Τετράγωνο Ερμή- Πλούτωνα, Υπονομευτικές ενέργειες …


Η ανασφάλεια και η επιθυμία μας να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο στην ζωή και στις σχέσεις μας πολλές φορές μπορεί να μας οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν μας ταιριάζουν. Η επιθυμία μας να ασκήσουμε τον απόλυτο έλεγχο θα μεγεθυνθεί στις 03/04 , όταν ο Ερμής λίγη μόλις ώρα μετά την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, θα σχηματίσει όψη  τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου (00ο 10’), είναι η πρώτη δύσκολη όψη που σχηματίζεται στο Σταθερό Σταυρό (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) μετά την είσοδο του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα  η βασική μας επιθυμία είναι να είμαστε εμείς οι νικητές στο παιχνίδι της επιρροής, γι’ αυτό και δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε παρασκηνιακές κινήσεις και υπονομευτικές ενέργειες, ή σε χειριστικές συμπεριφορές , χωρίς δισταγμό, στην προσπάθεια μας  να επηρεάσουμε τις αποφάσεις των αγαπημένων μας προσώπων, αλλά και των συνεργατών μας.

Από την άλλη πλευρά, επειδή θέλουμε να έχουμε και τα νότα μας φυλαγμένα,   θα είμαστε δύσπιστοι  και επιφυλακτικοί, όχι μόνο με τους συνεργάτες, αλλά κυρίως με τους  τους φίλους , και αυτό γιατί αρκετοί από εμάς είναι πιθανόν να βρεθούμε αντιμέτωποι και με σημαντικές αποκαλύψεις, οι οποίες δεν θα μας εκπλήξουν ευχάριστα, αντίθετα μπορεί να είναι η αφορμή για να δούμε ξεκάθαρα την αλήθεια και για να προσγειωθούμε  απότομα στην πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα  να παρασυρθούμε σε αρνητικές σκέψεις και αρνητικά σενάρια, ενώ μπορεί να νιώσουμε και έντονη απογοήτευση καθώς τα σχέδια μας δεν υλοποιούνται με τους ρυθμούς και τον  τρόπο που εμείς θέλουμε.

Μια άλλη διάσταση αυτής της όψης είναι ότι, όσοι στο παρελθόν έχουν προσπαθήσει να μας δημιουργήσουν προβλήματα ή να βάλουν εμπόδια στον δρόμο μας θα βρεθούν σε δύσκολη θέση και θα υποστούν  τις συνέπειες των πράξεων τους, και εμείς από την πλευρά μας θα οδηγηθούμε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα. Σε κοσμικό επίπεδο, αυτή η όψη είναι πιθανόν να οδηγήσει σε πράξεις βίας, ατυχήματα,  ή έντονα γεωφυσικά φαινόμενα με απώλειες  τις οποίες απευχόμαστε.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  Πλούτωνα θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) της 1ης ημέρας και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Κάποια από τα γεγονότα που αναφέραμε πιο πάνω, μπορεί να ενεργοποιηθούν για την ομάδα του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) γύρω στις 07/06 όταν ο Αστρικός Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Τροπικό ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να επηρεάσει την  διάθεση σας καθώς νιώθετε ότι τα πλάνα σας καθυστερούν και δεν προχωράνε με βάση τον αρχικό σας σχεδιασμό, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με σημαντικές αποκαλύψεις για φιλικά σας πρόσωπα οι οποίες θα σας απογοητεύσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανόν εξαιτίας της ανασφάλειας σας, να είστε ιδιαίτερα πιεστικοί και  να προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τις σκέψεις και τις αποφάσεις του συντρόφου σας.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα επηρεάσει τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές σας  σχέσεις . Σε ότι αφορά την καριέρα σας είναι πιθανόν να ανακαλύψετε πράγματα που για αρκετό καιρό γινόταν πίσω από την πλάτη σας και ποια άτομα σας βάζαν εμπόδια, και να θελήσετε να τους πληρώσετε με το ίδιο νόμισμα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανόν η συμπεριφορά του συντρόφου σας να επηρεάσει αρνητικά την διάθεση σας, με αποτέλεσμα εσείς από την πλευρά σας να προσπαθήσετε να τον πληγώσετε.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να κινηθείτε στο παρασκήνιο, στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε και σε υπονομευτικές ενέργειες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανόν η διάθεση σας να περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα, ενώ κάποιοι από εσάς είναι πιθανόν να ξεκινήσετε και μια κρυφή σχέση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!