Τρίγωνο Ερμή – ανάδρομου Πλούτωνα, Πιάνω τον παλμό των γεγονότων


Λίγο πριν ολοκληρώσει ο Ερμής την φετινή του παρουσία στο ζώδιο του Ταύρου, θα σχηματίσει για 3η φορά όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (28ο 12’). Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα έχουμε την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε, προς όφελος μας, τις πληροφορίες και τα στοιχεία που είχαμε τόσο καιρό στα χέρια μας.

Επίσης, θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε πίσω από την επιφάνεια,  τα όμορφα λόγια και τα ψεύτικα χαμόγελα τι πραγματικά σκέφτονται οι άλλοι για εμάς, ενώ παράλληλα θα μας είναι πιο εύκολο να πείσουμε τους συνομιλητές μας για τις θέσεις και τις προθέσεις μας. Σε προσωπικό επίπεδο,  θα καταφέρουμε να  εκφράσουμε τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας, χωρίς να τους προκαλέσουμε αμηχανία, αλλά και να τους δείξουμε ότι είμαστε δίπλα τους για να τους προστατεύσουμε.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους που ανήκουν στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις συζητήσεις, που ξεκίνησαν πριν από  λίγο καιρό, και αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να κάνουν τα επόμενα σημαντικά βήματα  στην καριέρα τους, αξιοποιώντας τα στοιχεία που ήρθαν στα χέρια τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσουν στην άκρη τους φόβους και τον εγωισμό τους και θα εκφράσουν τα συναισθήματα που νιώθουν για τον σύντροφο τους.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα εμπόδια και τις δυσκολίες που υπήρχαν μέχρι τώρα, και να βάλουν σιγά σιγά σε τροχιά υλοποίησης τα νέα τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, έχοντας κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι με τον σύντροφο τους, που είχε αναβληθεί αρκετές φορές εξαιτίας διάφορων εξωτερικών συνθηκών, το οποίο θα λειτουργήσει θετικά για την σχέση τους.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα τους βοηθήσει αρχικά να προστατεύσουν τον εαυτό τους και να αποφύγουν τα διάφορα συναδελφικά μαχαιρώματα, από συναδέλφους που το προσπαθούσαν να τους πείσουν ότι είναι στο πλευρό τους,  ενώ από την άλλη πλευρά, δεν θα διστάσουν να κινηθούν στο παρασκήνιο,  στην προσπάθεια να ολοκληρώσουν με επιτυχία τους επαγγελματικούς τους στόχους. Σε προσωπικό επίπεδο,  είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας μέσα στο χώρο της δουλειάς τους ο οποίος θα πρέπει να μείνει κρυφός.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις φιλικές τους σχέσεις, ενώ από την άλλη πλευρά, ένα ισχυρό πρόσωπο από τον φιλικό ή κοινωνικό τους κύκλο θα τους βάλει κάτω από την προστασία τους, υποστηρίζοντας παράλληλα και τα επαγγελματικά τους σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να γεννηθεί ένας νέος έρωτας μετά από ένα φιλικό κάλεσμα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο χάρτης κάθε Νέας Σελήνης αποτυπώνει τα θέματα που θα μας απασχολήσουν μέσα τον μ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, Τυχεροί έρωτες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γι’ αυτό που όλοι παραπονιόμαστε είναι ότι τύχη δεν χτυπά όσο συχνά θέλουμε την πό ...

Τετράγωνο Ήλιου – Δία, Επιρρεπείς στις υπερβολές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κάθε νέο μας ξεκίνημα είναι σημαντικό να συνοδεύεται από αισιοδοξία και ενθουσιασ ...

Εξάγωνο Άρη – ανάδρομου Κρόνου, Επιλέγω τη σωστή στιγμή !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λίγο πριν από κάθε νέο μας ξεκίνημα, είναι σημαντικό να είμαστε αποφασισμένοι, αλλ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/6 – 3/7/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με χαμόγελα και καλή διάθεση θα αποχαιρετήσουμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, κα ...

Αφροδίτη στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λένε ότι το μεγαλύτερο αφροδισιακό είναι το μυαλό, γι’ αυτό και ένας έξυπνος άνθρω ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u