Τετράγωνο Ερμή – Δία, Οι υπερβολές οδηγούν σε παρεξηγήσεις ..


Τα τελευταία χρόνια τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριεύσει την ζωή μας και αυτό έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και την επικοινωνία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, και αυτό μας έχει οδηγήσει να  δίνουμε μεγαλύτερη σημασία σε πράγματα που στο παρελθόν δεν μας αφορούσαν, ή να μας ωθεί σε υπερβολές.

Στις 21/11 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου  με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (24ο 12’). Κάτω από την επιρροή της , θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε  σε λόγια και υποσχέσεις στις οποίες ενώ γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να τηρήσουμε θα το κάνουμε με απώτερο στόχο να εντυπωσιάσουμε τους συνομιλητές μας.

Από την άλλη πλευρά,  κατά τη διάρκεια ενός καυγά θα πούμε πράγματα ή θα χρησιμοποιήσουμε  εκφράσεις που γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι μπορούν να πληγώσουν ή να προσβάλλουν τους συνομιλητές μας. Επίσης, θα έχουμε την τάση να μιλάμε πιο δυνατά ή να δημιουργούμε  φασαρία γιατί απλά θέλουμε να τραβήξουμε την προσοχή των δικών μας ανθρώπων.

Το πιο σημαντικό όμως είναι, εάν δεν θέλουμε να βρεθούμε μελλοντικά σε δύσκολη θέση, να αποφύγουμε  να συμμετάσχουμε σε  ανούσιες  συζητήσεις ή σε κουτσομπολιά και κακόβουλα σχόλια. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες , Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 4η μέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Δία, θα τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες η προοπτική μιας νέα οικονομική συνεργασίας που θα τους προτείνει ένα άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρασυρθούν σε λεκτικές υπερβολές ή κουτσομπολιά στην προσπάθεια τους να τραβήξουν την προσοχή των φίλων και των αγαπημένων τους προσώπων.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Δία, θα τους ωθήσει σε λεκτικές υπερβολές και υποσχέσεις που εκ των προτέρων γνωρίζουν ότι δεν μπορούνε να τηρήσουν στην δουλειά τους, με αποτέλεσμα αυτό να λειτουργήσει αργότερα σε βάρος τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να συμπεριφερθούν με επιπόλαιο ή προσβλητικό τρόπο στην οικογένεια και στον σύντροφο τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Δία, θα τους παρασύρει σε έντονες συζητήσεις, κουτσομπολιά αλλά και σε αμετροεπή συμπεριφορά απέναντι στους συναδέλφους τους με αποτέλεσμα να φορτίσουν αρνητικά το κλίμα στο χώρο της εργασίας τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεσπάσουν τα νεύρα τους ή να συμπεριφερθούν με υποτιμητικό τρόπο σε ένα φιλικό τους πρόσωπο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!