Τετράγωνο Ήλιου – Άρη, Συγκρουσιακές καταστάσεις …


Αυτό που παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες, είναι να υπάρχει διάχυτος εκνευρισμός, και πολύ εύκολα, ακόμα και οι πιο ήρεμοι άνθρωποι να εκνευρίζονται. Η κατάσταση αυτή όχι μόνο θα κορυφωθεί, αλλά θα χρωματίσει και την Νέα Σελήνη του μήνα. Στις 27/08 ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη από τους Διδύμους (03ο 57’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη,  θα είναι πολύ εύκολο, εάν δεν προσέξουμε, η κατάσταση στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις να ξεφύγει, όχι  εξαιτίας μιας σοβαρής αιτίας, αλλά από μια ασήμαντη αφορμή η οποία μπορεί να μας οδηγήσει σε έντονους καυγάδες και  παρεξηγήσεις. Αυτές οι εντάσεις δεν βοηθάνε κανένα, αντίθετα στο τέλος θα νιώσουμε άδειοι.

Η αιτία που θα πυροδοτήσει αυτή την κατάσταση είναι  ο εγωισμός αλλά και τα επικριτικά, έως προσβλητικά σχόλια. Σε κοινωνικό επίπεδο, θα γίνουμε παρατηρητές ακραίων αντιδράσεων και επιθετικών συμπεριφορών, ενώ είναι πιθανό σε κάποιες περιοχές του πλανήτη,  να έχουμε ακραία, για την εποχή καιρικά φαινόμενα.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα για τους Παρθένους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, κατά τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους θα κληθούν να πάρουν δυναμικές αποφάσεις, αυτό που πρέπει να προσέχουν είναι το θυμό τους και τα ξεσπάσματα τους. Η επιρροή της όψης ισχύει για  16 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη από τους Διδύμους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών τους επαφών, και να μην επιμένουν με πείσμα στις απόψεις του από εγωιστικούς λόγους. Επίσης, θα πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ τις εκφράσεις που θα χρησιμοποιούν, και να αποφύγουν τα επικριτικά και προσβλητικά σχόλια προς τους συναδέλφους τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων τους, γιατί θα έχουν την τάση να οδηγούν νευρικά.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη από τους Διδύμους θα τους παρασύρει σε εγωιστικές συμπεριφορές, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις φιλικές και κοινωνικές τους σχέσεις, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να παρασυρθούν σε άσκοπες σπατάλες, για λόγους επίδειξης. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι ιδιαίτερα κτητικοί με τους αγαπημένους τους και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να οδηγήσει σε εντάσεις και καυγάδες.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη από τους Διδύμους θα παρασύρει σε βιαστικές αποφάσεις, για τις οποίες μπορεί στο μέλλον να μετανιώσουν, ενώ η επιμονή και τα προσβλητικά σχόλια προς τους συνεργάτες τους μπορεί να είναι η αφορμή κάποιες συνεργασίες να λήξουν απότομα. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια ασήμαντη αφορμή να φτάσει την κατάσταση στα άκρα, γεγονός που θα δημιουργήσει σοβαρό πλήγμα στην εικόνα τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!