Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, τα καλύτερα έρχονται…


Στις 20/03 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη τριγώνου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 51’). Οι δύο αυτοί πλανήτες αν και φαίνονται τόσο διαφορετικοί, στην ουσία  αυτό που εκφράζουν είναι τις δυνάμεις που  κρύβουμε μέσα μας με διαφορετικό όμως τρόπο. Κάτω από την επιρροή της νιώθουμε ότι έχουμε μέσα μας ανεξάντλητα αποθέματα δύναμης, μπορούμε ανακαλύψουμε ότι κρυφό και σκοτεινό μπορεί να υπάρχει γύρω μας , επίσης τονίζει την libido ενώ μας βοηθάει να μεταμορφώσουμε την ερωτική μας ζωή. Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες. Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) καθώς επίσης και τους Παρθένους που του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει  για +/- 9ημέρες.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η θετική όψη τριγώνου Άρη – Πλούτωνα τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Την ισχυρή σας θέληση θα τονίσει η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης με τον Πλούτωνα. Έτσι, με τη  βοήθεια του θα καταφέρετε να ξεπεράσετε όλα τα εξωτερικά εμπόδια και να προχωρήσετε σε μια σημαντική συμφωνία η οποία θα δώσει νέα πνοή στα οικονομικά σας.  Ενώ  παράλληλα, θα καταφέρετε να προστατεύσετε και τα κεκτημένα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έτοιμοι για όλα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας  με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να προωθήσετε τα σχέδια σας στο εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε μυστικά μονοπάτια περπατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα ευνοεί τις κινήσεις από το παρασκήνιο, οι οποίες ως στόχο έχουν να μεταμορφώσουν την επαγγελματική σας ζωή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση πάθους η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο κλαμπ των ισχυρών ετοιμάζεστε να μπείτε εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να γίνετε μέλος ενός κύκλου ισχυρών προσώπων, ενώ, μέσα από αυτόν θα προκύψουν πολύ σημαντικές συνεργασίες. 

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα μαχητικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα, θα σας δώσει την δύναμη και το πείσμα που χρειάζεστε για να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, μέσα από τους οποίους θα έρθει και η οικονομική σας μεταμόρφωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, αποτελεί για εσάς πηγή δύναμης και ανθεκτικότητας, με τη βοήθεια της οποίας είστε έτοιμοι να αλλάξετε την ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντική βοήθεια θα  προσφέρει  η θετική όψη τριγώνου Άρη – Πλούτωνα σε  εσάς τους Ζυγούς. Κάτω από την επιρροή της θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ ταυτόχρονα, θα νιώσετε έτοιμοι να νικήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να αναγεννηθείτε συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι λέξεις που σας περιγράφουν με ακρίβεια είναι, ισχυροί και ανθεκτικοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου Άρης από το ζώδιο του Ταύρου, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να μεταμορφωθείτε αλλά και να μεταμορφώσετε συναισθηματικά τους ανθρώπους που βρίσκονται στο φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα αποφασιστικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να προστατεύσετε όχι μόνο με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά σας, αλλά, να ισχυροποιήσετε τη θέση σας στο χώρο της εργασίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λέξη μεταμόρφωση έχει γίνει δεύτερη φύση σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, ενώ θα δώσει μια πινελιά μαγείας  στα δημιουργήματα σας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα ερωτική σχέση θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην αναγέννηση σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρυμμένα μυστικά θα ξετρυπώσετε εσείς οι Υδροχόοι.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα είναι η αφορμή για να βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά της οικογένειας σας, τα οποία θα σας δώσουν απαντήσεις σε σημαντικές απορίες.

ΙΧΘΥΣ

Τα τελευταία χρόνια ο φιλικός και κοινωνικός σας κύκλος σας έχει βοηθήσει  να αλλάξετε.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το  ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να επικοινωνήσετε τις αλλαγές σας, με σκοπό να δείξετε σε όλους ότι είναι χρήσιμο να αφήνουν πίσω τους οτιδήποτε είναι παλιό και φθαρμένο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Πλούτωνα, Οριστικά ξεκαθαρίσματα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Υπάρχουν κομβικά σημεία στην ζωή μας που καλούμαστε να πάρουμε οριστικές αποφάσει ...

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Δία, Τάσεις για υπερβολές !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες είναι, ότι όλες οι αντιδράσεις των ανθρ ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u