Πολύνα Γκιωνάκη


Αφοσίωση στην δουλειά- Λάθη στην προσωπική ζωή

Η Πολύνα Γκιωνάκη είναι μια ξεχωριστή γυναίκα, ταλαντούχα ηθοποιός, λαμπερή, ασυμβίβαστη,  η οποία ακολούθησε τις δικές της διαδρομές, μέσα από τις οποίες πάντα προσπαθεί να βρει διέξοδο.

Ο αστρολογικός της χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή

Η Πολύνα είναι μια πολύ ευαίσθητη Καρκίνος που όταν κάποιος την γνωρίσει θα πει ότι έχει μια εσωστρεφής εξωστρέφεια, με έντονη διαίσθηση, ιδιαίτερα προστατευτική με τους ανθρώπους που αγαπά, και με μία έντονη επιθυμία, πολλές φορές να κρύψει τις ευαισθησίες. Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ερμή την ωθεί να εκφράζεται και να σκέπτεται συναισθηματικά, ενώ υπάρχουν στιγμές που επιδιώκει να απομονώνεται, στις στιγμές της έντονης εσωστρέφειας της. Αυτή όμως η όψη μπορεί να λειτουργήσει και θετικά εάν εκφραστεί μέσα από το γράψιμο.

Ο Ωροσκόπος της στο Λιοντάρι, εκτός από μια αγέρωχη εμφάνιση και λάμψη, την κάνει ιδιαίτερα δοτική και γενναιόδωρη με όλους γύρω της, και την βοηθάει να δείχνει αγέρωχη, περήφανη και αξιοπρεπής.

Το γεγονός ότι η Πολύνα ακολούθησε τον δικός της δρόμο και δεν συμβιβάστηκε στην καλλιτεχνική της διαδρομή, το οφείλει στην Σελήνη της στον Κριό, η οποία την ωθεί πολλές φορές και σε αυθόρμητες αλλά ιδιαίτερα δυναμικές αντιδράσεις.

Υπάρχουν όμως στιγμές που εξαιτίας της όψης τετραγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με την Σελήνη της, αυτός ο δυναμισμός έρχεται σε άμεση κόντρα με τις ευαισθησίες της.

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν την Πολύνα να ξεχωρίζει, είναι το ότι μπορεί να δουλεύει ακούραστα, έχει μεγάλη υπομονή και επιμονή και αυτό που προσπαθεί είναι πάντα να πατά γερά στα πόδια της και να εστιάζει την προσοχή της στον στόχο που βάζει κάθε φορά χωρίς να αναλώνεται σε άσκοπες κινήσεις, μιας και ως ρεαλίστρια ξέρει πότε να κάνει την κάθε της κίνηση. Πολλές φορές αυτό το πληρώνει ακριβά σε λάθη που κάνει στην προσωπική της ζωή και στις σχέσεις της.

Σε ένα Ωροσκόπιο, την καλλιτεχνική μας υπόσταση την δείχνει ο Ποσειδώνας, η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Σελήνη της Πολύνας με τον Ποσειδώνα, εκτός από  έντονη διαίσθηση, είναι αυτή που την βοηθάει πάρα πολύ στην καλλιτεχνική της έκφραση.

Αυτό που δεν έχουμε δει ακόμα από την Πολύνα, και θα το δούμε σύντομα, είναι την καλλιτεχνική της μεγαλοφυΐα θα την εκφράσει πολύ σύντομα με την βοήθεια της όψης τριγώνου Δία Ουρανού.

26815467 10210696561311977 784311090527233684 n

Τρείς γάμοι, ένα παιδί και μια εγγονή

Η Πολύνα Γκιωνάκη, κόρη του σπουδαίου μας κωμικού ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη σε μια εκ βαθέων συζήτηση ανοίγει την καρδιά της και τα λέει όλα.  Προσωπικά, επαγγελματικά και οικογενειακά… Μέχρι και για τελευταίες στιγμές του πατέρα της, του Γιάννη Γκιωνάκη, μου μίλησε.

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη

 1. Πριν ξεκινήσω, θέλω να μου πεις γιατί γράφεις το όνομα σου έτσι; (Πολύνα)
  Γιατί δεν με λένε Παυλίνα, με λένε Πολυξένη

 

 1. Α, μάλιστα. Πως περνάς;
  Κλεισμένη μέσα, φοβάμαι πολύ, προσέχω… διαβάζω, γράφω, τέλειωσα ένα καινούργιο θεατρικό έργο, διόρθωσα ένα παλιότερο, έφτιαξα όλες μου τις ντουλάπες… τέτοια (γέλια).

 

pwlina3267

 1. Τι πιστεύεις για τον κορωνοϊό, θα κάνεις το εμβόλιο;
  Ναι θα το κάνω. Δεν είναι αστείο όλο αυτό που περνάμε. Θέλω και ελπίζω να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα

 

 1. Έχεις ζήση μια πλούσια και περιπετειώδη ζωή…. Είσαι ευχαριστημένη;
  Κοίτα να σου πω. Η ζωή μας είναι γεμάτη από καλές στιγμές αλλά κι’ από δύσκολες. Αυτό είναι η ζωή. Ζω σημαίνει πως περνάω τα πάντα. Εγώ πιστεύω στον Θεό και ελπίζω. Απ’ την στιγμή που υπάρχει υγεία και έχω τον γιο μου καλά- ναι είμαι ευχαριστημένη.

 

 1. Πόσους γάμους έχεις κάνει;
  Τρεις. Ο πρώτος μου ήταν με τον σκηνοθέτη Μιχάλη Παπανικολάου, ο δεύτερος με τον Φίλιππο Κωνσταντέλο και ο τρίτος με τον Πέτρο Περέλη

 

 1. Έχεις ένα γιο που απέκτησε μια κορούλα. Πως σου φαίνεται που έγινες τόσο νέα γιαγιά;
  Λογικό, γιατί έγινα και νέα μαμά (γέλια)

 

 1. Πόσο είναι τώρα η εγγονή σου, πως την λένε
  Την λένε Μιχαέλα και είναι 3 ετών.

 

 1. Παίζεις μαζί της;
  Φυσικά… και μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά μαζί της ξαναγίνομαι παιδί. Βέβαια όταν τελειώνουμε και φεύγει, πέφτω τέζα. (γέλια) Με βγάζει νοκ-άουτ.

 

 1. Ως μαμά, εσύ πως ήσουν;
  Έδωσα πιστεύω πάνω απ’ όσα μπορούσα. Ένα λάθος έκανα. Ήμουν υπερπροστατευτική. Και όλα τα “υπέρ”, δεν είναι καλά.

 

Με τον γιο της μωρό

 1. Η πιο πρόσφατη εμφάνιση σου στο θέατρο, ήταν ο μονόλογος Σεβάς Χανούμ, τι είχε αυτή η γυναίκα που σε έκανε να παίξεις την ζωή της;
  Κατ’ αρχήν είναι πολύ ωραίο το κείμενο του Γιώργου Χρονά – και με γοήτευσε γιατί ήταν μια γυναίκα γεμάτη πάθος και αποφασιστικότητα. Ξέρεις ότι ξεκίνησε 13 ετών από την Δράμα και ήρθε μόνη της στην Αθήνα να βρει συνθέτες για να της γράψουν τραγούδια;

 

 1. Όλοι είπαν πως ήσουν καταπληκτική στο ρόλο. Τι σκέφτεσαι να κάνεις; Θα το ξαναπαίξεις όταν τελειώσουμε με την καραντίνα;
  Ναι, θα το παρουσιάσουμε και πάλι μια και δεν πρόλαβε να κάνει τον κύκλο του. Θέλουμε να το πάμε και Θεσσαλονίκη και Δράμα… όπου μπορούμε.

 

16602656 10208200397909452 7334049038638759520 n

 1. Πόσο καιρό έχεις να κάνεις Τηλεόραση;
  Στην τηλεόραση έχω κάνει ελάχιστα πράγματα και μόνο στην κρατική. Το ξέρεις πως στην ιδιωτική τηλεόραση δεν με έχουν φωνάξει ποτέ!

 

 1. Ποτέ; Μήπως φταις και εσύ; Έχεις έρθει σε επαφή, να τους πεις ότι ενδιαφέρεσαι;
  Όχι δεν το έχω κάνει. Δεν ξέρω πως πρέπει να “πουλάω” το εαυτό μου…

 

 1. Θεωρείς ότι δεν είσαι στα κυκλώματα ή συμβαίνει κάτι άλλο;
  Δεν ξέρω τι συμβαίνει, ούτε ήμουν ποτέ στα κυκλώματα. Όταν όλοι μαζεύονταν μετά τις παραστάσεις σε ταβέρνες και μπαράκια, εγώ είχα μωρό παιδί και έπρεπε να γυρίσω σπίτι.

 

17553839 10208509431755105 3028440006819036658 n

 1. Με την αδελφή σου, πως είναι οι σχέσεις σας;
  Πάρα πολύ καλές. Από πάνω μου μένει…

 

 1. Με τι ασχολείται;
  Εγώ ακολούθησα το επάγγελμα του μπαμπά και η Ρενάτα της μαμάς. Η μαμά μας είχε ατελιέ μόδας…

 

 1. Για να σε μάθουμε καλύτερα, πες μου μερικές καθημερινές συνήθειες σου. Που μένεις, Μαγειρεύεις, κάνεις δουλειές σπιτιού, έχεις κατοικίδιο, πας σουπερμάρκετ, βάζεις πλυντήριο…
  Μένω στην Πεύκη- αν και λατρεύω το κέντρο- στην οικογενειακή μας μονοκατοικία. Στο ισόγειο ο γιος μου, εγώ στον πρώτο, η αδελφή μου στον δεύτερο και δίπλα ακριβώς η μητέρα μας. Κάνω τα πάντα από δουλειές και βλέπω με μανία ταινίες. Μ’ αρέσει ο κλασσικός κινηματογράφος… και ακούω πολύ κλασσική μουσική!

 

 1. Στην κουζίνα ποια είναι η τοπ σπεσιαλιτέ σου;
  Δεν θεωρούμαι καλή μαγείρισσα, αν και φτιάχνω τα πάντα…

 

 1. Όταν έρχεται επίσκεψη ο γιος σου, τι του μαγειρεύεις;
  Τι εννοείς, καθημερινά του μαγειρεύω, ποια επίσκεψη; Ας πούμε λοιπόν ότι φτιάχνω ωραία γεμιστά- που του αρέσουν, απ’ ότι λέει.

 

Με τον γιο της σήμερα

 1. Όταν είπες στον πατέρα σου ότι θα γίνεις ηθοποιός τι σου είπε;
  … με κοίταξε για λίγο και μου είπε: “Να γίνεις”!

 

Η Πολύνα μικρή με τον διάσημο μπαμπά της

 1. Το επώνυμο σου θεωρείς ότι σε βοήθησε ή σε δυσκόλεψε;
  Όλα τα παιδιά διάσημων γονιών έχουμε πρόβλημα. Μπορεί ο κόσμος να μας μαθαίνει με την μία, αλλά μέσα στο χώρο πρέπει να παλέψουμε διπλάσια για να μας πάρουν στα σοβαρά. Για να μην μας θεωρούν εγκάθετους…

 

 1. Ο πατέρας σου προς το τέλος της καριέρας του μπλέχτηκε σε ένα ερωτικό σκάνδαλο με την Αφροδίτη Κοζανιτά. Όταν πήρε δημοσιότητα πως αντέδρασες;
  Δύσκολες στιγμές για όλη την οικογένεια. Μια υπόθεση που κράτησε σχεδόν τρία χρόνια και ήταν πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες. Άσχημη περίοδος. Αυτή η υπόθεση του στοίχισε ένα σωρό χρήματα αλλά και την υγεία του…

 

 1. Η μητέρα σου ήξερε πως είχε εξωσυζυγικές σχέσεις;
  Ναι, αλλά του στάθηκε. Όλοι μας είμασταν δίπλα του. Όσο κι αν μας πλήγωνε όλο αυτό – σταθήκαμε στο πλευρό του σαν οικογένεια…

 

 1. Πέθανε 80 ετών με σοβαρά προβλήματα υγείας. Τι συνέβη;
  Αχ πολύ στενάχωρη περίοδος. Ήταν κατάκοιτος για 4 χρόνια. Έπασχε από ζακχαρώδη διαβήτη – που του προξένησε ένα σωρό εγκεφαλικά. Το Ζάχαρο είναι πολύ ύπουλη ασθένεια. Μέχρι που χρειάστηκε να υποστεί ακρωτηριασμό. Του έκοψαν το ένα πόδι… (την ακούω στην άλλη άκρη του τηλεφώνου να μιλάει πολύ συγκινημένη). Δεν δέχτηκε να καθίσει σε αναπηρικό καροτσάκι ποτέ. Όλη μέρα στο κρεβάτι να κοιτάει το ταβάνι. Ούτε τηλεόραση δεν ήθελε. Είχε πέσει σε βαθιά κατάθλιψη πριν πεθάνει…

 

 1. Υπάρχει κάτι που σου είχε πει και που σε ακολουθεί σε όλη σου την ζωή;
  Μου έλεγε κάτι πολύ συχνά: “Εσύ δεν έχεις ανάγκη. Εσύ είσαι Γκιωνάκης”.

 

 1. Τελειώνοντας θέλω να μου σχολιάσεις όλα αυτά που γίνονται στο θέατρο σήμερα, με τις σεξουαλικές καταγγελίες κτλ.
  Πιστεύω πως καλώς γίνονται, γιατί πρέπει να πάρει μια ανάσα το θέατρο. Να φύγουν τα αγκάθια. Αν αυτοί που ασχολούνται με το θέατρο δεν μπόρεσαν να διώξουν τους “δαίμονες” τους, καλά θα κάνουν να απομακρυνθούν…

 

17522578 10208509431315094 6374352537935308163 n

 1. Εσύ ως νέα κοπέλα τότε, είχες παρόμοια περιστατικά;
  Φυσικά και είχα, αλλά όχι ακραία. Μπόρεσα να τα διαχειριστώ… (γέλια) αλλιώς τι Καρκίνος με ωροσκόπο Λέοντα θα ήμουν;


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!