Τετράγωνο Ερμή – Κρόνου, Νιώθω ότι βρίσκομαι κάτω από επιτήρηση ..


Τις τελευταίες ημέρες νιώθουμε ότι τα πράγματα γύρω μας δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που εμείς θέλουμε, είτε εξαιτίας κάποιων αναβολών και καθυστερήσεων , είτε γιατί νιώθουμε ότι πρέπει να είμαστε μετρημένοι σε αυτά που λέμε και κάνουμε. Αιτία για όλη αυτή την κατάσταση είναι η συνάντηση του Ερμή με τον Κρόνο.  Στις 10/11 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (18ο 52’).

Κάτω από την επιρροή όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα υπάρξουν αρκετά εμπόδια τόσο στην επικοινωνία, όσο και στις μετακινήσεις μας, όπως για παράδειγμα αναβολές ή καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έντονες εκνευρισμός, ο οποίος θα παίξει αρνητικό ρόλο στην ψυχολογική σας διάθεση. από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες διαφωνίες με τους φίλους, τους συγγενείς και τους συνεργάτες σας, εξαιτίας της αυστηρότητας και της σκληρής σας στάσης.

Όπως μπορούμε πολύ εύκολα να καταλάβουμε, αυτές τις ημέρες η ατμόσφαιρα θα είναι για τους περισσότερους από εμάς αρνητικά φορτισμένη, γι’ αυτό καλό θα ήταν να φιλτράρουμε πάρα πολύ αυτά που θέλουμε να πούμε. Επίσης, θα υπάρξουν και αρκετές στιγμές που θα νιώθουμε ότι οι άλλοι δεν μας καταλαβαίνουν και αυτό θα μας πληγώνει. Ο  Ερμής, όπως γνωρίζουμε  συμβολίζει και το μεταφορικό μας μέσω, γι’ αυτό θα πρέπει και αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις ενδείξεις που μας βγάζει, καθώς μια  ξαφνική βλάβη μπορεί να είναι η αφορμή για να χαλάσει η διάθεση μας.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους αναγκάσει να ασχοληθούν με ιδιαίτερη προσοχή με  τις οικονομικές τους συμφωνίες και να δουν ποιες δεν τους συμφέρουν, ενώ από την άλλη πλευρά θα είναι αρκετά προσεχτικοί με τα έξοδα τους, και να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι σε Τρίτους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι ιδιαίτερα επικριτικοί και σκληρή απέναντι στον σύντροφο και στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, να βάλουν όρια στις επαγγελματικές τους συνεργασίες, ενώ θα είναι ιδιαίτερα αυστηροί με τους συνεργάτες τους. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν ιδιαίτερα καυστικά σχόλια στον σύντροφο τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσα τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις τους. Από την μια πλευρά θα νιώθουν ότι βρίσκονται κάτω από επιτήρηση από τους συνεργάτες τους, ενώ από την άλλη πλευρά κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις εξαιτίας Τρίτων ή μια βλάβης του μεταφορικού τους μέσου είναι πιθανό να τους χαλάσει την διάθεση τους. Σε προσωπικό επίπεδο θα κάνουν ιδιαίτερα σκληρή κριτική στους φίλους τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!