Τρίγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Ρομαντικές ερωτικές ιστορίες ..


Τρόπους για να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας αναζητούμε αυτή τη χρονική περίοδο όλοι μας, ώστε να μην αισθανθούμε μέσα στον χειμώνα εγκλωβισμένοι.

Το αντίδοτο,  τις περισσότερες φορές, σε αυτές τις καταστάσεις είναι ο έρωτας. Η Αφροδίτη στις 29/09  από το  ζώδιο του Σκορπιού θα συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς  (21ο 22’), μια ιδιαίτερα ευχάριστη συνάντηση η οποία θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να παρασυρθούμε σε μια ρομαντική ιστορία.

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε γλυκιά αύρα γύρω μας η οποία θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά με τον σύντροφο μας  και να του εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να δείξουμε την ευαίσθητη και τρυφερή μας πλευρά χωρίς να φοβηθούμε ότι θα φανούμε αδύναμοι.

Επίσης, μπορούμε να αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη και να εκφράσουμε τις πιο βαθιές ερωτικές μας επιθυμίες ή να πειραματιστούμε ερωτικά με το ταίρι μας.

Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εμάς θα έχουν την δυνατότητα να εξωτερικεύσουν την δημιουργική τους πλευρά μέσα από την Τέχνη.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης είναι 6 -/+ ημέρες.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα τους βοηθήσει να κάνουν και πάλι όνειρα για το μέλλον, όχι μόνο το δικό τους αλλά και της οικογένειας τους, ενώ παράλληλα είναι πολύ βοηθητική και για την επίλυση μιας οικονομικής τους υπόθεσης. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα εκμεταλλευτούν την εύνοια της όψης για να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους , εκφράζοντας χωρίς φόβο τα συναισθήματα και τα όνειρα που κάνουν για την κοινή τους πορεία.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα τους κάνει πρωταγωνιστή μιας ρομαντικής ιστορίας, η οποία θα προκύψει είτε μέσα στο χώρο της εργασίας τους, είτε μέσα σε μια φιλική παρέα. Αυτό που πρέπει κάνουν είναι, να βγάλουν το αυστηρό τους κουστούμι και να δείξουν στο μελλοντικό τους ταίρι  την πιο τρυφερή τους πλευρά, απαλλαγμένοι από το φόβο ότι μπορεί  φανούν στα μάτια τους  αδύναμοι.

Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα τους ωθήσει να ασχοληθούν με την εικόνα τους, κυρίως την επαγγελματική και να κάνουν προσπάθειες να την βελτιώσουν, ενώ είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να προχωρήσουν και σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία που ήθελαν εδώ και καιρό. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, βασικό τους μέλημα θα είναι να δουν χαρούμενα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα ενισχύσει τα καλλιτεχνικά τους ταλέντα και θα τους βοηθήσει να εκφραστούν δημιουργικά μέσο της Τέχνης, ενώ από την άλλη πλευρά, θα τους ωθήσει να κάνουν όνειρα για το προσωπικό και το επαγγελματικό τους μέλλον και να σχεδιάσουν με ενθουσιασμό τα επόμενα τους βήματα. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα εκφράσουν τα βαθιά τους συναισθήματα στο ταίρι τους βάζοντας λίγο ρομαντισμό στην σχέση τους, ενώ οι αδέσμευτοι  θα ζήσουν μια ρομαντική ιστορία σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, που θα τους κάνει να νιώσουν πολύ όμορφα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή- Ανάδρομου Πλούτωνα, Τίποτα δεν ξεφεύγει από το ερευνητικό μάτι …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για 2η φορά μέσα σε ένα σχεδόν μήνα, θα έχουμε την δυνατότητα να βρούμε αποτελεσματ ...

Αντίθεση Ήλιου – Ανάδρομου Δία, Η υπερβολική αισιοδοξία δεν μας βοηθά ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ενθουσιασμό και να θέλουμε να δούμε τα πράγματα με ...

Νέα Σελήνη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια δυναμική Νέα Σελήνη θα αποχαιρετήσουμε τον Σεπτέμβρη στην οποία, βασική μας ...

Τρίγωνο Αφροδίτης- ανάδρομου Πλούτωνα, Παθιασμένοι έρωτες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι σχέσεις για να διατηρηθούν στον χρόνο, εκτός από καλή επικοινωνία, σεβασμό και κ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/9 – 2/10/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δυναμικά ξεκινήματα μας υπόσχεται η τελευταία εβδομάδα του μήνα. Μια εβδομάδα ...

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να προχωρήσει κάποιος στη ζωή του και να εξελιχθεί, χρειάζεται δίπλα του ανθρώ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u