Τρίγωνο Ερμή – ανάδρομου Πλούτωνα, Εκμεταλλεύομαι σωστά τις πληροφορίες που μου έρχονται


Ο τρόπος με τον οποίο οργανώνουμε την ζωή μας, μας βοηθάει να μπορούμε να λύνουμε εύκολα τα προβλήματα που εμφανίζονται στον δρόμο μας, αλλά και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Πολύ σημαντικό ρόλο, παίζει η ικανότητα που έχουμε να αξιοποιούμε τις πληροφορίες που έρχονται στα χέρια μας. Την ικανότητα μας αυτή ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε αυτές τις ημέρες.

Στις 23/08 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 36’). Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στις πληροφορίες που θα λάβουμε, εστιάζοντας στις λεπτομέρειες που πιθανόν στο παρελθόν να μην δίναμε τόση σημασία.

Επίσης, θα έχουμε την ικανότητα να  αντιλαμβανόμαστε με μεγαλύτερη ευκολία τις πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών μας και τι πραγματικά σκέφτονται πίσω από τα λαμπερά τους χαμόγελα. Παράλληλα όμως, θα μας  είναι πάρα πολύ εύκολο να πείσουμε τους συνομιλητές μας με τα επιχειρήματα μας. Από την άλλη πλευρά, εάν χρειαστεί, θα δεν θα  διστάσουμε να  χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που θα λάβουμε προς όφελος μας.

Ένα ακόμα θετικό στοιχείο, είναι ότι χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις,  θα αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο και θα εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους που ανήκουν στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών θα είναι σε όψη τετραγώνου στις 27/10.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να βρούμε αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά μας, ενώ δεν θα διστάσουμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας τις πληροφορίες που θα έρθουν στα χέρια μας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι πολύ εύκολο να πείσουμε τους  άλλους να μας εμπιστευτούν.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους δώσει ιδιαίτερη δύναμη και σιγουριά για να βάλλουν σε πρακτική εφαρμογή τα μελλοντικά τους σχέδια, αφού πλέον είναι σίγουροι ότι έχουν μελετήσει κάθε λεπτομέρεια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα ταξίδι θα είναι η αφορμή για να χαλαρώσουν και να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα τους στο ταίρι τους.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα λειτουργήσει προς όφελος τους, αφού θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν το παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη τους και να προστατευτούν, ενώ από την άλλη πλευρά θα εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν και θα ξεκινήσουν κρυφές συζητήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο,  είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο θα τους αναστατώσει ευχάριστα.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από  ζώδιο του Αιγόκερω θα τους βοηθήσει να βρουν σημαντικούς συμμάχους στα μελλοντικά οικονομικά τους σχέδια μέσα από τον φιλικό τους κύκλο. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ανακαλύψουν τις πραγματικές προθέσεις των φίλων τους καθώς και τι κρύβετε πίσω από τα λαμπερά τους χαμόγελα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!