Τρίγωνο Αφροδίτης – ανάδρομου Κρόνου, Στις αποφάσεις μου κυριαρχεί η λογική


Η ερωτική μας ζωή περνάει από πολλές διαδρομές μέχρι να φτάσει το πλήρωμα του χρόνου και να πάρουμε τις σημαντικές μας αποφάσεις . Στις 13/07 η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σχηματίσει όψη τριγώνου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του  Υδροχόου (24ο 06’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο, οι αποφάσεις μας, μετά από πολύ σκέψη, θα είναι βασισμένη στη λογική ενώ παράλληλα δεν θα διστάσουμε να κινηθούμε με βάση το προσωπικό μας συμφέρον. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μας προσφέρει την σταθερότητα που τόσο πολύ έχουμε  ανάγκη, τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στις φιλικές μας σχέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα παρατηρήσουμε να δημιουργούνται σχέσεις με διαφορά ηλικίας, ή σχέσεις συμφέροντος.

Στις φιλικές μας σχέσεις, θα έρθουν κοντά μας φιλικά μας πρόσωπα τα  οποία θα ζητήσουν τις συμβουλές μας για τα θέματα καρδιάς που τους απασχολούν. Σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, θα καταφέρουμε να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους, θα προχωρήσουμε σε σημαντικές οικονομικές διαπραγματεύσεις, ενώ,  οι οικονομικές συνεργασίες που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο μας  υπόσχονται σταθερότητα.

Και μιας και η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης σχετίζεται άμεσα με την εξωτερική μας εμφάνιση, έχουμε την δυνατότητα, λίγο πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές,  να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους,  ή να προχωρήσουμε ακόμα  και σε μικρές αισθητικές παρεμβάσεις.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 3ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές διαπραγματεύσεις, σε ότι αφορά  τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ πολύ σημαντική θα είναι η βοήθεια ενός ατόμου από τον φιλικό ή κοινωνικό τους κύκλο . Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα ξαναβάλουν την σχέση τους σε πιο σταθερές βάσεις,  ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό ξεκινήσουν μια σχέση ένα άτομο που θα γνωρίσουν από φίλους με το οποίο είτε θα έχουν αρκετά χρόνια διαφορά ή θα έρθουν κοντά από καθαρό συμφέρον.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα τους προσφέρουν ένα σταθερό εισόδημα, και  την καριέρα τους να σταθεροποιείται. Σε προσωπικό επίπεδο,  θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους και αυτό θα λειτουργήσει θετικά όχι μόνο στην ερωτική τους ζωή, αλλά κυρίως, στην συνολική τους εικόνα.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να προωθήσουν με μεθοδικά βήματα, τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, βάζοντας τις βάσεις για τις μελλοντικές τους επαγγελματικές επιτυχίες.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής τους ζωής και της ερωτικής τους σχέσεις, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να κάνουν μια νέα αρχή στην προσωπική τους ζωή σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να τακτοποιήσουν τα θέματα που αφορούν την ακίνητη τους περιουσία ή τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας τους, έστω και αν χρειαστεί να κινηθούν παρασκηνιακά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση με ένα άτομο από το χώρο της δουλειάς τους η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή, ενώ από την άλλη πλευρά, θα εκμεταλλευτούν αυτή τη χρονική περίοδο, λίγο πριν τις διακοπές τους για να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!