Τρίγωνο Αφροδίτης – ανάδρομου Ποσειδώνα, Μια αχτίδα φωτός και αισιοδοξίας ..


Μέσα σε όλη αυτή την ένταση και την πίεση των τελευταίων ημερών, υπάρχει μια αχτίδα φωτός και αισιοδοξίας, όπως άλλωστε γίνεται πάντα, μετά την καταιγίδα που βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, στις 10/11  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς  (22ο 48’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, μετά από καιρό θα βάλουμε ως προτεραιότητα την σχέση μας με τον σύντροφο μας, γι’ αυτό και θα του αφιερώσουμε χρόνο, δημιουργώντας έναν ρομαντικό σκηνικό στο σπίτι, με σκοπό να έρθουμε και πάλι κοντά, αφήνοντας πίσω μας τα προβλήματα και τις εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα ανάμεσα μας.

Στην προσπάθεια μας αυτή, θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα δυνατά μας όπλα, ενώ δεν θα διστάσουμε να αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη και να πειραματιστούμε με τον ερωτικό μας σύντροφο, ανεβάζοντας το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη. Στην προσπάθεια μας να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας, δεν θα διστάσουμε να  εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματα μας και να δείξουμε την πιο ευαίσθητη πλευρά μας.  

Από την άλλη πλευρά, αυτή η όψη είναι ιδανική για καλλιτέχνες, αφού μας βοηθάει να εκφράσουμε την δημιουργική μας πλευρά . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης είναι 6 -/+ ημέρες.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τις συναισθηματικές και ψυχολογικές σας ισορροπίες. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η λύση που θα βρείτε σε μια οικονομική υπόθεση της οικογένειας σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε σε όλους την πιο ευαίσθητη σας πλευρά, ενώ σε ότι αφορά την σχέση σας με τον σύντροφο σας, δεν θα διστάσετε να πειραματιστείτε μαζί του ερωτικά.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τους φίλους και τους συνεργάτες σας με ιδιαίτερη ευγένεια, ενώ παράλληλα θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον με το οποίο είναι πιθανό να δημιουργηθεί και μια πλατωνική σχέση.

Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), η όψη τριγώνου της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια και να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια οικονομική συνεργασία, η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν ρομαντικές εκπλήξεις και όμορφα δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό να προκύψει και ένας νέος έρωτας μέσα στο χώρο της εργασίας τους.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), η όψη τριγώνου της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στα χείλη τους, αφού μετά από αρκετό καιρό θα κάνουν όνειρα για το μέλλον, και δεν θα διστάσουν να προχωρήσουν στην ανάπτυξη των δημιουργικών τους σχεδίων, ενώ αρκετοί θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τα δημιουργικά τους ταλέντα. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα βγάλουν στην επιφάνεια την πιο ρομαντική τους πλευρά, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσουν ένα ρομαντικό σκηνικό στο σπίτι με τον σύντροφο τους. Από την άλλη πλευρά οι δεσμευμένοι, είναι πιθανό να ζήσουν μια ρομαντική ερωτική ιστορία.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο από 14-21 Απριλίου. Μάθε τι θα συμβεί την εβδομαδα αυτή.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Τον κρυμμένο μας δυναμισμό αλλά και την δυνατότη ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στους Διδύμους από 11/4 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στους Διδύμους Στις 11/04 στις 15.59 το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα που μπορεί να φέρει αναταραχές και προκλήσεις. Αντ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!