Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, σοβαρές αποφάσεις…


Στις 14/03 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον κυβερνήτη του Αιγόκερου τον Κρόνο, ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο που κυβερνά τον Αιγόκερω (18ο 47’). Η σχέση των δύο αυτών πλανητών δεν είναι πάντα εύκολη, μιας και ο Κρόνος αυτό που κάνει είναι να τιθασεύσει τον ορμητικό με  βιασύνη Άρη. Αυτό σημαίνει πως, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο, έχουμε την δυνατότητα να εργαζόμαστε σκληρά  και να είμαστε αφοσιωμένοι  στους στόχους μας , και το κυριότερο να δράσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χάνουμε άσκοπα την ενέργεια μας. Επίσης, κάτω από την επιρροή της όψης μπορούμε να πάρουμε καθοριστικές αποφάσεις. Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού(Ταύρους. Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 12 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί για εσάς τους Κριούς, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Ταύρου,  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω.  Κάτω από την επιρροή της όψης θα προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σας καταξίωση, αλλά και στην προσωπική σας προβολή.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που θέλετε να πατάτε γερά στα πόδια σας.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας, με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια στο εξωτερικό με αργά αλλά μεθοδευμένα βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά αγχωμένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείτε, γιατί κάτω από την επιρροή της  θετικής όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο μια ιδέα σας μπορεί πολύ σύντομα να γίνει  νέα οικονομική συνεργασία.  Ενώ, για να την πετύχετε είναι πιθανό να χρειαστεί να κινήσετε τα νήματα και από το παρασκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε ανοίξει τον κοινωνικό σας κύκλο. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης Άρης  από το ζώδιο του Ταύρου,  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει, να ισχυροποιήσετε τη θέση σας στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ μέσα από αυτό, θα προχωρήσετε σε μια σημαντική συνεργασία με ένα ισχυρό πρόσωπο. Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο το οποίο θα γίνει η δύναμη σας.

ΛΕΩΝ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκεται η εξέλιξη της καριέρας σας.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρο  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να βάλετε νέους επαγγελματικούς στόχους , τους οποίους και θα πετύχετε μέσα από σκληρή δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που η σκληρή δουλειά δεν σας τρομάζει. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω,  θα βάλετε τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας σε τροχιά υλοποίησης. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό, με μελετημένα βήματα,  να ξεκινήσετε τις διαδικασίες ώστε να προωθήσετε την δουλειά σας και εκτός συνόρων.

ΖΥΓΟΣ

Ένας από τους τομείς που σας έχουν απασχολήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια είναι τα οικονομικά σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου  με τον   Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην ρύθμιση των οικονομικών υποθέσεων που έχει η οικογένεια σας απέναντι σε Τρίτους(π.χ. Δάνεια, Εφορία), ώστε να ηρεμήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τα σχέδια σας  στους φίλους και στους συνεργάτες σας, ενώ μια συνεργασία βρίσκεται προ των πυλών. Από την άλλη πλευρά, οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα βρίσκονται σε γερές βάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ είναι πολύ θετική και για θέματα υγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Κρόνος με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου , θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε τη σχέση σας σε επόμενο επίπεδο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Κρόνο θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την οικογένεια σας , και το σημαντικότερο, να τους βάλετε όρια.

ΙΧΘΥΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα μαχητικούς και θα σας βοηθήσει να περάσετε τις θέσεις σας στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, αφού πρώτα τους έχετε πείσει για την σοβαρότητα σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Πλούτωνα, Οριστικά ξεκαθαρίσματα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Υπάρχουν κομβικά σημεία στην ζωή μας που καλούμαστε να πάρουμε οριστικές αποφάσει ...

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Δία, Τάσεις για υπερβολές !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες είναι, ότι όλες οι αντιδράσεις των ανθρ ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u