Τετράγωνο Ήλου-Κρόνου, νέοι κανόνες !!!

Τετράγωνο Ήλου-Κρόνου, νέοι κανόνες !!!


Στις 07/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω (14ο 13’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη τετραγώνου Ήλιου – Κρόνου αναγκάζει το άτομο να παλέψει πολύ σκληρά στη ζωή, μιας και τίποτα δεν του χαρίζεται, ενώ πληρώνει πολύ ακριβά τα λάθη του, γι’ αυτό και συνήθως είναι πολύ αυστηρός και ανασφαλείς, ενώ δίνει ιδιαίτερη σημασία στην δημόσια εικόνα του.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ήλιου – Κρόνου αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε σε συμβιβασμούς, να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, να ακολουθούμε τους κανόνες που μας επιβάλλουν άλλοι, να βάζουμε αυστηρά όρια, ενώ τίποτα δεν θα μας χαριστεί αν δεν αποδείξουμε την αξία μας.

Η όψη τετραγώνου Ήλιου – Κρόνου  θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα σας ωθήσει να  δουλέψετε ακόμα πιο σκληρά , και με μεγαλύτερη αφοσίωση και πειθαρχία σε σχέση με άλλους συναδέλφους σας , για να αποδείξετε ότι αξίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να συμβιβαστείτε με τις εντολές των προϊσταμένων σας εάν θέλετε να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα το μέλλον σας και θα σας ωθήσει να αναλάβετε νέες ευθύνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα βγάλει στην επιφάνεια σας την έμφυτη ανασφάλεια σας, η οποία σας ωθεί να αναζητάτε συνεχώς την επιβεβαίωση τόσο από την οικογένεια σας όσο και από τον /την ερωτικό/η σας σύντροφο.

ΛΕΩΝ

Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να λειτουργήσετε στο χώρο της εργασίας σας κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να δουλέψετε σκληρά και να βάλετε τα σχέδια σας σε σταθερές βάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας κάνει να νιώσετε ότι η οικογένεια σας είναι ιδιαίτερα αυστηροί και απαιτητική μαζί σας, ενώ θεωρείτε ότι οι ανασφάλειες που σας δημιουργεί δεν σας αφήνουν να ανοίξετε τα φτερά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω  δεν σας επιτρέπει να εκφράσετε τις ιδέες σας για το μέλλον στους φίλους και στους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να μην ζητάτε από τους φίλους σας να σας δίνουν λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη τετραγώνου όμως που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη του  ζωδίου σας Κρόνο ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας,  θα σας κάνει ακόμα πιο αυστηρούς όχι μόνο με τον εαυτό σας αλλά και με τους συνεργάτες σας στους οποίους δεν θα δικαιολογήσετε λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας θυμίσει ότι πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο  του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να  κάνετε την αυτοκριτική σας και να βάλετε νέα και πιο αυστηρά όρια στους φίλους χωρίς να φοβάστε αν θα τους δυσανασχετήσετε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, τα λόγια γίνονται πράξεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο α ...

Εξάγωνο Ήλιου-Δία, τύχη βουνό !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 13/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Δία από   ...

Πανσέληνος στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου  θα πραγματοποιηθεί στις 14/10 στις 00:07 π.μ. στο ζώδιο του ...

Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Ουρανού, νέα δεδομένα στις σχέσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό ο οπο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u