Τετράγωνο Ήλιου – Άρη, Ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος !!


Το τελευταίο χρονικό διάστημα,  υπάρχει μια διάχυτη ένταση στην ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα πολλές φορές ορισμένοι από εμάς να φτάνουν σε ακραίες συμπεριφορές, άλλοτε δικαιολογημένα και άλλοτε όχι. Στις 16/03, κατάσταση είναι πιθανόν να παρεκτραπεί, καθώς ο Ήλιος από  τους Ιχθύς  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη από τους Διδύμους (25ο 53’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη, αυτό που μπορεί πολύ εύκολα να συμβεί είναι να τσακωθούμε, τόσο στην δουλειά μας όσο και στις προσωπικές και φιλικές μας συναναστροφές,  τις περισσότερες φορές, από μια ασήμαντη αφορμή η οποία μπορεί να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Ο θυμός και η ένταση όχι μόνο δεν θα βοηθήσουν να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν, αντίθετα, θα επηρεάσει την ψυχολογική μας κατάσταση και υγεία αφού στο τέλος θα νιώσουμε ότι έχουμε χάσει την ενέργεια μας.

Αφορμή για αυτή την δυσάρεστη κατάσταση που θα δημιουργηθεί θα είναι  τόσο ο εγωισμός όσο και τα επικριτικά, και σε κάποιες περιπτώσεις προσβλητικά σχόλια που μπορεί να ειπωθούν.Σε κοσμικό επίπεδο, αυτή η όψη είναι πιθανόν να οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις και επιθετικές συμπεριφορές μια ομάδα ανθρώπων, ενώ είναι πιθανό σε κάποιες περιοχές του πλανήτη,  να έχουμε και ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Ιχθύς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, κατά τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους θα κληθούν να πάρουν δυναμικές αποφάσεις, αυτό που πρέπει να προσέχουν είναι το θυμό τους και τα ξεσπάσματα τους. Η επιρροή της όψης ισχύει για  13 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Άρη από τους Διδύμους, απαιτεί από αυτούς να  είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών τους επαφών, η επιμονή και το πείσμα τους σε κάποιες  απόψεις για εγωιστικούς και μόνο  λόγους μπορεί να τους φέρουν σε δύσκολη θέση. Από την άλλη πλευρά καλό θα ήταν να αποφύγουν τις παρασκηνιακές κινήσεις και τα προσβλητικά  σχόλια στους συναδέλφους τους. Σε προσωπικό επίπεδο, τον εκνευρισμό και την  εσωτερική τους ένταση, καλό είναι να μην την βγάλουν στην οδήγηση.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Άρη από τους Διδύμους είναι πιθανόν να τους δημιουργήσει  προβλήματα στις φιλικές και κοινωνικές τους σχέσεις, ιδιαίτερα σε όσες εκτός από προσωπική υπάρχει και  επαγγελματική σχέση, καθώς ο εγωισμός τους μόνο προβλήματα μπορεί να τους δημιουργήσει, ενώ από την άλλη πλευρά θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι τους και να αποφύγουν τις σπατάλες εντυπωσιασμού. Σε προσωπικό επίπεδο, η κτητική τους συμπεριφορά και η επιθυμία τους να ασκήσουν έλεγχο στον σύντροφο τους δεν θα έχει καλά αποτελέσματα.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Άρη από τους Διδύμους μόνο προβλήματα θα τους δημιουργήσει αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα στην δουλειά τους, αφού, από μια ασήμαντη αφορμή είναι πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις, με αποτέλεσμα κάποιες συνεργασίες χρόνων να λήξουν άδοξα, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να τους ωθήσει σε προσβλητικά σχόλια. Επίσης, μπορεί να τους παρασύρει σε βιαστικές αποφάσεις, για τις οποίες πολύ σύντομα θα μετανιώσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια ασήμαντη αφορμή να δημιουργήσει προβλήματα και έντονες συγκρούσεις με τον σύντροφο και την οικογένεια τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο από 14-21 Απριλίου. Μάθε τι θα συμβεί την εβδομαδα αυτή.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Τον κρυμμένο μας δυναμισμό αλλά και την δυνατότη ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στους Διδύμους από 11/4 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στους Διδύμους Στις 11/04 στις 15.59 το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα που μπορεί να φέρει αναταραχές και προκλήσεις. Αντ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!