Τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη, Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει !!


Μέσα στον κυκεώνα των διάφορων, όχι και τόσο τις περισσότερες φορές ευχάριστων ειδήσεων, ο έρωτας είναι η μοναδική αχτίνα φωτός και αισιοδοξίας. Σε αυτό το τόσο όμορφο ταξίδι, θα μας ταξιδέψει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη από τους Διδύμους (24ο 42’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου, η ερωτική μας ζωή θα αναθερμανθεί, και μας υπόσχεται ότι θα ζήσουμε έντονες στιγμές γεμάτες έρωτα, πάθος και πολύ δυνατά συναισθήματα. Επίσης, στο δρόμο μας θα βρεθούν διάφορες ερωτικές προκλήσεις, τόσο από το παρελθόν όσο και από νέα πρόσωπα τα οποία θα μας βάλλουν σε πειρασμό. Από την άλλη πλευρά, αυτή η όψη θα αποτελέσει την ευκαιρία που τόσο καιρό περιμέναμε για να ανανεώσουμε την σχέση μας με τον σύντροφο μας.

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο, αυτή τη χρονική περίοδο παίζει και η επικοινωνία, καθώς θα μπορέσουμε να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας και να επαναφέρουμε την αρμονία και την ισορροπία στην σχέση μας, βάζοντας μια τελεία στα προβλήματα και στις αντιπαραθέσεις του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά, ευνοούνται οι γνωριμίες και τα φλερτ μέσω του διαδικτύου, ενώ μπορεί να προκύψουν και αρκετές σχέσεις από απόσταση.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους)  που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη από τους Διδύμους,  θα τους βοηθήσει να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τους συνεργάτες τους, ενώ θα καταφέρουν να εκφράσουν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τις απόψεις τους, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους, βάζοντας τέλος στα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν, ενώ οι αδέσμευτοι, θα χρησιμοποιήσουν το δυνατό τους όπλο που είναι το φλερτ, επίσης, ορισμένοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση μέσω διαδικτύου.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη από τους Διδύμους θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ παράλληλα θα επανέλθει το καλό κλίμα στην δουλειά τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν έξοδα για την εμφάνιση τους, ενώ από την άλλη πλευρά, ορισμένοι, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση με ένα συνάδελφο τους.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη από τους Διδύμους τους υπόσχεται ότι η χαρά επιστρέφει στην ζωή τους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα κυνηγήσουν με ιδιαίτερο πάθος τα νέα φιλόδοξα σχέδια τους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν έντονες στιγμές με το ταίρι τους, ενώ ένα ταξίδι θα είναι η αφορμή για να θα πιο κοντά, όσο για τους αδέσμευτους, θα ζήσουν ένα κεραυνοβόλο έρωτα.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη από τους Διδύμους θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική τους διάθεση θα ανέβει, ενώ είναι πιθανό να ζήσουν μια ερωτική περιπέτεια η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!