Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Κρόνου, Η ώρα των σημαντικών αποφάσεων έφτασε !!


Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας, είναι ο σωστός προγραμματισμός και η οργάνωση της προσωπικής και της επαγγελματικής μας ζωής, και η σκληρή δουλειά, ιδιαίτερα τις περιόδους που ο Ερμής κινείται ανάδρομα, και δημιουργεί γύρω μας χάος και επικοινωνιακά μπερδέματα.

Στις 30/09 ο Ήλιος, συνεχίζοντας το ταξίδι του ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει  σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (06ο 59’). Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο θα μπούμε στην διαδικασία να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις τόσο για την προσωπική μας ζωή όσο και για την καριέρα μας ακολουθώντας την φωνή της λογικής και μελετώντας με μεγάλη προσοχή όλες τις εναλλακτικές επιλογές, δεν θα φοβηθούμε  να αναλάβουμε ευθύνες, θα δείξουμε ωριμότητα και υπεύθυνη στάση απέναντι στις υποθέσεις που μας απασχολούν, θα αφήσουμε τις πράξεις μας να δείξουν ποιοι είμαστε .

Ένα από τα θετικά στοιχεία αυτής της όψης, είναι πως οι κόποι και οι προσπάθειες μας  θα ανταμειφθούν, αυτό που θα συνειδητοποιήσουμε είναι ότι είμαστε αποδοτικότεροι  όταν εργαζόμαστε ή ακολουθούμε ξεκάθαρους κανόνες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα οι Ζυγοί που  έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα δουν τα σχέδια τους κατά τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους να σταθεροποιούνται. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση και στην βελτίωση των προσωπικών και επαγγελματικών τους σχέσεων, ενώ αρκετοί θα έχουν την δυνατότητα να ξαναχτίσουν τις αυτές τις σχέσεις σε νέες σταθερές βάσεις, οι οποίες θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η αξιοπιστία σας και η ικανότητα σας να εστιάζετε την προσοχή σας στην ουσία των καταστάσεων.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σταθερές οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική τους εξέλιξη και καταξίωση. Ενώ είναι πιθανό, για λίγο καιρό ο χρόνος που θα αφιερώνουν για την προσωπική τους ζωή να μειωθεί.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, μετά από ώριμη σκέψη, τόσο για την προσωπική τους ζωή όσο και για το μέλλον της καριέρας τους. Αυτό μπορεί να σημαίνει και την ανάληψη κάποιων ευθυνών που με χαρά θα αναλάβετε.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να οργανώσουν σωστά τα μελλοντικά τους σχέδια, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, και να δουλέψουν μεθοδικά. Επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να τακτοποιήσουν και τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας τους ή με τα θέματα που αφορούν την ακίνητη τους περιουσία.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!