Τρίγωνο Ερμή – Δία, Η τύχη μας χαμογελά


Αυτό που όλοι επιθυμούμε, όταν ξεκινάμε ένα νέο εγχείρημα, είναι  τα ξεκινήματα μας να γίνονται κάτω από ευνοϊκές όψεις. Για 3η φορά μέσα σε ένα διάστημα ενός περίπου  μήνα, και συγκεκριμένα την 01/11, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία από τον  Υδροχόο (22ο 40΄). 

Κάτω από την επιρροή της ευνοϊκής όψης τριγώνου του Ερμή με τον Δία, εκτός από την ευκαιρία να δούμε φίλους και να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους, θα κάνουμε σημαντικές γνωριμίες οι οποίες θα είναι πολύ χρήσιμες για το μέλλον μας ,  θα εκφράσουμε με ευκολία τις θέσεις μας, ενώ θα καταφέρουμε να βρούμε εύκολες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν.

Επίσης μπορούμε να ξεκινήσουμε νέες επαγγελματικές συνεργασίες για τις οποίες είχαμε ξεκινήσει τις συζητήσεις πριν από περίπου ένα μήνα, και εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή  είχαν κολλήσει, και να κλείσουμε οριστικά με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Σε προσωπικό επίπεδο, τα νέα που θα λάβουμε από τους φίλους μας ή από τα παιδιά μας  θα μας γεμίσουν χαρά. Η όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον Δία, σας λέει ότι η τύχη κρύβεται στον  φιλικό σας κύκλο, καθώς θα έχετε την δυνατότητα είτε να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα στηρίξει τα επαγγελματικά σας σχέδια, ή ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας κάνει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό σε μια φιλική συγκέντρωση να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.

Στα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον Δία, θα σας βοηθήσει να προβληθείτε στην δουλειά σας, ενώ με το επικοινωνιακά σας χαρίσματα θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας και να αποφύγετε τις  εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε με ευκολία τα συναισθήματα σας χωρίς αυτό να  επηρεάσει την εικόνα σας.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον Δία μόνο θετική θα είναι για εσάς, αφού θα φέρνει στην πόρτα σας σημαντικές ευκαιρίες για να ξεχωρίσετε επαγγελματικά, ενώ παράλληλα θα έχετε δίπλα σας και άτομα που θέλουν να σας προστατεύσουν. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή , μετά από καιρό θα δείτε αγαπημένους φίλους, ενώ οι αδέσμευτοι, θα έχουν πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι του έρωτα.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον Δία φέρνει ευχάριστα νέα για τα οικονομικά σας, αυτό μπορεί να οφείλεται είτε σε μια επαγγελματική συμφωνία, είτε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία μαζί με την ηθική θα φέρει και οικονομική επιβράβευση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει τα συναισθήματα του, και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση όταν δείτε ότι μπορείτε να δώσετε χαρά στους αγαπημένους σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!