Ήλιος στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει


Μετά από ένα έντονο καλοκαίρι, ήρθε σιγά σιγά η ώρα να επιστρέψουμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Η επιστροφή, για τους περισσότερους από εμάς είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη τακτοποίηση του σπιτιού μας, αλλά και την προετοιμασία των παιδιών για το σχολείο, αλλά και την οργάνωση των σχεδίων που πρέπει να υλοποιηθούν μέσα στο χειμώνα.

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου στις 23/08 στις 06:16 π.μ. όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23/09 στις 04: 09 π.μ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιο στο ζώδιο Γήινο και Μεταβλητό ζώδιο της Παρθένου, θα προσπαθήσουμε να μπούμε όσο γίνεται πιο ομαλά στους παλιούς μας ρυθμούς,  να οργανώνουμε την καθημερινότητα στην δουλειά και στο σπίτι, να ξεκινήσουμε την  προετοιμασία των παιδιών για το σχολείο, και να ασχοληθούμε με την καθαριότητα και την τακτοποίηση του σπιτιού πιο σχολαστικά.

Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουμε να τιθασεύσουμε τα συναισθήματα μας και θα αντιδρούμε με  λογική, εστιάζοντας την προσοχή μας σε λεπτομέρειες για τις οποίες πιθανόν στο παρελθόν να αδιαφορούσαμε. Επίσης, θα γίνουμε πιο άμεσοι, πρακτικοί και αποτελεσματικοί. Από την άλλη πλευρά, αυτή τη χρονική περίοδο θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με τις εργασιακές μας σχέσεις, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να βάλουμε σε νέες βάσεις, προσπαθώντας παράλληλα να βάλουμε όρια στους συναδέλφους μας, ενώ είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με την υγεία μας, και να βάλουμε τους νέους μας στόχους που αφορούν την διατροφή και την βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης, ή για να κανονίσουμε τον ετήσιο ιατρικό μας έλεγχο. Επίσης, θα μας απασχολήσουν και τα θέματα δημόσιας υγείας, εξαιτίας της πληθώρας των ιώσεων που υπάρχουν αυτή τη χρονική περίοδο γύρω μας.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του Ήλιου από το  ζώδιο της Παρθένου θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) τα οποία θα κυνηγήσουν με ενθουσιασμό και όρεξη τα μελλοντικά τους σχέδια, ενώ αυτή η χρονική περίοδος θα είναι ιδιαίτερα  πιεστική, και εξαιτίας της παρουσίας του Άρη στους Διδύμους, για τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των υπόλοιπων ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες).

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο της Παρθένου είναι:

  • Στις 27/08 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη (3ο 57’), θα παρασύρει σε εγωιστικές αντιδράσεις και θα δημιουργήσει αρκετές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 27/08 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου (04ο 03’), θα ωθήσει σε νέα ξεκινήματα μετά από αρκετή πίεση και ένταση τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλων όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 10/09 η Πανσέληνος στους Ιχθύς (17ο 41’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλων όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να ασχοληθούν πιο σχολαστικά με τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.
  • Στις 11/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό (18ο 47’), θα αλλάξει, προς το καλύτερο, την ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 17/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (24ο 01’), θα δημιουργήσει αυταπάτες στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 19/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα (26ο 12’), θα βοηθήσει να ισχυροποιήσουν την θέση τους οι εκπρόσωποι των ζωδίων της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η παρουσία του  Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Νέες ευθύνες είστε έτοιμοι να αναλάβετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί.  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο για εσάς, καθώς θα σας φέρει νέες ευθύνες στη δουλειά σας, με πιεστικά χρονοδιαγράμματα το οποίο όμως εσάς σας αρέσει, ενώ αποδείξετε την αποτελεσματικότητα σας με τον τρόπο που θα χειριστείτε και τις λύσεις που θα δώσετε στα ζητήματα που θα προκύψουν. Σε προσωπικό επίπεδο,  αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την υγεία σας, ξεκινώντας με τον προγραμματισμό του ετήσιου ιατρικού ελέγχου, να προσέξετε την διατροφή σας και την φυσική σας κατάσταση, περνώντας από την πόρτα του γυμναστηρίου, αλλά με την ανανέωση της εξωτερικής σας εμφάνισης.

ΤΑΥΡΟΣ

Το χαμόγελο σας θα ξανά βρίσκετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος  του  Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου, στον 5ο ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξανά πάρετε την ζωή στα χέρια σας ξεκινώντας με την ανάπτυξη και υλοποίηση των νέων δημιουργικών σας σχεδίων.  Από την άλλη πλευρά, θα βρείτε χρόνο για  να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ασχοληθείτε και πάλι με τις αγαπημένες σας αθλητικές δραστηριότητες, ενώ από την άλλη πλευρά, ο έρωτας θα ξαναπάρει και πάλι την θέση που του αξίζει στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα θέματα  του σπιτιού σας θα ρίξετε όλη σας την προσοχή  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου, στον 4ο  ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας  τις οικογενειακές σας υποθέσεις, αλλά και  στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, δίνοντας με την βοήθεια του Άρη από το ζώδιο σας οριστικές λύσεις. Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την περιποίηση του χώρου του  σπιτιού σας , ενώ, κάποιοι από εσάς μπορεί να αλλάξετε σπίτι εξαιτίας μιας επαγγελματικής πρότασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στους παλιούς σας έντονους ρυθμούς θα επιστρέψετε και πάλι εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος  του Ήλιου στον 3ο ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια έντονη περίοδο με πολλές  συζητήσεις στο χώρο τη δουλειάς σας, αλλά και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Το ιδανικότερο για εσάς θα είναι να καταφέρετε να  συνδυάσετε τη δουλειά  με την διασκέδαση. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ασχοληθείτε με την βελτίωση της επαγγελματικής σας κατάρτισης και να ξεκινήσετε κάποιο διαδικτυακό σεμινάριο.

ΛΕΩΝ

Η περίοδος της υλοποίησης των σχεδίων σας έφτασε για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στον  2ο ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει ολοκληρώσετε με επιτυχία, τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, και η οποία είχε μείνει στην μέση εξαιτίας των καλοκαιρινών διακοπών,  η οποία μελλοντικά θα βελτιώσει τα οικονομικά σας, ενώ παράλληλα θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην εξέλιξη της καριέρας σας.  Σε  προσωπικό επίπεδο, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε  όμορφες στιγμές με το ταίρι, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη προσοχή στην συμπεριφορά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι στραμμένα επάνω σας τον επόμενο μήνα.   Η είσοδος  του Ήλιου στο ζωδίου σας, θα εγκαινιάσει μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για εσάς, κατά τη διάρκεια της οποίας θα βάλετε τις βάσεις για να αλλάξετε πολλά πράγματα τόσο στην προσωπική σας, όσο και στην καριέρα σας. Άλλωστε, η παρουσία του Άρη στους Διδύμους, θα δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να τολμήσετε αυτές τις αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ζυγοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 12ο ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας, είστε αποφασισμένοι να  κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά,  σε ότι αφορά τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, και να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε με την υγεία σας και θα αποφασίσετε να κόψετε κάποιες κακές συνήθειες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα φροντίσετε να την κρατήσετε μυστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σας θα περάσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Σκορπιοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της  Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο,  σας υπόσχεται μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας, με πολλές προσκλήσεις από φίλους , στις οποίες θα περάσετε όμορφα και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους με τους οποίες έχετε κοινά ενδιαφέροντα, και οι οποίοι μπορεί να σας βοηθήσουν μελλοντικά. Σε προσωπικό επίπεδο, ένα άτομο που θα γνωρίσετε σε ένα φιλικό κάλεσμα δεν θα σας αφήσει αδιάφορο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στους μελλοντικούς σας στόχους θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και  στον 10ο ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να  δουλέψετε ακόμα πιο σκληρά για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ η παρουσία του Άρης στους Διδύμους θα ωθήσει αρκετούς από εσάς να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες.  Γι’ αυτό μη διστάσετε, και είτε είστε σε αναζήτηση είτε όχι, να στείλετε το βιογραφικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαρούμενοι και γεμάτοι όνειρα για το μέλλον είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα αποτελέσει για εσάς την κινητήριο σας δύναμη, ώστε να βάλετε με όρεξη σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, παράλληλα όμως, θα έχετε και την δυνατότητα να ασχοληθείτε με τις Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις που μπορεί να έχετε σε εκκρεμότητα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς και όχι μόνο λόγους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στα οικονομικά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του  Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την δυνατότητα να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα σας δώσουν λύσεις στις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ παράλληλα,  θα έχετε και αρκετές προτάσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και αυτό θα λειτουργήσει θετικά και στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Οι προσωπικές και οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας  αυτή τη χρονική περίοδο. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της  Παρθένου και στον 7ο ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ιδιαίτερη προσοχή με τα ζητήματα που απασχολούν, αλλά και τις ανάγκες του συντρόφου σας, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο όπου είχατε απομακρυνθεί. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας, ενώ είναι πιθανό να σας προσεγγίσουν κάποιοι νέοι συνεργάτες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!