρησιμοποιήσουμε  εκφράσεις που γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι μπορούν να πληγώσουν ή να προσβάλλουν τους συνομιλητές μας. Επίσης, θα έχουμε την τάση να μιλάμε πιο δυνατά ή να δημιουργούμε  φασαρία γιατί απλά θέλουμε να τραβήξουμε την προσοχή των δικών μας ανθρώπων.

Το πιο σημαντικό όμως είναι, εάν δεν θέλουμε να βρεθούμε μελλοντικά σε δύσκολη θέση, να αποφύγουμε  να συμμετάσχουμε σε  ανούσιες  συζητήσεις ή σε κουτσομπολιά και κακόβουλα σχόλια. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες , Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 4η μέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Δία, θα τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες η προοπτική μιας νέα οικονομική συνεργασίας που θα τους προτείνει ένα άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρασυρθούν σε λεκτικές υπερβολές ή κουτσομπολιά στην προσπάθεια τους να τραβήξουν την προσοχή των φίλων και των αγαπημένων τους προσώπων.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Δία, θα τους ωθήσει σε λεκτικές υπερβολές και υποσχέσεις που εκ των προτέρων γνωρίζουν ότι δεν μπορούνε να τηρήσουν στην δουλειά τους, με αποτέλεσμα αυτό να λειτουργήσει αργότερα σε βάρος τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να συμπεριφερθούν με επιπόλαιο ή προσβλητικό τρόπο στην οικογένεια και στον σύντροφο τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Δία, θα τους παρασύρει σε έντονες συζητήσεις, κουτσομπολιά αλλά και σε αμετροεπή συμπεριφορά απέναντι στους συναδέλφους τους με αποτέλεσμα να φορτίσουν αρνητικά το κλίμα στο χώρο της εργασίας τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεσπάσουν τα νεύρα τους ή να συμπεριφερθούν με υποτιμητικό τρόπο σε ένα φιλικό τους πρόσωπο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Ήλιου – Ερμή, Χαίρομαι σαν μικρό παιδί !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιλογή της σωστής στιγμής για να πούμε αυτά που θέλουμε, αλλά και ο τρόπος με τον ...

Ερμής στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει την καθημερινότητα μας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, μας έκανε όλους να είμαστε πιο εσωστρεφ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/11 – 28/11/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πιο ήρεμη και απαλλαγμένη από δύσκολες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους ...

Ήλιος στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας θα φέρει στην ζωή όλων μας η είσοδος του Ήλιο στο Πύ ...

Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Έμφαση στις λεπτομέρειες ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Σύμπαν είναι πάνσοφο, γι’ αυτό ακόμα και στις πιο περίεργες και χαοτικές καταστ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Kεραυνοβόλοι έρωτες !

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα ξαφνικά γεγονότα συνήθως δεν μας αρέσουν, καθώς τις περισσότερες φορές στο μυαλ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u