Τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Kεραυνοβόλοι έρωτες !


Τα ξαφνικά γεγονότα συνήθως δεν μας αρέσουν, καθώς τις περισσότερες φορές στο μυαλό μας είναι συνδυασμένα με κάτι κακό. Τι γίνεται όμως όταν το ξαφνικό γεγονός έχει να κάνει με τον έρωτα, και μάλιστα τον κεραυνοβόλο.

Στις 19/11, λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου,  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (12ο 13’). Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό τα ξαφνικά γεγονότα θα μας γεμίσουν χαρά, αφού θα έχουν σχέση με  κεραυνοβόλους  έρωτες οι οποίοι θα γεννηθούν απρόσμενα, ανάμεσα σε ανθρώπους που είναι ασύμβατοι μεταξύ τους. Επίσης, ερωτικές σχέσεις που κάποιοι πίστευαν ότι έχουν τελειώσει μπορεί  να αναγεννηθούν.

Σημαντικό ρόλο στην αναθέρμανση της ερωτικής μας ζωής θα παίξει η διάθεση μας να πειραματιστούμε ερωτικά με τον σύντροφο μας , γεγονός που θα εκπλήξει ευχάριστα το ταίρι μας.  Από την άλλη πλευρά, θα χαρούμε με τους φίλους μας και τα δώρα που θα μας κάνουν για να μας δείξουν την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους. Σε ότι αφορά την εμφάνιση μας, μπορούμε να προχωρήσουμε σε ριζικές αλλαγές οι οποίες θα μας και θα μας ταιριάζουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη είναι και σημαντικός οικονομικός δείκτης, και αυτό σε κάποιους μπορεί να φέρει και μια απρόσμενη οικονομική πρόταση.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό επηρεάζει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους)  που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό, θα τους φέρει απρόσμενες ευκαιρίες στα οικονομικά τους ή πρόταση για μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα δώσει νέα πνοή στο πορτοφόλι τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο και θα απολαύσουν τα ερωτικά παιχνίδια με το ταίρι τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό, υπόσχεται ξαφνικές συναντήσεις με φίλους οι οποίες θα εξελιχθούν πολύ ευχάριστα. Σε μια έξοδο με φίλους ή σε μια απρογραμμάτιστη συνάντηση είναι πιθανό να τους περιμένει ο κεραυνοβόλος έρωτας.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό, θα τους βοηθήσει να πατήσουν και πάλι γερά στα πόδια τους, αφού θα έχουν θετικές ειδήσεις στα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια τους, με αποτέλεσμα το χαμόγελο της αισιοδοξίας να επανέλθει και πάλι στα χείλη τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτές τις ημέρες αρκετοί θα είναι αυτοί που θα τολμήσουν να κάνουν μια τολμηρή αλλαγή στην εμφάνιση τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό, τους υπόσχεται απρόσμενες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, με άτομα που θαύμαζαν και μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική τους εξέλιξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσει ξαφνικά μια ερωτική σχέση με ένα άτομο που μέχρι τώρα θεωρούσαν φίλο τους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Ήλιου – Ερμή, Χαίρομαι σαν μικρό παιδί !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιλογή της σωστής στιγμής για να πούμε αυτά που θέλουμε, αλλά και ο τρόπος με τον ...

Ερμής στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει την καθημερινότητα μας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, μας έκανε όλους να είμαστε πιο εσωστρεφ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/11 – 28/11/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πιο ήρεμη και απαλλαγμένη από δύσκολες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους ...

Ήλιος στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας θα φέρει στην ζωή όλων μας η είσοδος του Ήλιο στο Πύ ...

Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Έμφαση στις λεπτομέρειες ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Σύμπαν είναι πάνσοφο, γι’ αυτό ακόμα και στις πιο περίεργες και χαοτικές καταστ ...

Τετράγωνο Ερμή – Δία, Οι υπερβολές οδηγούν σε παρεξηγήσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα τελευταία χρόνια τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριεύσει την ζωή μας και α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u