Τετράγωνο Ήλου-Κρόνου, νέοι κανόνες !!!


Στις 07/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω (14ο 13’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη τετραγώνου Ήλιου – Κρόνου αναγκάζει το άτομο να παλέψει πολύ σκληρά στη ζωή, μιας και τίποτα δεν του χαρίζεται, ενώ πληρώνει πολύ ακριβά τα λάθη του, γι’ αυτό και συνήθως είναι πολύ αυστηρός και ανασφαλείς, ενώ δίνει ιδιαίτερη σημασία στην δημόσια εικόνα του.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ήλιου – Κρόνου αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε σε συμβιβασμούς, να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, να ακολουθούμε τους κανόνες που μας επιβάλλουν άλλοι, να βάζουμε αυστηρά όρια, ενώ τίποτα δεν θα μας χαριστεί αν δεν αποδείξουμε την αξία μας.

Η όψη τετραγώνου Ήλιου – Κρόνου  θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα σας ωθήσει να  δουλέψετε ακόμα πιο σκληρά , και με μεγαλύτερη αφοσίωση και πειθαρχία σε σχέση με άλλους συναδέλφους σας , για να αποδείξετε ότι αξίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να συμβιβαστείτε με τις εντολές των προϊσταμένων σας εάν θέλετε να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα το μέλλον σας και θα σας ωθήσει να αναλάβετε νέες ευθύνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα βγάλει στην επιφάνεια σας την έμφυτη ανασφάλεια σας, η οποία σας ωθεί να αναζητάτε συνεχώς την επιβεβαίωση τόσο από την οικογένεια σας όσο και από τον /την ερωτικό/η σας σύντροφο.

ΛΕΩΝ

Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να λειτουργήσετε στο χώρο της εργασίας σας κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να δουλέψετε σκληρά και να βάλετε τα σχέδια σας σε σταθερές βάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας κάνει να νιώσετε ότι η οικογένεια σας είναι ιδιαίτερα αυστηροί και απαιτητική μαζί σας, ενώ θεωρείτε ότι οι ανασφάλειες που σας δημιουργεί δεν σας αφήνουν να ανοίξετε τα φτερά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω  δεν σας επιτρέπει να εκφράσετε τις ιδέες σας για το μέλλον στους φίλους και στους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να μην ζητάτε από τους φίλους σας να σας δίνουν λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη τετραγώνου όμως που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη του  ζωδίου σας Κρόνο ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας,  θα σας κάνει ακόμα πιο αυστηρούς όχι μόνο με τον εαυτό σας αλλά και με τους συνεργάτες σας στους οποίους δεν θα δικαιολογήσετε λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας θυμίσει ότι πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο  του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να  κάνετε την αυτοκριτική σας και να βάλετε νέα και πιο αυστηρά όρια στους φίλους χωρίς να φοβάστε αν θα τους δυσανασχετήσετε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια από τις βασικές συνθήκες επιτυχίας, όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι, είναι η επιλ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, Ανέλαβε δράση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή όπου όλα φαίνονται να κολλάνε και μην προχωρά ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, Αποφάσεις με βάση την διαίσθησή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια φράση αυτή την χρονική περίοδο, θα λέγαμ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, Υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Χαρούμενη και με μικρή δόση υπερβολής είναι η διάθεση μας αυτές τις ημέρες, και σε ...

Νέα σελήνη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πολύ ιδιαίτερο είναι το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, και αυτό γιατί εκτός από τα νέ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Η ομορφιά της ζωής κρύβεται στις εκπλήξεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, όπως αναφέραμε και στο πλανητικό σκηνικό της ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u