Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει


Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, είχε πολύ δυνατές στιγμές, αλλά και  ευκαιρίες, οι οποίες μπορούν να ανοίξουν σημαντικούς δρόμους στην ζωή μας. Το επόμενο βήμα προς την επιτυχία, είναι να βρούμε την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας, να προχωρήσουμε στην αναγέννηση μας, και να ανακτήσουμε τον έλεγχο της ζωής μας.

Το Σταθερό και Υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού είναι άμεσα συνδεδεμένο, με τον απόλυτο έλεγχο, το σεξ, την σαγήνη, την χειραγώγηση, τα χρήματα, την αυτογνωσία, το μετασχηματισμό, τον θάνατο, την αναγέννηση και την μεταμόρφωση.

Στο Σκορπιό, ως γνήσιο εκπρόσωπο του Σταθερού Σταυρού, δεν του αρέσουν οι αλλαγές, παρόλα αυτά, η φετινή γενέθλια χρονιά του θα είναι αρκετά πιεστική, καθώς απαιτεί από τους εκπροσώπους της να πάρουν καθοριστικές  αποφάσεις για το μέλλον τους και να δουλέψουν σκληρά εξαιτίας της επιρροής του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου . Ενώ για άλλη μια φορά, τους  επιφυλάσσει πολλές  εκπλήξεις και ανατροπές, εξαιτίας της επιρροής του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου. Αυτό που πρέπει να κατανοήσουν, είναι ότι το Σύμπαν έχει άλλα σχέδια γι’ αυτούς, γι’ αυτό και λίγο πριν τελειώσει η φετινή γενέθλια χρονιά τους, η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, θα ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή τους.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) τα οποία θα νιώσουν ότι ήρθε η ώρα να μπουν σε δράση, ενώ κάθε άλλο παρά εύκολα θα περάσουν  τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 30/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο (7ο 11’), θα φέρει αρκετούς περιορισμούς στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα  του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσων  έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 04/11 η ανατρεπτική η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου (12ο 47’), θα ωθήσει να προχωρήσουν σε ανατρεπτικά  νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 05/11 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό (12ο 47’), θα φέρει απρόσμενες αλλαγές και  ανατροπές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 12/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (20ο 30’), θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες και θα ωθήσει να πάρουν αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτο τους τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 15/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία (23ο 40’), θα παρασύρει σε υπερβολές και επιπόλαιες συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 16/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα (24ο 44’), θα βοηθήσει τόσο τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και τους  Καρκίνους και τους  Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να πετύχουν προσωπικούς και τους επαγγελματικούς τους στόχους για τους οποίους έχουν δουλέψει σκληρά.
  • Στις 19/11 η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου (27ο 14’), θα φέρει αρκετές ανατροπές στις διαπροσωπικές τους σχέσεις αλλά και στην καριέρα  των  εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων  έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η παρουσία του Ήλιου στο  ζώδιο του Σκορπιού τους εκπροσώπους των 12 ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Πιο ανακουφισμένοι αισθάνεστε αυτή την περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος τους Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα λειτουργήσει θετικά για εσάς αφού θα σας  βοηθήσει να βρείτε λύσεις για τις  οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Ασφάλειες, Εφορία), ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχουν και νέες οικονομικές προτάσεις. Σε ότι αφορά τα προσωπικά σας, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν νέες ερωτικές εμπειρίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδος ξεκινά για τις  διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει ένα διάστημα με αρκετές αλλαγές σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Ενώ η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα προκαλέσει έντονες συναισθηματικές αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια περίοδος με πολλές ευθύνες τόσο στο σπίτι όσο και στην δουλειά σας ξεκινά για εσάς τους  Διδύμους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, απαιτεί από εσάς να είστε πιο άμεσο και ουσιαστικοί, ενώ παράλληλα θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε το άγχος σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας, δηλαδή με την υγεία και την διατροφή σας, και να κλείσετε το ετήσιο τσεκ- απ .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το χαμόγελο και η αισιοδοξία επιστρέφει και πάλι στην ζωή σας. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας γεμίσει με ενέργεια, χαμόγελο και αισιοδοξία, στοιχεία που έλειπαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τη ζωή σας, και να επικοινωνήσετε τα νέα σχέδια σας. Πολύ σημαντικό για εσάς είναι το γεγονός ότι θα βρείτε χρόνο για τους φίλους σας, τους οποίους είχατε παραμελήσει εξαιτίας των πολλών οικογενειακών υποχρεώσεων. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ο έρωτας θα αρχίσει και πάλι να έχει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σας.

ΛΕΩΝ

Συναισθηματικά πιεσμένοι θα νιώσετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε άμεσα με τις οικογενειακές σας υποθέσεις και τα θέματα τις ακίνητης σας περιουσίας. Ενώ είναι πιθανό, για αρκετούς από εσάς, να υπάρξουν αλλαγές στις οικογενειακές ισορροπίες, ή μια επαγγελματική πρόταση να είναι η αφορμή για μια μετακόμιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε νέους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα βάλει την καθημερινότητα σας σε νέους πιο έντονους ρυθμούς, με πολύωρες συζητήσεις, πολλές συναντήσεις και αρκετές μετακινήσεις. Η ικανότητα σας να σαγηνεύεται τους συνομιλητές σας θα ανεβάσει την δημοτικότητα σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ πολύ σημαντικό για εσάς, είναι το γεγονός ότι θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τα κοντινά σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Ένα ιδιαίτερο δυναμισμό θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι είναι δυνατό για να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας, ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς σας, ενώ η υπομονή, η επιμονή αλλά και το ισχυρό σας ένστικτο,  θα αποτελέσουν το διαβατήριο της επιτυχίας σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί με το ταίρι σας, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσετε σε και σε σπατάλες στην προσπάθεια σας να τον κάνετε χαρούμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα σελίδα στην ζωή σας είστε έτοιμοι να ανοίξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις μετά από ώριμη σκέψη, τόσο για τις προσωπικές σας σχέσεις όσο και για τις συνεργασίες σας, ενώ θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για αρκετές ανατροπές. Το πιο σημαντικό όμως για την φετινή γενέθλια χρονιά σας, είναι η συναισθηματική σας αναγέννηση, η οποία θα γίνει μετά από αρκετή δουλειά που θα κάνετε με τον εαυτό σας. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια περίοδο έντονης εσωστρέφειας ξεκινά  για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε τον απολογισμό σας, πριν προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων. Ενώ αρκετοί από εσάς, δεν θα διστάσετε να κινηθείτε στο παρασκήνιο, στην προσπάθεια σας να βάλετε τις βάσεις της επόμενης γενέθλιας χρονιάς σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντική βοήθεια από φίλους θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι με την βοήθεια των φίλων σας θα έχετε την δυνατότητα να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα, με χαρά θα δείτε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο να μεγαλώνει. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, αυτή την εποχή για εσάς, είναι ότι θα έχετε και αρκετές κοινωνικές δράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην καριέρα σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, δουλεύοντας σκληρά και οργανωμένα. Επίσης, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για ξαφνικές ανατροπές, οι οποίες μόνο καλό θα κάνουν μακροπρόθεσμα στην εικόνα σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ιχθύς. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού ον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει τέλος σε μια περίοδο έντονης αναβλητικότητας και θα σας ωθήσει να μπείτε σε δράση και να ασχοληθείτε ουσιαστικά με το προσωπικό και το επαγγελματικό σας μέλλον. Επίσης, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να τακτοποιήσετε τις Νομικές και τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να οργανώσετε και ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!