Τοξότης με Ταύρο


Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολος.

Αν θέλετε αυτή η σχέση να δουλέψει θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια. Ο σύντροφός σας είναι ένα πρακτικό, γήινο ζώδιο που δεν έχει καμία σχέση με την ευδιαθεσία και την άγρια αισιοδοξία σας.

Ο Ταύρος δεν είναι ανέμελο ζώδιο, αλλά βαθιά ενωμένο με την οικογένεια και την κοινωνία. Η σταθερότητα του Ταύρου είναι προφανώς αυτό που σας τράβηξε κοντά του, αλλά τελικά μπορεί να είναι και αυτό που θα σας διώξει μακριά. Θα αρχίσετε να βλέπετε το σύντροφό σας προβλέψιμο, προσεκτικό και υπεύθυνο –με λίγα λόγια βαρετό.

Ο Ταύρος από την άλλη σας βλέπει σαν αισιόδοξο μέχρι λάθους, αναξιόπιστο, υπερβολικά ανέμελο, περίεργα ικανό να παρατήσετε τα πάντα και να πετάξετε σε μία ξένη χώρα. Η τάση σας να είστε ωμά ειλικρινείς μπορεί να γυρίσει εναντίον σας εδώ.

Ο Ταύρος θα απαιτήσει δέσμευση από εσάς, αργά ή γρήγορα, και αυτό είναι κάτι που σας τρομάζει μέχρι θανάτου. Όσο περισσότερο απομακρύνεστε, τόσο πιο κτητικός γίνεται ο Ταύρος, πράγμα που θα σας τρελάνει.

Απλά να προσέχετε τα πράγματα που σας φέρνουν πιο κοντά.

Κάθε σχέση υποφέρει από κάποιες καταστάσεις –την αρνητική πλευρά των πραγμάτων που αγαπάτε περισσότερο. Για παράδειγμα, η σταθερότητα που θέλετε αργότερα μπορεί να γίνει βαρετή.

Ακόμα και αν δεν είναι το πιο δυνατό σας σημείο, το να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες θα σας εξασφαλίσει μία σωστή, δυνατή και μακροχρόνια σχέση.
Το θετικό είναι πως ο Ταύρος συνήθως ζευγαρώνει για μια ζωή, και σπάνια παραστρατεί.

Ο Ταύρος κάνει οικονομία στα χρήματα και μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα σχέδιο αποταμίευσης, κάτι που δεν θα μπορούσατε να κάνετε αλλιώς.Τέλος, αν χρειάζεστε άλλον ένα λόγο για να δώσετε μία ευκαιρία σε αυτή τη σχέση, το να κάνετε έρωτα με έναν Ταύρο είναι πραγματικά αξιομνημόνευτη εμπειρία, γεμάτη με αισθησιασμό και ερωτισμό.

Ο Ταύρος προχωρά αργά και με στοργή.Εσείς φέρνετε διασκέδαση και αυθορμητισμό, που σίγουρα ο Ταύρος θα εκτιμήσει στο κρεβάτι και σε εσάς. Δώστε σε αυτή τη σχέση μια ευκαιρία, ακόμα και αν χρειάζεται πολύ προσπάθεια κατά καιρούς.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u