Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Πλούτωνα, Κατάλληλη στιγμή για αλλαγές ..


Το δυναμικό μας πρόσωπο ήρθε η ώρα να βγάλουμε στην επιφάνεια αυτή τη χρονική περίοδο όλοι μας. Το πετυχημένο όμως αποτέλεσμα δεν ήρθε εύκολα για πολλούς από εμάς, αλλά ήρθε μέσα από μια βαθιά και αργή διαδικασία μετασχηματισμού.

Στις 17/05 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 43’) θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε με επιτυχία την πορεία των αλλαγών μας.

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε αποφάσεις που θα βάλουν την προσωπική και την επαγγελματικής μας ζωή σε νέα πορεία,  θα εστιάσουμε την προσοχή μας στην ουσία των καταστάσεων που μας απασχολούν, θα ανακαλύψουμε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας, θα ερευνήσουμε τις υποθέσεις που μας απασχολούν σε βάθος, θα έρθουμε πολύ κοντά με άτομα που βρίσκονται σε θέσεις ισχύος, και θα αναγεννηθούμε βάζοντας τέλος σε καταστάσεις που ήταν ανούσιες για εμάς.

Η όψη τριγώνου του Ήλιου με τον ανάδρομο Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης  (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στο 2ου μισό  του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα οι Ταύροι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα βρίσκονται κάτω από την θετική επιρροή της όψης σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τις ικανότητες σας θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική επιτυχία η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείτε την σχέση σας με τον σύντροφο σας να ανανεώνεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι.Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να αλλάξετε το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον με τις αποφάσεις που θα πάρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχε έντονο παρασκήνιο στην δουλειά σας . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τι ακριβώς γίνεται πίσω από την πλάτη σας, αλλά και τα μυστικά που σας έκρυβαν κάποιοι συνάδελφοί σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλο αυτό θα χρησιμοποιηθεί προς όφελος σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε στιγμές γεμάτες πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες είστε έτοιμοι να κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει σε επαφή με την βοήθεια των φίλων σας, με άτομα που βρίσκονται σε θέση ισχύος, με τα οποία θα προχωρήσετε σε σημαντικές συνεργασίες. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κλείσετε οριστικά τον κύκλο μιας επαγγελματικής συνεργασίας που πλέον δεν προσφέρει τίποτα στην εξέλιξη σας.

ΛΕΩΝ

Στην καριέρα σας έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, εισπράττοντας παράλληλα τον θαυμασμό και την αποδοχή των συναδέλφων σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εμφάνιση σας οι οποίες θα ανανεώσουν την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισιόδοξοι και δημιουργικοί αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα φιλόδοξο δημιουργικό σας σχέδιο το οποίο σας υπόσχεται σημαντικές επιτυχίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ για τους αδέσμευτους ένας νέος έρωτας βρίσκεται  προ των πυλών.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε πολύ έντονα αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους ή να προχωρήσετε σε νέες ρυθμίσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε πιο σίγουροι και δυνατοί από κάθε άλλη φορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την γοητεία σας θα χρησιμοποιήσετε  αυτές τις ημέρες  εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα, ο οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κερδίστε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών σας επαφών. Ενώ δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για να πετύχετε το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονες αλλά ευχάριστα κουραστικές είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, ενώ παράλληλα θα προχωρήσετε και σε σημαντικές επιτυχίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ισχυροποιήσετε την παρουσία σας στον επαγγελματικό σας στίβο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε α αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο σας,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική κίνηση η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα βγει από το τέλμα και θα ξαναγεννηθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρυμμένα μυστικά θα ανακαλύψετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ερευνήσετε σε βάθος τις υποθέσεις που σας απασχολούν και να βρείτε πληροφορίες τις οποίες θα χρησιμοποιήσετε προς όφελος σας στην δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε τρόπο για να βοηθήσετε ένα συγγενικό σας πρόσωπο.

ΙΧΘΕΙΣ

Με φορτωμένη ατζέντα ξεκινάτε την μέρα σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες.Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να προβάλετε την δουλειά σας και να αναπτύξετε τις θέσεις σας κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας επαφών. Πολύ σημαντική θα είναι η βοήθεια που θα λάβετε από τον φιλικό σας κύκλο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Η Είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος) σηματοδοτούν ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/6 – 27/6/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ιούνιος θα αρχίσει σταδιακά να μας δείχνει το καλό του πρόσωπο, αφού σταδιακά τα ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Κρόνου – Ουρανού και τι αλλαγές θα φέρει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα σημαντικά γεγονότα στην ζωή μας καθορίζονται από τις όψεις που σχηματίζουν οι α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/6 – 20/6/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι  προηγούμενες εβδομάδες ήταν γεμάτες από πολλά και έντονα πλανητικά γεγονότα , ...

Τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το κυρίαρχο στοιχείο αυτών των ημερών είναι, μπερδεμένες καταστάσεις, ψευδείς ειδ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η πλειοψηφία των ανθρώπων σπαταλά πολύτιμο χρόνο από την ζωή τους, σχεδιάζοντας πρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u