Τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ..


Στην πορεία της ζωής μας γινόμαστε αποδέκτες ιδεών ή δίνουμε τον θαυμασμό μας σε ανθρώπους που φαίνονται ξεχωριστοί, ωστόσο, κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου που ανακαλύπτουμε την αλήθεια τους, μια αλήθεια που τις περισσότερες φορές μπορεί να μας απογοητεύσει. Στις  14/12 ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (22ο 41’), μια όψη που έχει πολύ έντονο το στοιχείο της εξαπάτησης.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, το τοπίο γύρω μας θα είναι κάτι παραπάνω από θολό, και αυτή γιατί θα έχουμε την τάση να διαστρεβλώνουμε τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας, η αίσθηση που θα έχουμε είναι ότι βρισκόμαστε μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο παραμορφωτικούς καθρέφτες και τίποτα δεν αντανακλά την πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί αυτά που θα ακούσουμε ή θα μας υποσχεθούν σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να μας δημιουργήσουν   υπερβολικές  προσδοκίες, οι οποίες απέχουν πάρα πολύ από την πραγματικότητα με αποτέλεσμα στο τέλος να απογοητευτούμε.

Επίσης, μπορεί πολύ κοντινά μας πρόσωπα να προσπαθήσουν να μας εξαπατήσουν ή να μας εκμεταλλευτούν, κρύβοντας πίσω από τα καλά τους λόγια και τις κολακίες τους τις πραγματικές τους προθέσεις. Από την άλλη πλευρά, όμως και εμείς μπορεί να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε διάφορες καταστάσεις ή να κρύψουμε καμουφλάρουμε με έξυπνο τρόπο τα αρνητικά μας και να προβάλλουμε μια άλλη εικόνα για εμάς, σε σχέση με την πραγματική.

Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνουμε, είναι να ακούσουμε την διαίσθηση μας γιατί το πιθανότερο είναι να μας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και αποφάσεις, αντίθετα όμως, θα πρέπει να βρούμε δημιουργικούς τρόπους για να διοχετεύσουμε το άγχος και την ενέργεια μας, και σίγουρα όχι  μέσο της χρήσης αλκοόλ ή των ουσιών.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα οι Δίδυμοι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί γιατί είναι πιθανό ορισμένοι να τους εξαπατήσουν ή να απογοητευτούν όσοι από αυτούς έχουν υπερβολικές προσδοκίες. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , είναι πιθανό να ενισχύσει την αισιοδοξία και τον παρορμητισμό σας με αποτέλεσμα να σας οδηγήσει σε  επιπόλαιες αποφάσεις ή να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το επαγγελματικό σας μέλλον. Επίσης, αυτές τις ημέρες, καλό θα ήταν να κρατήσετε τις αποστάσεις σας από άτομα που ανήκουν στο ευρύτερο φιλική ή επαγγελματικό σας περιβάλλον ώστε να προστατευτείτε από κουτσομπολιά, ενώ από την άλλη πλευρά μπορεί να ανακαλύψετε και το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το πορτοφόλι σας, αφού διάφορα πρόσωπα θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά , είτε προτείνοντας σας μια οικονομική συνεργασία η οποία δεν θα είναι όπως φαίνεται, είτε γιατί άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από του Ιχθύς, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μια επαγγελματική πρόταση θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον της καριέρας σας, και να οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις.  Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε, αυτές τις ημέρες είναι να ακούσετε το ένστικτο σας, αντίθετα κερδίστε χρόνο, και προσπαθήστε να καθυστερήσετε την απάντηση σας. Σε προσωπικό επίπεδο, τα άτομα που θα γνωρίσετε αυτές τις ημέρες δεν θα σας δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο, ενώ και εσείς από την πλευρά σας, μπορεί να δώσετε υποσχέσεις στον σύντροφο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, που δεν έχετε σκοπό να κρατήσετε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!