Τρίγωνο Αφροδίτης – ανάδρομου Κρόνου, Στις αποφάσεις μου κυριαρχεί η λογική


Η ερωτική μας ζωή περνάει από πολλές διαδρομές μέχρι να φτάσει το πλήρωμα του χρόνου και να πάρουμε τις σημαντικές μας αποφάσεις . Στις 13/07 η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σχηματίσει όψη τριγώνου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του  Υδροχόου (24ο 06’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο, οι αποφάσεις μας, μετά από πολύ σκέψη, θα είναι βασισμένη στη λογική ενώ παράλληλα δεν θα διστάσουμε να κινηθούμε με βάση το προσωπικό μας συμφέρον. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μας προσφέρει την σταθερότητα που τόσο πολύ έχουμε  ανάγκη, τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στις φιλικές μας σχέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα παρατηρήσουμε να δημιουργούνται σχέσεις με διαφορά ηλικίας, ή σχέσεις συμφέροντος.

Στις φιλικές μας σχέσεις, θα έρθουν κοντά μας φιλικά μας πρόσωπα τα  οποία θα ζητήσουν τις συμβουλές μας για τα θέματα καρδιάς που τους απασχολούν. Σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, θα καταφέρουμε να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους, θα προχωρήσουμε σε σημαντικές οικονομικές διαπραγματεύσεις, ενώ,  οι οικονομικές συνεργασίες που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο μας  υπόσχονται σταθερότητα.

Και μιας και η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης σχετίζεται άμεσα με την εξωτερική μας εμφάνιση, έχουμε την δυνατότητα, λίγο πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές,  να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους,  ή να προχωρήσουμε ακόμα  και σε μικρές αισθητικές παρεμβάσεις.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 3ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές διαπραγματεύσεις, σε ότι αφορά  τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ πολύ σημαντική θα είναι η βοήθεια ενός ατόμου από τον φιλικό ή κοινωνικό τους κύκλο . Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα ξαναβάλουν την σχέση τους σε πιο σταθερές βάσεις,  ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό ξεκινήσουν μια σχέση ένα άτομο που θα γνωρίσουν από φίλους με το οποίο είτε θα έχουν αρκετά χρόνια διαφορά ή θα έρθουν κοντά από καθαρό συμφέρον.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα τους προσφέρουν ένα σταθερό εισόδημα, και  την καριέρα τους να σταθεροποιείται. Σε προσωπικό επίπεδο,  θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους και αυτό θα λειτουργήσει θετικά όχι μόνο στην ερωτική τους ζωή, αλλά κυρίως, στην συνολική τους εικόνα.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να προωθήσουν με μεθοδικά βήματα, τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, βάζοντας τις βάσεις για τις μελλοντικές τους επαγγελματικές επιτυχίες.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής τους ζωής και της ερωτικής τους σχέσεις, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να κάνουν μια νέα αρχή στην προσωπική τους ζωή σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να τακτοποιήσουν τα θέματα που αφορούν την ακίνητη τους περιουσία ή τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας τους, έστω και αν χρειαστεί να κινηθούν παρασκηνιακά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση με ένα άτομο από το χώρο της δουλειάς τους η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή, ενώ από την άλλη πλευρά, θα εκμεταλλευτούν αυτή τη χρονική περίοδο, λίγο πριν τις διακοπές τους για να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!