Τρίγωνο Ήλιου – ανάδρομου Κρόνου, Προχωράω με σταθερά βήματα …


Η σταθερότητα που όλοι αποζητούμε, τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στην δουλειά μας, δεν είναι ουτοπία, αλλά αντίθετα, αυτές τις ημέρες μπορεί να επιτευχθεί.. Λίγες ημέρες μετά την Πανσέληνο του μήνα, και συγκεκριμένα στις 12/10 ο Ήλιος, συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Ζυγού θα συναντηθεί  σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (18ο 42’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο οι αποφάσεις που θα πάρουμε για όλους τους τομείς της ζωής μας, προσωπική και επαγγελματική , θα είναι ουσιαστικές, μα πάνω από όλα οριστικές καθώς θα είναι  αποτέλεσμα σοβαρής σκέψης, και σωστής οργάνωσης. Επίσης, σε αρκετούς θα μας ανατεθούν νέες ευθύνες, ενώ παράλληλα, μετά από ώριμη σκέψη θα έχουμε την δυνατότητα να  δώσουμε λύσεις σε  υποθέσεις που μας απασχολούν πολύ καιρό.

Το θετικό είναι ότι μπορούμε πλέον να  αποδείξουμε την αξία μας με τις πράξεις και όχι με τα λόγια μας. Επίσης, με χαρά θα δούμε τα αποτελέσματα των κόπων και των προσπαθειών μας να αποδίδουν. Το σημαντικότερο όμως, για όλους εμάς που θέλουμε να πατάμε γερά στα πόδια μας, είναι ότι από εδώ και στο εξής θα μπορούμε  να δουλεύουμε  κάτω από ξεκάθαρους όρους και κανόνες.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα οι Ζυγοί που  έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα δουν τα όνειρα τους να παίρνουν σάρκα και οστά , ενώ οι αποφάσεις που θα πάρουν σε όλη την γενέθλια χρονιά τους θα είναι αποτέλεσμα σοβαρής και ουσιαστικής σκέψης. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας βοηθήσει να  βάλετε σε σταθερές βάσεις τις  προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ παράλληλα θα έχετε σημαντική βοήθεια από  ισχυρά προσώπου του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σοβαρή σχέση με ένα άτομο που θα γνωρίσετε από φίλους.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σταθερές οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα τους προσφέρουν την σταθερότητα που τόσο πολύ έχουν ανάγκη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτές τις ημέρες θα περνούν ουσιαστικό χρόνο με την οικογένεια και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να πάρουν ουσιαστικές αποφάσεις τόσο για την προσωπική τους ζωή όσο και για την καριέρα τους. Ενώ, δε θα φοβηθούν τις ευθύνες που θα τους ανατεθούν. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση και να κάνουν το επόμενο βήμα στην προσωπική τους ζωή.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να δουλέψουν αθόρυβα και πιθανόν παρασκηνιακά, στην προσπάθεια τους να βάλουν τα μελλοντικά τους σχέδια σε σταθερή τροχιά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν την απόφαση να απαλλαγούν από κακές συνήθεις ή να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!