Τρίγωνο Ήλιου – ανάδρομου Δία, η τύχη μου κλείνει πονηρά το μάτι !!


Στις 21/11 λίγο πριν αποχωρήσει  ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει, μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς (28ο 49’). Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία η τύχη θα είναι με το μέρος , σε επαγγελματικό επίπεδο θα μας  εμφανισθούν σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να αποδεχτούμε με χαρά, καθώς θα ανοίξουν τον δρόμο προς την επιτυχία .

Ενώ θα έχουμε την  δυνατότητα να δώσουμε οριστικές λύσεις σε  υποθέσεις οι οποίες είναι σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό και μέχρι τώρα δυσκολευόμασταν να τακτοποιήσουμε. Από  την άλλη πλευρά, θα έχουμε και τυχερές γνωριμίες  οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα μας ή θα γνωρίσουμε ανθρώπους που βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις.

Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η όψη θα μας χαρίσει λάμψη, θα μας βοηθήσει να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις με τον σύντροφο μας ή  να γνωρίσουμε ένα άτομο, το οποίο θα μας βοηθήσει να αφήσουμε πίσω μας τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε στο παρελθόν στην προσωπική μας ζωή και να κάνουμε όνειρα για το μέλλον.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί προς τα τέλη του 1ου των 2 τελευταίων ημερών καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, η τύχη θα είναι με το μέρος τους σε όλη την γενέθλια χρονιά τους, γι’ αυτό και θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να κάνουν σημαντικά βήματα στην καριέρα τους, προχωρώντας σε σημαντικές συμφωνίες στο παρασκήνιο, οι οποίες θα ανακοινωθούν σε λίγο καιρό. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους, γεγονός που θα λειτουργήσει θετικά και στην ερωτική τους ζωή, ενώ ορισμένοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση η οποία στην αρχή θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, υπόσχεται πολύ όμορφα πράγματα για αυτούς, όπως σημαντικές γνωριμίες σε φιλικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, μέσα από τις οποίες θα καταφέρουν στο μέλλον να καταξιωθούν επαγγελματικά και κοινωνικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, να γνωρίσουν τον μελλοντικό τους σύντροφο σε ένα φιλικό ή κοινωνικό κάλεσμα.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να ξεχωρίσουν στην δουλειά τους  και να βάλουν τις βάσεις της μελλοντικής τους επιτυχίας, ενώ αρκετοί θα έχουν και σημαντικές οικονομικές συνεργασίες, ιδιαίτερα τυχεροί θα είναι όσοι βρίσκονται σε αναζήτηση νέας εργασίας καθώς θα έχουν θετικές απαντήσεις από την δουλειά που τους ενδιαφέρει. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα βρουν τρόπους για να έρθουν και πάλι κοντά με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα καταφέρουν να γοητεύσουν και να κατακτήσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς , υπόσχεται ότι φανεί αντάξια των προσδοκιών τους, καθώς θα τους προσφέρει την πολυπόθητη προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Αυτές τις ημέρες,  θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν,  και να ακολουθήσουν τις φιλοδοξίες τους , οι οποίες με σωστή οργάνωση και δουλειά θα τους φέρουν στην κορυφή. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν τυχερές γνωριμίες, ενώ κάποιοι από αυτούς αυτές τις ημέρες μπορεί να γνωρίσουν τον σύντροφο της ζωής τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 16/4 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Λέοντα Η Σελήνη στις 16/04 στις 05.24 το πρωί θα περάσει στον Λέοντα και θα μ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εκφράσετε τις ιδέες σας ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 16 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!