Το Ζώδιο του μήνα: Παρθένος


Χρόνια πολλά φίλε/η Παρθένε! Αυτό το γενέθλιο έτος σου πρόκειται να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στον αισθηματικά τομέα, ενώ ταυτόχρονα η βελτίωση της καριέρας σου φέρνει σημαντική ισορροπία στη ζωή σου. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι πρέπει να περιμένεις αυτό το έτος. 

Ο αισθηματικός τομέας επηρεάζεται από τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στο κοινωνικό σου περιβάλλον και στις φιλίες σου, όμως αυτό συμβαίνει μόνο για λίγο, καθώς σύντομα αποκτά μία σταθερότητα που σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις τις δοκιμασίες στο φιλικό τομέα. Φορτώνεσαι με πολλές ευθύνες στην καθημερινότητά σου και αυτό σε οδηγεί στο να κρατάς κάποιες αποστάσεις από τα φιλικά σου πρόσωπα, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος άλλος λόγος γι’ αυτό. Θα διαπιστώσεις ότι αυτή σου η στάση θα έχει σαν αποτέλεσμα μία ριζική ανανέωση του κοινωνικού σου κύκλου, καθώς μέσα σε αυτό το χρόνο κάποιοι φίλοι φεύγουν, ενώ κάποιοι νέοι έρχονται. Ιδιαίτερα στην Πανσέληνο του Ιανουαρίου 2020, οι εξελίξεις στην κοινωνική σου ζωή θα είναι καταιγιστικές, όμως ταυτόχρονα ο κύκλος των φιλιών σου φαίνεται να αποκτά μία σταθερότητα και μία δυναμική που δεν είχε το περασμένο διάστημα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η φαίνεται ότι η ρουτίνα θα καταφέρει κάποια πλήγματα στη σχέση σου, ιδιαίτερα προς το τέλος του 2019,  αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Η κατάσταση δεν είναι καταδικαστική για εσένα και το ταίρι σου, αρκεί να καταβάλλεις την απαραίτητη προσπάθεια για να “ξεκολλήσετε” από αυτή. Αν μπορείτε να ταξιδέψετε, μην το σκέφτεστε δύο και τρεις φορές, απλώς κάντε το! Φρόντισε ο χρόνος που περνάς με το/τη σύντροφό σου να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο περιπετειώδης γίνεται, καθώς με αυτό τον τρόπο θα ανανεωθείτε τόσο εσείς οι ίδιοι ως μονάδες, όσο και η σχέση σας. Έτσι, το κλείσιμο του έτους θα αφήσει και στους δύο μια γλυκιά και ρομαντική αίσθηση που τη χρειαζόσασταν αρκετά. Φρόντισε το 2020 να είναι πιο συναρπαστικό  και με περισσότερα ταξίδια, εάν αυτό είναι εφικτό, αφού εξερεύνηση νέων τόπων σας βάζει και τους δύο στη διαδικασία να εξερευνήσετε και τα όρια της σχέσης σας και με αυτόν τον τρόπο ανακαλύπτετε καλύτερα ο ένας τον άλλο.

Αν είσαι αδέσμευτος/η αυτό το χρόνο πρόκειται να επιτρέψεις σε αρκετούς ενδιαφέροντες ανθρώπους να μπουν στη ζωή σου. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι εγκρατής με τις νέες γνωριμίες που σου προκύπτουν, καθώς έχεις μία τάση -καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019- να έλκεσαι από ανθρώπους επιφανειακούς που τους αρέσει η…φιγούρα και συνήθως αυτοί είναι οι πιο ακατάλληλοι για σένα. Εάν αξιοποιήσεις σωστά την έμφυτη οξυδέρκειά σου και δε αφεθείς με “κλειστά μάτια”, τότε δε διατρέχεις τον κίνδυνο να πληγωθείς από ένα τέτοιο πρόσωπο. Ζητάς πολύ συγκεκριμένα πράγματα από έναν άνθρωπο στην αισθηματική σου ζωή κι αν κάνεις υπομονή και παραμείνεις πιστός/ή στις απαιτήσεις σου, τότε κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020 μπαίνει στη ζωή σου ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο, το οποίο ίσως να είναι και το ιδανικό για σένα…!

Στη σταδιοδρομία σου επιδιώκεις να επιτύχεις την απόλυτη ισορροπία, κάτι που φαίνεται εφικτό, αρκεί να επιδείξεις υπομονή και επιμονή μέχρι την ολοκλήρωση του 2019. Από το Σεπτέμβριο κιόλας του 2019 απολαμβάνεις να γεμίζεις τη μέρα σου με οτιδήποτε άλλο πλην της δουλειάς, κάτι που φαίνεται πως καθυστερεί λίγο τη βελτίωση της εικόνας των επαγγελματικών σου. Παρ’ όλα αυτά με το ξεκίνημα του 2020 η καριέρα σου μπαίνει στο επίκεντρο της προσοχής σου και ο στόχος σου για σταθερότητα και ισορροπία στον επαγγελματικό τομέα γίνεται πλέον εφικτή. Ευτυχώς, κατά το 2020 δε φαίνεται να υπάρχουν δυσκολίες ικανές να σταματήσουν ή έστω να καθυστερήσουν την προσωπική σου εξέλιξη.

Στον επαγγελματικό τομέα ξεκινάς το γενέθλιο έτος σου αρκετά “χλιαρά”, καθώς στερείσαι ενθουσιασμού. Το υπόλοιπο του 2019 είναι ένα καλό διάστημα να στρέψεις την προσοχή σου σε άλλους τομείς της ζωής σου που συνηθίζεις να παραμελείς. Επίσης, ολόκληρο το γενέθλιο έτος σου είναι ιδανικό για να κάνεις βελτιώσεις στον εαυτό σου και να αναβαθμίσεις το επίπεδο των γνώσεών σου πάνω στο αντικείμενό σου, εφόσον το θέλεις. Γενικά, αυτό το γενέθλιο έτος δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες μεταβολές σε ό τι αφορά στα επαγγελματικά κι έτσι θα έχεις περισσότερο χρόνο να εστιάσεις στον εαυτό σου και σε πράγματα που εδώ και πολύ καιρό ήθελες να κάνεις, αλλά τα ανέβαλλες λόγω των υποχρεώσεών σου. Παρ΄ όλα αυτά, αν δραστηριοποιείσαι στον τομέα του εμπορίου, του τουρισμού ή της υγείας αυτός ο χρόνος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός και πολύ δραστήριος.

Στον οικονομικό τομέα μπορείς να κινείσαι με μεγαλύτερη ελευθερία και λιγότερα άγχη αυτό το έτος, χάρη στη σταθερότητα που σου παρέχει η εργασία σου. Είσαι πολύ πρακτικός/ή όταν πρόκειται για διαχείριση πόρων και αυτό μπορεί να σου παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια και φέτος. Το ξεκίνημα του 2020 φαίνεται πολύ ευνοϊκότερο για αύξηση των εσόδων, αλλά πριν αρχίσεις να ενθουσιάζεσαι με την ιδέα, φρόντισε να έχεις εξασφαλίσει αυτή την πιθανότητα εμπράκτως και να μη βασίζεσαι σε ευσεβείς πόθους. Αν έχεις προγραμματίσει μεγάλες αγορές γι’ αυτό το χρόνο, θα ήταν προτιμότερο να περιμένεις μέχρι το πρώτο τρίμηνο 2020. Η επιλογή είναι πάντα δική σου, αλλά θα διαπιστώσεις πως είναι ιδανικό διάστημα για αποταμίευση και είναι προτιμότερο, εφόσον είναι εφικτό να αναβάλεις για λίγο ακόμα μία μεγάλη αγορά.

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Αν αισθάνεσαι πως έχεις κουραστεί από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να αναζητήσεις νέα ενδιαφέροντα και χόμπι. Πάρε μερικά μαθήματα ή ξεκίνα κάποιες δραστηριότητες που πάντα ήθελες, αλλά τις ανέβαλλες. Αξιοποίησε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σου.

1 Σεπτεμβρίου: Είναι ιδανική μέρα για να θέσεις νέους στόχους με τους οποίους θα ασχολείσαι για τους επόμενους 6-12 μήνες. Η ικανότητα σου στο σχεδιασμό είναι μοναδική, όπως επίσης και οι φιλοδοξίες σου. Μη φοβηθείς να γίνεις λίγο αυθόρμητος/η!

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

Αυτός ο μήνας δεν είναι ιδανικός για αισθηματικές υποθέσεις, κυρίως αν είσαι ελεύθερος/η. Αν είσαι δεσμευμένος/η έχεις περισσότερες πιθανότητες να ζήσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Παρ’ όλα αυτά είτε είσαι σε σχέση, είτε ελεύθερος/η, η επικοινωνία αυτό το μήνα είναι προβληματική και μπορεί να δημιουργηθούν θέματα εκ του μη όντως. Προσοχή!

22 Οκτωβρίου: Η υπομονή σου εξαντλείται πολύ εύκολα αυτή τη μέρα. Προσπάθησε να αποφύγεις να προγραμματίσεις σημαντικές συναντήσεις σήμερα, καθώς οι επικοινωνιακές σου αρετές προς το παρόν αγνοούνται.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Αναπολείς το παρελθόν και σε πιάνει νοσταλγία αυτό το μήνα. Οι παλιοί φίλοι απασχολούν πολύ τη σκέψη σου, εστιάζοντας ιδιαίτερα σε κάποιο πρόσωπο που υπήρξε σημαντικό για σένα, αλλά έχετε απομακρυνθεί εδώ και πολύ καιρό. Οι συγκυρίες τα φέρνουν έτσι που μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσεις με κάποιο/α ξεχασμένο/η φίλο/η.

30 Νοεμβρίου: Ο φιλικός σου τομέας γίνεται ισχυρότερος αυτή τη μέρα. Μπορείς αν θέλεις να σχεδιάσεις μία έξοδο με φιλικά πρόσωπα, η οποία θα σου μείνει αξέχαστη.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Η ενέργειά σου είναι λίγο πεσμένη με το ξεκίνημα του μήνα, αλλά είναι μόνο για λίγο. Μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου θα είσαι ξανά έτοιμος/η να εμπλακείς με τον κόσμο και περάσεις τις γιορτές όπως οι περισσότεροι/ες και το κυριότερο, χωρίς έγνοιες.

31 Δεκεμβρίου: Η μεγάλη πρόκληση της ημέρας είναι να μην πέσεις “θύμα” των αναμνήσεών σου. Φαίνεται πως έχεις την τάση να αναπολείς μελαγχολώντας και μετανιώνοντας για πράγματα που δεν έκανες. Μην επιστρέψεις να σε πάρει από κάτω, άλλωστε φέτος φτιάχνεις νέες και καλύτερες αναμνήσεις.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Τα σχέδιά σου αυτό το μήνα συναντούν κάποιες δυσκολίες. Προσπάθησε να μην απογοητευτείς εάν προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις που δεν τις είχες υπολογίσει. Οι μικρές αναποδιές θα σε κάνουν να “ιδρώσεις” μέχρι και το τέλος του Ιανουαρίου 2020, καθώς δεν είναι και ο καλύτερος μήνας για την τύχη σου.

31 Ιανουαρίου: Τα επίπεδα άγχους σου χτυπάνε κόκκινο όσο πλησιάζει ο Ιανουάριος στο τέλος του. Κατά τη διάρκεια του μήνα, θα αισθάνεσαι όλο και εντονότερη την ανάγκη για να εξοικονομήσεις χρόνο για τον εαυτό σου.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Είσαι έτοιμος/η να κάνεις ένα βήμα παραπέρα με το/τη σύντροφό σου. Είναι μία ρομαντική και παθιασμένη περίοδος αυτή για σένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πολύ πιθανό να απολαύσεις τις ρομαντικές συγκινήσεις του Φεβρουαρίου, όπως ακριβώς τις ονειρευόσουν.

14 Φεβρουαρίου: Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα και το πάθος αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο. Ωφελήσου από αυτή τη στιγμή και κάνε σχέδια για σήμερα και να είσαι βέβαιος/η πως θα απολαύσεις.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

Οι φίλοι και οικογένεια μπορεί να είναι λίγο εξαρτημένοι από σένα αυτό το μήνα. Είσαι κάπως ευαίσθητος/η αυτή την στιγμή και πιέζεσαι συναισθηματικά από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποιος προφανής λόγος.

4 Μαρτίου: Το άγχος σου είναι αρκετά έντονο αυτή τη μέρα. Απαλλάξου από υποχρεώσεις που δεν είναι απαραίτητο να γίνουν σήμερα και κέρδισε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020

Οικονομικά είσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τώρα. Μπορείς, εφόσον το θέλεις, να εξετάσεις το ενδεχόμενο ορισμένων επενδύσεων ή μεγάλων αγορών αυτό το μήνα. Η εύνοιά σου είναι μεγάλη αυτό το μήνα και η τύχη σου ρέει. Μπορείς εάν το θέλεις να τη δοκιμάσεις σε τυχερά παιχνίδια, πάντα όμως με μέτρο.

15 Απριλίου: Βρίσκεσαι στο ζενίθ της δημιουργικότητάς σου αυτή τη μέρα. Ο οικονομικός σχεδιασμός που θα κάνεις σήμερα μπορεί να είναι επικερδής, τόσο μεσοπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα.

ΜΑΪΟΣ 2020

Πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου στην οικογένεια αυτό το μήνα. Υπάρχει κάποιο άτομο που χρειάζεται την υποστήριξή σου. Όσο συντομότερα αναλάβεις δράση, τόσο πιο εύκολο θα είναι να διατηρήσεις τον έλεγχο της κατάστασης.

2 Μαΐου: Η ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον είναι τώρα ισχυρή. Πρέπει να αναλάβεις το ρόλο του ειρηνευτή σήμερα και να κρατήσεις του τόνους χαμηλά.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

Αυτό το μήνα έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά από καθυστερήσεις και εμπόδια, κυρίως στις μετακινήσεις σου. Παρ’ όλα αυτά, με το σωστό προγραμματισμό μπορείς να αποφύγεις την ταλαιπωρία. Η διάθεση σου είναι πιο θετική όταν μετακινείσαι χωρίς προβλήματα.

28 Ιουνίου: Οι μετακινήσεις σου είναι εύκολες και ευχάριστες αυτή τη μέρα. Είναι μία εξαιρετική στιγμή για να οργανώσεις κάποιο ταξίδι. Απομακρύνσου για λίγο απ’ όλους κι απ’ όλα, θα σου κάνει καλό!

ΙΟΥΛΙΟΣ 2020

Η αισθηματική σου ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της αυτό το μήνα και αυτό επηρεάζει την ψυχολογία σου. Το πρόβλημα είναι πως δεν επικοινωνείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, όμως το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου δεν έχει το “χάρισμα” της ενόρασης. Θα πρέπει να ανοιχτείς αν θέλεις να μη δημιουργηθούν περαιτέρω θέματα.

19 Ιουλίου: Η ενέργειά σου είναι λίγο πεσμένη αυτό το μήνα. Μπορεί να αισθάνεσαι πως τα αγαπημένα σου πρόσωπα δε σε καταλαβαίνουν. Η κακή διάθεση δε θα κρατήσει για πολύ, κάνε υπομονή για λίγες ημέρες ακόμα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

Νιώθεις έτοιμος/η να εστιάσεις στην καριέρα σου αυτό το μήνα. Μπορείς να κυνηγήσεις κάποιους από τους στόχους που είχες θέσει και στο παρελθόν, αλλάζοντας λίγο τα πρότυπα εργασίας σου. Σημαντικές συναντήσεις που έχουν τη δύναμη να κρίνουν την εξέλιξη της καριέρας σου, μπορούν να πάνε πολύ καλά αυτό το μήνα.

11 Αυγούστου: Είναι εξαιρετική μέρα για σημαντικές συναντήσεις ή/και παρουσιάσεις. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα βρίσκεται στο ζενίθ, οπότε φρόντισε να την αξιοποιήσεις στο μέγιστο και προς όφελός σου.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη

shutterstock imageOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!