«Κόντρα» Ζώδια – Μήπως Διαφέρει το Παιδί σας;


Ο ζωδιακός κύκλος είναι στην ουσία ένας μεγάλος μηχανισμός που όλα λιώνουν σε μια ενότητα.

Κάθε μοίρα του ζωδιακού έχει διαφορετική χροιά και γίνονται πολλές φορές μέσα στον χρόνο, και με την κίνηση της Σελήνης, και με τους ανάδρομους πλανήτες, αλλά και με αυτή καθεαυτή την κυκλική κίνηση του ηλιακού συστήματος, πολλές ανακεφαλαιώσεις όλων των χαρακτηριστικών του ζωδιακού.

Ένα από τα περίεργα φαινόμενα, ειδικά για νέους γονείς, και ειδικά για όσους έχουν σχέση με τον κόσμο της αστρολογίας, είναι το γεγονός ότι πολλές φορές το παιδί τους μοιάζει να είναι εντελώς στον αντίποδα από αυτό που θα περίμενε κάποιος με βάση το ζώδιο.

Είναι πια γνωστό ότι ο χαρακτήρας δεν αποκρυσταλλώνεται με βάση μόνον την θέσης του Ήλιου στο γενέθλιο ωροσκόπιο, αλλά και από όλους τους πλανητικούς παράγοντες και όχι μόνον.

Έτσι δεν έχει νόημα να μιλάμε με το κλισέ του αρχηγικού Κριού, του αναποφάσιστου Ζυγού και λοιπά.

Ωστόσο καμιά φορά το παιδί συμβαίνει να είναι όχι μόνον ελαφρά διαφορετικό από το ζώδιό του, αλλά διαμετρικά αντίθετο.

Ας δούμε τα κύρια σημεία που θα πρέπει να ψάξουμε για να εντοπίσουμε τον συγκεκριμένο «κόντρα» χαρακτήρα του παιδιού μας.

Κριός

Ναι, είναι δυναμικός και γεμάτος παρορμητισμό ο Κριός. Αλλά με έναν Άρη στον Ζυγό, όλο αυτό μπορεί να πάει περίπατο! Μπορεί να έχουμε ένα εντελώς χαμηλών τόνων παιδί, ακόμα και αναποφάσιστο.

Ταύρος

Ο οποίος είναι προσκολλημένος με την μαμά συνήθως. Και αυτό εδώ, γιατί είναι τόσο ανεξάρτητο; Τόσο απείθαρχο; Με έναν Κρόνο στον Σκορπιό, και ταυτόχρονα μια Αφροδίτη στον Κριό, μην περιμένετε πολύ μεγάλη ησυχία!

Δίδυμοι

Γίνεται ένας Δίδυμος να μην μιλάει, να μην πετάει το μάτι του σπίθες, να μην ρωτάει συνέχεια το τι και το πώς; Να είναι εσωστρεφής; Φυσικά με έναν Ερμή στον Ταύρο, χαμηλώνουν οι τόνοι, όπως και στην παρθένο…

Καρκίνος

Υπάρχει Καρκίνος που δεν θέλει να είναι όλη την ημέρα στο σπίτι, υπάρχει Καρκίνος με τόση υπερκινητικότητα; Ο Άρης σε μια θέση όπως ο Κριός ή ο Αιγόκερως κάνει θαύματα, όπως και μια Σελήνης τον Υδροχόο!

Λέων

Που έχει πάει το αρχηγικό ένστικτο του Λέοντα; Γιατί το παιδάκι σας δεν θέλει να είναι πρώτος σε όλα και αντίθετα κάνει όλο παραχωρήσεις; Πολύ πιθανόν να είναι ένα παιδάκι με επιρροή στον Ήλιο του από την Σελήνη, ή να έχει έναν «ήσυχο» Άρη, στον Ζυγό για παράδειγμα, ή έναν Δία στον Καρκίνο. Οπότε γίνεται αρκετά κόντρα ρόλος…

Παρθένος

Και ακατάστατος, γίνεται; Αχ αυτά τα παιδιά με τον Ποσειδώνα να έχει κάτσει στους ονειρικούς, πολικούς της Παρθένου Ιχθύς! Κι αν έχουν και κανέναν Ερμή στους Ιχθύες, το χάσαμε το χάρισμα της τακτοποίησης πατριώτη…

Ζυγός

Και να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί του; Εδώ που τα λέμε έτσι είναι ο πραγματικός Ζυγός, το άλλο, το διαλλακτικό, το βρίσκουν με τον καιρό! αν μεγαλώνοντας κρατάει αυτόν τον χαρακτήρα, ψάχνουμε την Αφροδίτη που μπορεί να είναι σε Κριό, Αιγόκερω, Λέοντα…

Σκορπιός

Και τόσο άτολμος; Και πάλι αυτή είναι η αληθινή, ευαίσθητη φύση του Σκορπιού, που ωριμάζοντας γίνεται μέσα από κάποια οδύνη τόσο αποφασιστικός – φαινομενικά. Αν ο Σκορπιός έχει μια Σελήνη στον Ζυγό, μπορεί και να μοιάζει εντελώς χωρίς δυνάμεις.

Τοξότης

Και να μην σκάει το χειλάκι του; Ενώ συνήθως ο Τοξότης είναι το άκρο άωτο της αισιοδοξίας, με έναν Δία στον Καρκίνο παίρνει αρκετή από την κυκλοθυμία αυτού του ευαίσθητου ζωδίου…

Αιγόκερως

Και να είναι τόσο ανοιχτός με τα λεφτά; Του δίνετε χαρτζιλίκι και – παραδόξως – δεν του φτάνει ή το χάνει; Για δείτε μήπως έχει καμιά Αφροδίτη στον ανοιχτοχέρη Ζυγό…

Υδροχόος

Και να είναι όλη μέρα μόνο του; Ο Υδροχόος έχει μια τέτοια πλευρά. Αλλά συνήθως δεν την αποκαλύπτει, είναι εξωτερικά κοινωνικός. Αν όμως η Αφροδίτη του είναι σε έναν Ταύρο ή ο Ερμής του είναι σε κανέναν Καρκίνο, τότε θα εκδηλώνεται πιο μοναχικά.

Ιχθύς

Και τόσο αθλητικό; Συμβαίνει καμιά φορά! Εξαρτάται πολύ από την Σελήνη, που αν είναι σε φλογερό ζώδιο, Κριό, Τοξότη και Λέοντα, μπορεί να κάνει το ψαράκι υπεραθλητή!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!