Τοξότης με Λέων


Όταν ενώνονται δύο φλογερά ζώδια, προσοχή στα πυροτεχνήματα.

Και οι δύο λατρεύετε την περιπέτεια και έχετε υγιείς σεξουαλικές ανάγκες. Η υπέροχη χημεία είναι σημαντική σε μία σχέση –και εσείς έχετε άφθονη.

Η ηλιακή ενέργεια του Λέων ταιριάζει με την αισιοδοξία σας, με αποτέλεσμα να σας αρέσει να βρίσκεται δίπλα σας.Επίσης θα δώσει ώθηση στην κοινωνική σας ζωή και θα σας συστήσει ανθρώπους από όλες τις περιόδους της ζωής.

Σαν αντάλλαγμα, εσείς θα φέρετε την εκπαίδευση στη ζωή του Λέοντα.Όμως ο Λέοντας δεν σας μοιάζει καθόλου στην ευελιξία, κάτι που δεν θα σας το δείξει αμέσως και ίσως εκπλαγείτε όταν το κάνει.

Απλά ετοιμαστείτε να διαπραγματευτείτε λίγο –και να πείσετε.

Με το υψηλό σας IQ δεν θα δυσκολευτείτε να τον πείσετε να κάνετε το δικό σας.Ο Λέων μπορεί να είναι κυριαρχικός, αλλά όταν τον λούσετε με κομπλιμέντα, απλά αφήνετε στα χέρια σας.

Ίσως δημιουργηθούν προβλήματα κατά περιόδους όταν εσείς σαν Τοξότες, ανοίξετε το στόμα σας και εκφραστείτε με απόλυτη ειλικρίνεια, με αποτέλεσμα να του πληγώσετε τον εγωισμό.Θέλετε λίγο δράμα στη ζωή σας, να είναι γεμάτη πάθος και μια πινελιά πολυτέλειας.

Με τον Λέων, η ευχή σας πραγματοποιήθηκε.

Προσέξτε την τάση του Λέοντα να ξοδεύει πάρα πολλά όμως. Δεν φημίζεστε ούτε εσείς για την αποταμιευτική σας ικανότητα, αλλά ο Λέων σας ξεπερνά.

Τα ακριβά του γούστα είναι γνωστά, για αυτό να εύχεστε να παίρνετε μεγάλο μισθό.Κανείς από τους δύο δεν μαζεύει χρήματα, και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα αργότερα στη ζωή σας.Στο κρεβάτι τα πράγματα θα είναι όπως στα πιο άγριά σας όνειρα με τον βασιλιά ή τη βασίλισσα του Ήλιου κάτω από τα σεντόνια σας.

Θα βιώσετε καυτές νύχτες γεμάτες πάθος, και καθώς ο Λέων είναι ιδιαίτερα δημιουργικός, δεν θα υποφέρετε από την καθημερινή ρουτίνα. Τους αρέσουν οι στολές και οι διαφορετικές υπαίθριες τοποθεσίες, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ο Λέων θα λατρέψει το γυμνασμένο σας σώμα, τα σεντόνια σας, καθώς και το γούστο σας στη σαμπάνια.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!