Το παιδί Αιγόκερως


Είναι ένα πολύ σοβαρό παιδί, που δεν δείχνει να έχει πολύ όρεξη να επικοινωνήσει με τον κόσμο γύρω του.

Αυτό μπορεί να ανησυχήσει τους γονείς του, γιατί φαίνεται σαν να καθυστερεί η πνευματική του ανάπτυξη. Οι ενήλικες που θα προσπαθήσουν να διαπεράσουν το καβούκι του, μάλλον θα απογοητευτούν: η μόνη του αντίδραση θα είναι πιθανότατα μία παγερή ματιά.

Στο σχολείο ξεχωρίζει από τα άλλα παιδιά, γιατί είναι το πιο ήσυχο και το πιο τακτικό. Και τα αγόρια και τα κορίτσια είναι πιο ώριμα από την ηλικία τους και προτιμούν τη συντροφιά των ενηλίκων, παρά των συνομηλίκων τους.

Έχουν αργή αλλά σταθερή πρόοδο στα μαθήματά τους, αλλά μπορεί να μη δείξουν και πολύ ενδιαφέρον για τις κοινωνικές σχέσεις στο σχολείο τους: το πολύ να έχουν έναν ή δύο καλούς φίλους. Ακόμα και όταν δεν είναι ευχαριστημένα, δεν θα παραπονεθούν στους γονείς τους.

Αν είστε γονιός ενός παιδιού Αιγόκερου, θα πρέπει να ανακαλύψετε μόνοι σας αν το παιδί σας έχει κάποιο πρόβλημα -μιας και το ίδιο δεν εκφράζει ποτέ τα συναισθήματά του. Παρότι δεν είναι καθόλου άτακτα παιδιά, μπορεί κάποια φορά να γίνουν πολύ πεισματάρικα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, κάντε υπομονή και ψάξτε να βρείτε την αιτία του προβλήματος. Αργότερα ίσως καταφέρουν να δουν τα πράγματα όπως και εσείς. Μην ελπίζετε, όμως, υπερβολικά κάτι τέτοιο, μιας και οι Αιγόκεροι είναι οι πιο ανελαστικοί χαρακτήρες του ζωδιακού κύκλου.

Δεν χρειάζεται να διδάξετε την οικονομία στα παιδιά Αιγόκερους: αποταμιεύουν από μόνα τους το χαρτζιλίκι τους και με την παραμικρή ενθάρρυνση το επαυξάνουν, προσφέροντας «έμμισθες» υπηρεσίες σε όποιον διατίθεται να πληρώσει για αυτές. Επίσης, τα παιδιά αυτά έχουν επιδεξιότητα στα χέρια τους.

Πολλά δείχνουν επιστημονικό ενδιαφέρον. Προσέχουν, πάντα, τα πράγματά τους. Όταν πάρουν κάποιο δώρο το πιο πιθανό είναι να το βάλουν στην άκρη για να το χρησιμοποιήσουν στο μέλλον. Δώστε τους ζωάκια υπό τη προστασία τους και θα καταλάβετε πόσο τρυφερά και υπομονετικά μπορούν να είναι.

Δεν πρέπει να ανησυχείτε μήπως τα χρήματα που διαθέτετε για τη μόρφωση ενός παιδιού Αιγόκερου, πάνε χαμένα. Ακόμα και αν τα παιδιά αυτά δεν προοδεύουν εντυπωσιακά πριν την εφηβεία, όταν φτάσουν στις ανώτερες ή ανώτατες σπουδές, η απόδοσή τους θα είναι ξεχωριστή.

Σε αντίθεση με άλλους νέους, που προτιμούν την καλοπέραση της φοιτητικής ζωής, οι Αιγόκεροι θα απορροφηθούν αποκλειστικά από το αντικείμενό τους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Αδελφάκια για Πάντα !

In category Παιδική Αστρολογία

Ο αδελφικός δεσμός δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται ο σημαντικότερος στο σύμπαν, πιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!