Τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, Λόγια που αγγίζουν τις ευαισθησίες μας …


Για να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις τις καθημερινότητας, είναι απαραίτητο κάποιες στιγμές να κατεβάζουμε τους τόνους και να προσφέρουμε στον εαυτό μας λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Μια τέτοια στιγμή είναι  στις  17/07 όπου ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (25ο 21’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα αφήσουμε για λίγο την ρουτίνα της καθημερινότητας και θα κλείσουμε τα αφτιά μας στην φωνή της λογικής  θα αφήσουμε για λίγο την διαίσθησης να μας καθοδηγήσει, έτσι, οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα αφήσουν έκπληκτους τους δικούς μας ανθρώπους . Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι θα καταφέρουμε να ανακαλύψουμε πράγματα για φίλους και συνεργάτες τα οποία προσπαθούσαν να μας  κρατήσουν κρυφά.

Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να βρούμε ανορθόδοξες λύσεις  στα ζητήματα που μας απασχολούν εδώ και καιρό. Στις προσωπικές μας σχέσεις  θα βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο συναισθηματική και ρομαντική μας πλευρά, παράλληλα όμως θα έχουμε πολύ έντονες τάσης φυγής   από την ρουτίνα της καθημερινότητας, και αυτό θα δυσκολέψει αρκετά την συγκέντρωση  μας όχι μόνο στις υποχρεώσεις μας αλλά και κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας. Για κάποιους από εμάς όμως, θα είναι η ευκαιρία να εκφράσουμε την καλλιτεχνική μας φύση.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους , Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα τους βοηθήσει να βρουν ανορθόδοξες  λύσεις στα ζητήματα  που αφορούν  την οικογένεια τους, ιδιαίτερα όσες έχουν άμεση σχέση με τα οικονομικά της οικογένειας τους, και αυτό θα τους βοηθήσει να ηρεμήσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ κάποιοι μπορεί να εκφράσουν και κάποια γλυκά παράπονα.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα τους βοηθήσει να κερδίσουν τους συνομιλητές τους, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης, χρησιμοποιώντας το συναίσθημα.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα ταξίδι θα είναι η αφορμή για να έρθουν πιο κοντά με τον σύντροφο τους και να ξεκλειδώσουν αυτά που έχουν καλά κρυμμένα στην ψυχή τους.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν με μεγαλύτερη ευελιξία και πιο χαλαρά τα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, παράλληλα όμως, θα βρουν έξυπνους τρόπους για να προσεγγίσουν τους πιο δύστροπους συναδέλφους τους. Σε προσωπικό επίπεδο, ίσως αναγκαστούν να δώσουν υποσχέσεις ή να πουν κάποια μικρά αθώα ψέματα στους δικούς τους ανθρώπους για να μην τους στεναχωρήσουν.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή  καθώς θα ενισχύσει την διαίσθηση τους, θα τους δώσει εμπνευσμένες ιδέες, ενώ παράλληλα θα τους ωθήσει να εκφράσουν και την καλλιτεχνική τους πλευρά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βγάλουν στην επιφάνεια την πιο τρυφερή και ρομαντική τους πλευρά, ενώ οι αδέσμευτοι θα καταφέρουν να γοητεύσουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει χρησιμοποιώντας τον ρομαντισμό τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!