Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Κρόνου, Η ώρα των σημαντικών αποφάσεων έφτασε !!


Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας, είναι ο σωστός προγραμματισμός και η οργάνωση της προσωπικής και της επαγγελματικής μας ζωής, και η σκληρή δουλειά, ιδιαίτερα τις περιόδους που ο Ερμής κινείται ανάδρομα, και δημιουργεί γύρω μας χάος και επικοινωνιακά μπερδέματα.

Στις 30/09 ο Ήλιος, συνεχίζοντας το ταξίδι του ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει  σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (06ο 59’). Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο θα μπούμε στην διαδικασία να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις τόσο για την προσωπική μας ζωή όσο και για την καριέρα μας ακολουθώντας την φωνή της λογικής και μελετώντας με μεγάλη προσοχή όλες τις εναλλακτικές επιλογές, δεν θα φοβηθούμε  να αναλάβουμε ευθύνες, θα δείξουμε ωριμότητα και υπεύθυνη στάση απέναντι στις υποθέσεις που μας απασχολούν, θα αφήσουμε τις πράξεις μας να δείξουν ποιοι είμαστε .

Ένα από τα θετικά στοιχεία αυτής της όψης, είναι πως οι κόποι και οι προσπάθειες μας  θα ανταμειφθούν, αυτό που θα συνειδητοποιήσουμε είναι ότι είμαστε αποδοτικότεροι  όταν εργαζόμαστε ή ακολουθούμε ξεκάθαρους κανόνες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα οι Ζυγοί που  έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα δουν τα σχέδια τους κατά τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους να σταθεροποιούνται. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση και στην βελτίωση των προσωπικών και επαγγελματικών τους σχέσεων, ενώ αρκετοί θα έχουν την δυνατότητα να ξαναχτίσουν τις αυτές τις σχέσεις σε νέες σταθερές βάσεις, οι οποίες θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η αξιοπιστία σας και η ικανότητα σας να εστιάζετε την προσοχή σας στην ουσία των καταστάσεων.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σταθερές οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική τους εξέλιξη και καταξίωση. Ενώ είναι πιθανό, για λίγο καιρό ο χρόνος που θα αφιερώνουν για την προσωπική τους ζωή να μειωθεί.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, μετά από ώριμη σκέψη, τόσο για την προσωπική τους ζωή όσο και για το μέλλον της καριέρας τους. Αυτό μπορεί να σημαίνει και την ανάληψη κάποιων ευθυνών που με χαρά θα αναλάβετε.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να οργανώσουν σωστά τα μελλοντικά τους σχέδια, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, και να δουλέψουν μεθοδικά. Επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να τακτοποιήσουν και τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας τους ή με τα θέματα που αφορούν την ακίνητη τους περιουσία.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/10 – 31/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Επικοινωνιακή και αρκετά ευχάριστη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ε ...

Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, είχε πολύ δυνατές στιγμές, αλλά ...

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμ ...

Πανσέληνος στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο φετινός Οκτώβριος ήταν ένας μήνας που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές δύσκ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/10 – 24/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη σημαντικά γεγονότα και πλανητικές αλλαγές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλο ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι μια περίοδος που χαρακτηρίζεται από επικοινωνιακ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u