Τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, Συμβιβασμοί στις σχέσεις …


Σε λίγους ανθρώπους αρέσει να ζουν κάτω από κανόνες, όρια ή να αναλαμβάνουν υποχρεώσεις, αντίθετα, οι περισσότεροι επιθυμούν να ζουν πιο ανέμελα και τις περισσότερες φορές δυσανασχετούν όταν αναγκάζονται να ακολουθήσουν τους κανόνες που τους επιβάλλουν άλλοι.

Σε μια τέτοια συνθήκη θα βρεθεί αυτές τις ημέρες μια μερίδα ανθρώπων,  συγκεκριμένα,  στις 30/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (7ο 11’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, αρκετοί θα είναι αυτοί που θα αναγκαστούν από τις συνθήκες να προχωρήσουν σε υποχωρήσεις και αναγκαστικούς συμβιβασμούς, εάν θέλουν να προστατεύσουν τα κεκτημένα τους, ή να ακολουθήσουν τους κανόνες που θα τους επιβάλλουν άλλοι, ιδιαίτερα,  στην δουλειά τους,  αλλά και να εργαστούν κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

Επίσης, αρκετοί θα πάψουν να είναι ανεκτικοί με τους φίλους, τους συνεργάτες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα και θα βάλουν νέα όρια και κανόνες στις σχέσεις τους. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι από εμάς με χαρά θα αναλάβουμε νέες ευθύνες,  οι οποίες, θα έχουν ως αποτέλεσμα να  περιορίσουν τον ελεύθερο χρόνο που έχουμε για εμάς.

Αυτό που σίγουρα πρέπει να έχουμε αυτές τις ημέρες στο νου μας είναι ότι τα λάθη και οι ασυνέπεια δεν επιτρέπονται, γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες και το κόστος των επιλογών μας. 

Η όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Κρόνο  θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου  καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ιδιαίτερα οι Σκορπιοί που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, και η όψη αυτή θα επηρεάζει όλη την γενέθλια χρονιά τους, θα πρέπει να είναι προσεχτικοί, συνεπείς, συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι και αυστηροί όχι μόνο με τον εαυτό τους αλλά και με τους άλλους.

Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, θα τους βοηθήσει να δείξουν σε όλους ότι μπορούν να τους εμπιστευτούν, για την ωριμότητα, την συνέπεια και την ικανότητα τους να αναλάβουν ευθύνες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι αρκετά αυστηροί με ορισμένα πρόσωπα από το φιλικό τους περιβάλλον. Επίσης, αρκετοί είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση να δεσμευτούν με τον σύντροφο τους.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, θα τους αναγκάσει, σε επαγγελματικό επίπεδο να κάνουν κάποιες υποχωρήσεις ή να εργαστούν κάτω από κανόνες που θα τους επιβάλλουν άλλοι. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ορισμένοι να  προσπαθήσουν να δουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους ως τρίτοι, και να αποφασίσουν για το μέλλον της σχέσης τους με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα, ενώ άλλοι, θα βάλλουν νέα όρια στο ταίρι τους.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, θα τους φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά τους, αναγκάζοντας τους να δουλέψουν κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα, ή θα τους περιορίσει αρκετά τον ελεύθερο χρόνο τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια σχέση που θα ξεκινήσει μέσα στο χώρο της εργασίας τους θα είναι αρκετά σοβαρή.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Ήλιου – Ερμή, Χαίρομαι σαν μικρό παιδί !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιλογή της σωστής στιγμής για να πούμε αυτά που θέλουμε, αλλά και ο τρόπος με τον ...

Ερμής στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει την καθημερινότητα μας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, μας έκανε όλους να είμαστε πιο εσωστρεφ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/11 – 28/11/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πιο ήρεμη και απαλλαγμένη από δύσκολες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους ...

Ήλιος στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας θα φέρει στην ζωή όλων μας η είσοδος του Ήλιο στο Πύ ...

Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Έμφαση στις λεπτομέρειες ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Σύμπαν είναι πάνσοφο, γι’ αυτό ακόμα και στις πιο περίεργες και χαοτικές καταστ ...

Τετράγωνο Ερμή – Δία, Οι υπερβολές οδηγούν σε παρεξηγήσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα τελευταία χρόνια τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριεύσει την ζωή μας και α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u